Registriraj se
Prijava
Dobrodošli na EZOTERA
nedelja, april 21 2024 @ 09:19 AM GMT

KRISTAL SODALIT

KRISTALITEŽKO SE ZBEREN – pomagaj si s kristalom »Sodalit«

Včasih se znajdemo v psihološkem stanju - blokadi, ki je določena z vzorci, ki so vgrajeni v naše delovanje.Takšne vzorce je težko prepoznati in pogosto se jih je še težje znebiti.Prvi korak v našem življenju je ta, da storimo nekaj takoj, ŠE DANES in ne jutri .Danes je naš dan, jutri ga bomo ponovili, ko nam bo boljše in tako si bomo pomagali sami. Da pa nismo popolnoma sami so tu naši zavezniki iz magičnega energijskega sveta kristalov in mineralov. Imajo moč, če se jim odpremo in jih povabimo na mesto naših družabnikov in pomočnikov.Opis: Intenzivno moder aluminijev silikat z belimi črtami, lahko je prosojen ali neprosojen

Sodalit: nam pomaga očistiti mentalno in čustveno zmedo, ki ovirata koncentracijo.

Sodalit tudi: proti zemeljskem sevanju, miselna zasvojenost, prilepljenost na vzorce preteklosti, vpliva na srednje možgane in vitalnost, ščiti pre zunanjo energijo-ščiti naše elektromagnetno polje in ovira vdor sevanja.  Uporabljajo ga tudi za: Stabilizacijo mentalnih in čustvenih procesov, PMS, čiščenje starih navad, migrene, glavobole.

Stabilizira linfni sitem, tiroideo in delovenj hipofize.

Zdravilni učinek: Blagodejno vpliva na limfo in srednje možgane, pomaga nevtralizirati rentgensko in drugo sevanje . Spodbuja vitalnost. Ima ohlajujoč učinek in deluje kot eliksir, stimulira absorbcijo tekočin v telo in niža tlak.

Nošen kot nakit na grlenem predelu zdravi kronične bolezni grla, sapnika, glasilk in pomaga pri hripavosti. Psiha: Krepi koncentracijo in pogum, raztaplja pa strah in občutke krivde. Ko se počutimo zmedeno, nas pomaga duševno umiriti.

Povečuje idealizem in željo po resnici in nas opozori na stvari, ki z nami niso kompatibilne; na ta način lažje spoznamo in se izognemo miselnim vzorcem, ki predstavljajo oviro našemu razvoju.

Pomaga pri ozaveščanju in izražanju svojih prepričanj tako na verbalnem nivoju kot tudi skozi akcijo. Velja za kamen govornikov in v ta namen je tudi priporočljivo programiranje. Spodbuja komunikacijo in komunikacijske sposobnosti in govorn

Trackback

Trackback URL for this entry: http://www.compat.org/trackback.php/20101223081426939

No trackback comments for this entry.

2 komentarjev.

Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.
Prispeval/a: kristali dne petek, avgust 01 2014 @ 09:18 AM GMT KRISTAL SODALIT
Sodalit je zelo pomemben kristal tudi pri izražanju. Za koncentracijo pa je zelo dragocen Fluorit in tudi Tigrovo oko. Priporočam tudi eliksirje.

---
[url=http://www.carobni-dih.si/]Čarobni Dih[/url]
Prispeval/a: Anonimni uporabnik dne ponedeljek, december 09 2019 @ 10:09 AM GMT KRISTAL SODALIT
O kristalih si lahko pogledate tudi na moji spletni strani: http://www.carobni-dih.si/

SLIKE IZ GALERIJE

STAREJŠI ČLANKI

ponedeljek 21-Apr


nedelja 26-Jan


petek 04-Mar


nedelja 20-Feb


sobota 01-Jan


četrtek 23-Dec


petek 19-Nov


sreda 08-Sep


četrtek 24-Jun

SVEŽE NOVOSTI

No New Items