Registriraj se
Prijava
Dobrodošli na EZOTERA
ponedeljek, oktober 02 2023 @ 02:29 AM GMT
Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

PREBUJANJE ENOSTI

ANGELIPREBUJANJE ENOSTI

Zdaj se bližamo koncu zadnjega jugičnega ciklusa - Kali juge ali Železne dobe in se pripravljamo na vstop v še eno Zlato dobo. Kaj prihodnost pripravlja Zemlji in zemeljskim prebivalcem?

Se bližamo propadu ali se začenja čudovita nova doba? Nekaj je jasno: sprememba je v zraku in za nekatere sprememba gotovo pomeni temeljno preobrazbo.
Začenja se nova doba, vrhunec vsega, kar smo doživeli in se naučili, odkar je naš svet nastal. Začenja se še ena Zlata doba. Prihaja čas, ki so ga naši predniki napovedovali kot "čas vrnitve bogov".

Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

UČENJA ANGELOV

ANGELIUČENJA ANGELOV


Da "doživljamo to, kar izražamo", misel, ki so mi jo angeli že več let skušali dopovedati. Nenadoma sem razumel, da nam v našem življenju ni treba ustvarjati dram in tragedij. Izbira je naša.

Angeli so nas prišli opomnit, da prav nič - nobeno doživetje - nima moči nad nami. Vsakemu svojemu doživetju podelimo moč s svojo svobodno izbiro. Kakšno moč in kakšen pomen bomo doživetju podelili, se odločimo na podlagi tega, kar smo se v preteklosti naučili od svojih staršev, od svoje religije, ali na podlagi prepričanj naše kulture ali vzgoje. Toda nobeno doživetje nima moči ali pomena, dokler se mi ne odločimo, koliko moči in kakšen pomen mu bomo dali. Naj bo doživetje povsem nepomembno ali nadvse veličastno, življenju podeljujemo moč in pomen, odkar je svet, kakršnega poznamo, nastal. Odločamo se na podlagi številnih dejavnikov: našega doživljanja resnice in smisla življenja; preživetja; na podlagi tega, kar mislimo, da hočemo in da nas bo osrečilo; na podlagi tega, za kar mislimo, da nas bo zavarovalo pred našimi strahovi. Morda preprosto nekomu drugemu dovolimo, da sprejme odgovornost in izbere, kaj nam bo življenje pomenilo in koliko moči bodo imela različna doživetja v našem življenju. Ker naše odločitve vplivajo na vsak trenutek našega življenja in ker bomo očitno morali živeti s posledicami teh odločitev, morda ne bi bilo slabo, če bi se zavedali, za kaj se odločamo in zakaj se odločamo tako.
Z vsako odločitvijo neposredno izražamo, kdo smo
V moči izbire ni prav nič skrivnostnega. Izbiramo vsak dan. Neprestano se odločamo, pa naj se tega zavedamo ali ne. Včasih so odločitve preproste: bomo zavili na levo ali na desno, se bomo ustavili ali bomo šli dalje, bomo spali ali bedeli. Nekatere odločitve sprejemamo bolj na podlagi navad kot česarkoli drugega. To so odločitve, ki zadevajo naš način razmišljanja, naš pogled nase, na svoje življenje. Druge odločitve so pomembne in lahko za vedno spremenijo tok našega življenja.
Naj bodo naše odločitve drobne ali silno pomembne, zavestne ali nezavedne, vedno nam krojijo usodo. Lahko se odločimo, da bomo izražali ljubezen in svojo vlogo odigrali radostno, ali pa si izberemo, da bomo izražali strah, in hodili po svoji poti z muko, zaskrbljeni in napeti ter se izogibali vsem razen najlažjim odločitvam - ne glede na to, da se odločimo tudi takrat, ko se odločimo, da se ne bomo odločili. Ko odrastemo, nekateri dosežemo točko preobrata, ko se začnemo bolj zavedati, kako naše odločitve vplivajo na naše življenje, ter sklenemo, da bomo sprejemali le odločitve, ki bodo najboljše za nas. Ta moder pristop izvira iz jasnega spoznanja, da vsaka odločitev prinaša določene posledice. Ker moramo živeti s temi posledicami, bi bilo dobro, da bi posvetili več pozornosti temu, kaj izberemo in kako se za nekaj odločimo. Preden se za nekaj odločimo, pomislimo, kakšne posledice nam bo prinesla odločitev.
Odločitve so lahko omejene ali neomejene, odvisno od našega prepričanja. Nekateri so prepričani, da izpolnjujoče življenje, polno radosti in obilja, ni mogoče. Če ne verjamemo, da je takšno življenje možno, si ne dovolimo izbrati situacij, ki bi nam pomagale izkusiti in izraziti to prepričanje - naša nevera postane prerokba, ki se izpolni. Izberemo si trpljenje in strahu podelimo moč. Verjamemo, da si moramo vse, kar "dobimo", zaslužiti. Tudi če z neko naključno pravo potezo dokažemo, da smo izpolnili svoj del pogodbe in si zaslužili radostno in bogato življenje, dobimo tisto, kar POTREBUJEMO, in le redko tisto, kar si ŽELIMO.
Angeli trdijo, da iščemo rajski vrt, medtem ko živimo v njem. Pravijo, da je to peklenska izkušnja.
Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

NOVA ZAVEST

ANGELINOVA ZAVEST

Ljubezen je naš substrat

Univerzalni dogovor skladnosti pomeni, da je vse v življenju medsebojno povezano in da je vse del celote, oziroma da smo vsi ena božanska družina. Vse, kar ni skladno s tem univerzalnim dogovorom, kot npr. ločevanje, tekmovanje ali celo sebičnost, vodi v neravnovesje, v disharmonijo in neizogibno v trpljenje.
Angeli nam s svojo prisotnostjo in s svojo naravo prikazujejo ta dogovor ter nas opominjajo, naj se spomnimo, da s tem, ko živimo skladno z dogovorom, uresničujemo načrt evolucije.
Drugi temeljni dogovor je univerzalni dogovor karme, ki pravi, da to, kar "gre okoli, tudi pride okoli". Vsakič ko tisto nekaj pride okoli, imamo priložnost, da najdemo ravnovesje. Ko se le slepo odzivamo na življenje, ponovno ustvarjamo iste čustvene, miselne in živčne vzorce, na katere se odzivamo, in ne opazimo, da se nam ponuja priložnost, da bi se spremenili.

Svojo karmo podaljšamo in vedno znova doživljamo podobne lekcije. Ko življenju odgovorimo z ljubeznijo, tedaj s spreminjanjem naših vzorcev, z izbiranjem novih možnosti in z doživljanjem hvaležnosti izpolnjujemo univerzalni dogovor karme.
Takrat doživimo milost. To je doživetje Boga ali ljubezni, ki deluje v vsem živem.

Angeli so nam prišli ponudit povsem nov pogled na karmo.

Karma velja za kazen in povračilo, za boleče "kolo", ki ga ne obvladujemo, toda dejansko je karma božji blagoslov, priložnost, da enkrat in za vselej preoblikujemo lekcijo in spremenimo doživetje.
S pomočjo karme nam Bog govori: "Ni pomembno, kolikokrat se slepo odzoveš. Nenehno ti pripravljam pot in čakam, da se vrneš k meni."
Ko angele pokličemo na pomoč nam s svojo ljubečo prisotnostjo, tako da nas sprejemajo takšne, kakršni smo v resnici, pomagajo živeti skladno z univerzalnim dogovorom karme, pomagajo nam z ljubeznijo se odzivati na vse v življenju. Ko bomo živeli skladno z univerzalnim dogovorom karme, bomo kolektivno začeli doživljati lepoto in veličastnost Zemlje namesto trpljenja in kaosa. Izpolnjevanje tega preprostega dogovora postaja, ključ za življenje v nebeškem kraljestvu, medtem ko živimo tu na Zemlji.
Angeli pravijo, da so vsi univerzalni dogovori, ki so zapisani v naših srcih, znamenja in peiložnost, ki nam bodo pokazala, katere korake moramo opraviti, da bi bilo naše življenje polnejše in bolj radostno.

Koraki, ki jih moramo opraviti, nas ne omejujejo, kajti univerzalni dogovori so tu, da bi prikazovali brezmejno ljubezen Izvira.
Edgar Cayce je rekel: "Univerzalni zakon mora priti do vseh duš. Bolj ko upoštevamo te zakone in živimo skladno z božansko ljubeznijo, bolj bomo blagoslovljeni in bolje bomo blagoslavljali druge."
Ko pokličemo angele in jih v svoje življenje povabimo kot učitelje, vodnike, prijatelje in ljubeče tovariše, prebudijo naš spomin na univerzalne dogovore. Če se držimo teh dogovorov, doživljamo nova nebesa in novo Zemljo.

PREBUJANJE ENOSTI

Bližamo se koncu tisočletja in se pripravljamo na vstop v še eno Zlato dobo. Kaj prihodnost pripravlja Zemlji in zemeljskim prebivalcem?
Se bližamo propadu ali se začenja čudovita nova doba? Nekaj je jasno: sprememba je v zraku in za nekatere sprememba gotovo pomeni temeljno preobrazbo.

Flo Caihoun, avtorica knjige I Remember Union: The Story of Mary Magdalena (Spominjam se povezanosti: Zgodba Moje Magdalene), ki je leta 1992 izšla pri založbi All Worlds Publishing, pravi temu času "najmonumentalnejši obrat zavesti v zgodovini človeštva, čas, da se osredotočimo na to, kar prihaja od znotraj in kar lahko zdaj izrazimo čas, da se osredotočimo na tako imenovana 'semena zadovoljstva'."
Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

ANGELI

ANGELIANGELI SO VSEPOVSOD IN ČAKAJO DA JIH ZAPOSLIMO. NAŠA VERA JE MOST, NAŠA VOLJA
UKAZ, LJUBEZEN = REALIZACIJA.
, ,,
Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

NEKAJ JE OKOLI NAS

ANGELIAli se zavedamo okolja v katerem smo.
Vsepovsod so energije in ustvarjene misli, ki se želijo izraziti in manifestirati.
Čakajo priliko, da padejo na plodna tla ali da se združijo z enakovrstnimi vibracijami.
Lahko padejo na nas ali pa jih naključno posrakamo v svoj energetski sistem.
Zato bodimo pozorni kakšno obliko magneta oblikujemo znotraj nas, kakšne so naše misli in kaj v resnici privlačimo, kajti to kar potegnemo se vsidra v nas in postaja nov vzrok, ki lahko povzroči popolno ciklanje.
Ker imamo svobodno voljo -

* pričnimo dan z nasmehom
* vdihom za boljši in srečen dan
* s pozitivnim odnosom do sveta.


Privabljajmo in se družimo s pravimi energijami !SLIKE IZ GALERIJE

RODONIT
Browse Album

STAREJŠI ČLANKI

ponedeljek 21-Apr


nedelja 26-Jan


petek 04-Mar


nedelja 20-Feb


sobota 01-Jan


četrtek 23-Dec


petek 19-Nov


sreda 08-Sep


četrtek 24-Jun

SVEŽE NOVOSTI

No New Items