Registriraj se
Prijava
Dobrodošli na EZOTERA
četrtek, november 30 2023 @ 12:41 AM GMT
Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

DEVET ZVEZD IN NAŠA POT SKOZI ŽIVLJENJE

Vabim vas na tečaj Devetzvezdnega KI

                                                http://www.9zvezd.si
Ko pogledamo zvezde, vidimo sebe - Energija v času in prostoru. Kje si in s kom se najbolje počutimo v življenju. Kaj so naše priložnosti za uspeh in kdaj je napočil čas za počivanje.

Kako energijsko prepoznam pravega partnerja, kakšnega pa res potrebujem in zakaj ...

Kdaj: v soboto 28. in nedeljo 29. 3. 2009
         od 9.00 - 18.30 in nedeljo 9.30 do 18.00

Kje: Ljubljana, Celovška 142  v prostorih alternativnega centra EKOVITA - zdravo in vitalno življenje

 Prosim za prijave čim prej - se po telefonu ali elektronski pošti.
Prosim, da sporočite: Ime, Priimek, mobi številko, naslov in rojstni datum, da vam pripravim vašo 'rojstno karto' oziroma KI števila
vse dodatne informacije na GSM 031 773 748 !
Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

I CHING - KNJIGA MODROSTI

Zakaj naj bi se ukvarjali I Chingom ?


Pravi cilj uporabe I Chinga je spreminjanje nas samih. Ko se spreminjamo v boljšega človeka je to hkrati tudi doseganje našega poslanstva in človečnosti ter človeštva. Tako pridemo, do spoznanje, da če spreminjamo sebe, spreminjamo tudi okoliščine našega življenja. Spremembe v nas neizogibno povzročijo tudi spremembe v naših življenjskih poteh. Ko zasledujemo odgovore in smeri v našem življenju, se usklajujemo tudi z velikim kozmičnim modrecem v nas. Ko to počnemo dojemamo tudi smisel duhovnih učenj.
Ko spoznanja učenje živimo v našem vsakdanu, živimo bolj celovito in polno življenje. Tako postajamo bolj celovite osebe. S časom se pričnemo zavedati naših skritih potencialov, duhovna učenja pa postajajo naša pot in cilj. Zavedati se moramo, da s tem preizkušnje v našem življenju niso več nepotrebne ali da jih ni.

Še vedno smo del človeštva, ki se izgrajuje in del okolice kamor spadamo, je pa zanimiv preobrat, ki se zgodi, saj na stvari gledamo vedno bolj iz pozitivne plati in slabi dogodki nas ne potrejo, saj nenehno iščemo najboljšo pot naprej. Naš um in zavest pričneta delovati skupaj v smislu večje samodiscipline, z večjo vnemo za samo izgrajevanje in nenehno učenje. Dogodke prepoznavamo predno nas presenetijo. Z namero biti boljši človek, pa preprečimo marsikateri nepotreben konflikt ali življenjsko situacijo. Z vedno večjim prizadevanjem po tem, da smo boljši, bolj bistrimo svoje oko in duhovno prepoznavanje lastnih napak. Počasi ne bomo rabili nikogar, ki bi nas spominjal na naše dolžnosti in življenjske obveznosti. Mi preprosto živimo s tem in jih izpolnjujemo tako kot je prav. S časom se naučimo prepoznavati energijske tokove. Pričnemo se zavedati posebnih priložnosti in njihove cene, saj so to kot biseri, če jih spregledamo, gredo v smeti.

Več ko je smeti v našem življenju večji je debalans. Neuravnovešeno in neharmonično življenje nas hitreje pripelje do neželene situacije in do neželenih posledic.
Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

ZGODOVINA I CHINGA

Zgodovina I Chinga

Zgodovina I Chinga se prične z dogodki, ki segajo v preteklost, ki nam ni znana. V čas, ko mi iz zahodnega sveta mislimo, da ni obstajal. Tedanji jing prebivalci tega planeta, so opazovali svet okoli sebe ga raziskovali in iskali skrito ozadje in zakonitosti. Iskali so skrite odgovore. Zelo pozorno so zapisovali in beležili vse odgovore in ustvarjali sklepe in ustvarjali sistem komunikacije z viši jing silami in inteligencami.
Veliki umi kitajske znanosti so sestavljali njegove dele kos po kos. Ustvarjali so celoto, ki so jo bogateli s svojimi odkritij in tako razkrivali nevidni svet okoli nas. Sam tekst ni obsežen, saj vsebuje le okoli tisoč znakov, komentarji Jing Poa deset strani z okoli deset tisoč znakov. Vse skupaj zajema obseg, ki ga lahko spravimo v manjšo brošuro. Jedrnatost tega teksta veliko govori o njegovi zgovornosti.
Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

Uvod v zgodovino I CHINGA

UVOD V ZGODOVINO I CHINGA

Nastanek I Chinga je posledica raziskovalne človeške strasti za odkrivanje resnice nevidnega in neznanega, radovednost po poseganju v neznano bodočnost in ozadje odra življenja.
I Chinga je najstarejša metoda vedeževanja. Njegove korenine segajo v čas, ki ga naša znanost ne beleži.

Samo knjigo in znanje I Chinga uvrščamo med najdragocenejša dela na svetu.
V resnici predstavlja celovit koncept dojemanja življenja in smrti, človeka in vesolja. Potrebno je poudariti, da ni nastala iz religijskih korenin vzhoda. Nastala je kot rezultat opazovanja človeka, življenja, okolice in z iskanjem povezav med človekom, časom in okoljem, predvsem pa v iskanju povezav in zakonitosti, ki predstavljajo pravila vesolja in zemlje, ki utegnejo biti za človeka pomembne ali usodne.

Spremembe so temeljna osnova, ki jo analizira I Ching, čas pa je najpomembnejši element za razumevanje gibanja linearnih dogodkov in evolucije. Vsak stvar ima svoj začetek in konec in vse kar se je začelo se bo nekoč tudi končalo.

SLIKE IZ GALERIJE

STAREJŠI ČLANKI

ponedeljek 21-Apr


nedelja 26-Jan


petek 04-Mar


nedelja 20-Feb


sobota 01-Jan


četrtek 23-Dec


petek 19-Nov


sreda 08-Sep


četrtek 24-Jun

SVEŽE NOVOSTI

No New Items