Registriraj se
Prijava
Dobrodošli na EZOTERA
četrtek, november 30 2023 @ 12:17 AM GMT
Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

TEMATSKA ASTROLOGIJA

PRAKTIČNA ASTROLOGIJA ZA VSAK DAN !

Obveščam vas, da začenjam s predavanji o astrologiji  z delovnim  nazivom »Sam svoj astrolog«.

 Namen predavanj je predstaviti na enostaven in poljuden način moč astrologije. Spoznanja in nasveti iz astrološke zakladnice  nam  omogočajo, da spoznamo našo pot in se na križiščih izognemo slepim ulicam in se ne spuščamo nepotrebne stresne  situacije.

Tako prispevamo k lastnemu telesnemu in duševnemu zdravju.

Predavanja v septembru:


O TRANSCENDENTALNIH PLANETIH IN NJIHOVEM VPLIVU NA SODOBNEGA ČLOVEKA

 

08.09.09. URAN , ki nas bo popeljal v prihodnost

 

Predavanje bo V predavalnici prodajalne Ekovita (zdrava hrana, osebna rast), na Celovški 142, Ljubljana.

Ura: 18.00

15.09.09. SATURN, ki je naš največji učitelj in mučitelj

                          

22.09.09. NEPTUN, ki nam vrača naše sanje

29.09.09. PLUTON, ki nas uči potrpežljivosti in iz nas naredi boljše ljudi                            

Kotizacija za posamezno predavanje je 10 eur. Lahko se udeležite le enega predavanja, ali pa vseh, odvisno od vašega časa in zanimanja. 

Sponzor predavanj je Kozmetika Pulanna, ki bo na vsakem predavanju nagradila s svojimi izdelki, v vrednosti  od 7-44 eurov, vse tiste udeležence rojene v astrološkem znamenju, katero bo v največjem številu prisotno.

Prodajalna zdrave hrane ekovita bo poskrbela za pogostitev v pavzi.

Glede na to, da je v predavalnici samo 35 sedežev,vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite po e-mailu: anama@amis.net. Prosim ne pozabite napisati še vaše rojstne podatke.

Del časa na predavanju bomo porabili tudi za vprašanja vezana za natalne karte poslušalcev.

Predavanja bomo imeli v prostorih  prodajalne zdrave hrane »EKOVITA« na Celovški cesti 142, vsak torek od 18- 20,30 ure.


 

Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

JOSIP BROZ TITO

V ČAST - SPOMINU NA RDEČEGA KRALJA


Globoko verujamem v Tri  resnične in zdrave energije.: Jezusa, Tita in Nikolo Teslo.

Jezus,  Nebeški Kralj, je lahko s svojo energijo samo z eno besedo ustvarjal življenje. Koliko bila lahko šele zlatnikov predelal zase in za druge. Pa tega ni storil. Hodil je po svetu bos in svojo vero širil pod vedrim nebom .
Zato, pa so cerkveni 'velemožje' skozi stoletja  Cerkev preoblikovali v holding in s pomočjo svojih cerkvenih managerjev agresivno tržili vero v Jezusa in seveda pri tem ustvarjali profite za sebe in za svoj lobi.  Tako je Cerkev svojo vlogo organizma, sestavljenega iz vernika, pretvorila v organizacijo, katero sestavljajo duhovniki-komercialisti, bančniki, politiki, diplomati , katerih dejanja temeljijo na biblijskih zgodbah, ki je prirejena tako kot jim to ustreza v določenem času.Nikola Tesla, Kralj strele in 'elektrike' je zadnja leta svojega življenja  preživel v izolaciji, odmaknjeno, v skromni sobici plačani z denarjem, ki so ga zbirali ljudje iz njegove domovine. Odpovedal se je astronomsko visokim številkam, ki bi mu pripadale, če bi vnovčil vse pravice iz naslova  svojih patentov.
Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

RECESIJA " SAPRA LAŽ"

KONČNA NAČELA, NESKONČNA MODROST

Je astrologija znanost ali duhovna umetnost? Če jo prav razumemo, je tako znanost kot duhovna umetnost. Je znanstvena v svojih matematičnih izračunih, v doslednosti interpretacije in v premi povezavi z nebesnimi telesi. Je pa tudi duhovna umetnost v tem, ker razlaga paradokse obstoja in razkriva načrt življenja; tokrat načrt življenja posameznikov in skupnosti v celoti.

Astrologija kot duhovna umetnost daje velik navdih k razumevanju čemu je trpljenje.

Iz astrološke vizije astrologinje, moje dobre prijateljice Anema objavljam njeno vizijo o Recesiji in videnje smeri gibanja planetov za leto 2009


POVZETEK iz knjige v nastajanju – ASTROFILOZOFIJA.

V zadnjih 14 dneh je beseda »recesija« postala »best-user« med besedami. Pri meni pa je ta beseda le še dodala eno piko več na seznam razlogov, zakaj se počutim kot 'out', totalno neprilagojena sodobnim standardom obnašanja. Ni me strah recesije, strah me je moje prebujenosti in trmaste neprilagojenosti. Strah me je za malega človeka, ker je prepuščen na milost in ne milost tistim, ki naj bi recesijo reševali. Strah me je, ker sem del misli priklopljene na frekvenco materije , ki vpeta v energije Urana, Plutona, Neptuna in Saturna se opira egu nesnage – finančnih mogotcev, ki so na oblasti in želijo kontrolirati celotno kolektivno psiho človeštva.
Na vsako vprašanje, kaj jaz, kot astrologinja, menim o recesiji, dobim potrebo da zakričim , ali pa koga zadavim.
Recesija…..naključje ali zgolj le še ena od mnogih iger, zrežiranih s strani največjih umov. Nekoč so znanstveniki delali v dobro človeštva, danes delajo proti človeštvu. Svoje genialne možgane dajejo v najem najboljšemu ponudniku .

Recesija se je začela že pred 10 leti , ko je planet Neptun 15.12.1998 vstopil v znamenje Vodnarja in se pridružila planetu Uran , ki je takrat bila na 10 stopinji Vodnarja.

15. januarja leta 2004 je Uran zapustil znamenje Vodnarja in stopil v znamenje Ribi.
Ne smemo pozabiti, da planet Uran gospodari znamenju Vodnarja ter planet Neptun gospodari znamenju Ribi. Če se planet v nahaja v svojem matičnem znamenju, se počuti dobro. Predstavljajte si sebe, kaj vse prijetnega lahko počnete v svoji lastni hiši. Tega se začnete zavedati šele takrat, ko ste potisnjeni v tujo hišo. Če je ta hiša vsaj povprečno čista in prijazna, vam bo prijetno. Če pa vas postavijo v hišo polno negativnih energij, tudi vaša dobrota začne bledeti, izginjati in vam ostanejo le neplemenite lastnosti.
Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

ASTROLOGIJA - NAŠA ZAVEST IN PLANETI

PLANETI

Najosnovnejše načelo astrologije je razumevanje planetov.

Naš um deluje v ciklih, od budnosti do spanja, od zavesti so nezavesti, od zavedanja do nezavedanja in spet nazaj. To lahko vidimo v vsakodnevnih dejavnostih, ko smo pri zavesti, budni in se zavedamo. Potem, ko zvečer zaspimo, smo nezavestni. Ta cikel lahko ponazorimo z risbo, ki prikazuje obdobja zavesti in obdobja nezavesti. To risbo imenujemo »sinusna krivulja«. Iz te sinusne krivulje so izpeljani simboli planetov.

Budnost
Zavedanje
Zavest


Spanje
Ne-zavedanje
Podzavest

Točka ravnovesja

Ta ritmični cikel sinusne krivulje lahko ponazorimo s preprostim simbolom. Če obračamo spodnji del krivulje nazaj vase, se dve polovici združita in oblikujeta krog: simbol večnosti. Ta simbol predstavlja tako zavest kot podzavest:

Zavest
Ravnovesje
Podzavest
Pošlji članek prijatelju po e-pošti Za tisk prijazna stran

DUHOVNI CIKLUSI

Astrologija in duhovni ciklusi

Vemo, da krožijo zvezde okoli samih sebe, okoli svojega sonca, da se sončni sistem vrti po svoji krožnici okoli posebnega središča. Po vzhodni varianti naj bi se sončni sistem vrtel okoli vnaprej določenega gravitacijskega središča, ki ga imenujejo kraljestvo Brahme. Človekovo razumevanje in duhovnost naj bi bila odvisna od oddaljenosti sončnega sistema od te točke. Ko je naš planet najbolj oddaljen od tega gravitacijskega središča, je človeški razum v točki, ko ni sposoben videti dlje od konice lastnega nosu. Zato postanejo človeku posvetne stvari in radosti zelo pomembne, duhovne stvari pa izginejo iz njegovega obzorja.
Vsakih 12.000 let pride do približevanja ali oddaljevanja in s tem tudi do intelektualnega nihanja. Celoten cikel naj bi tako trajal 24.000 let. Kadar je oddaljenost največja, je človek sposoben uporabiti le 25 % svojega umskega potenciala, ko pa je blizu gravitacijskega centra, ga lahko izkoristi 100-odstotno. Človek naj bi v tem obdobju naj­večjega razvoja dobil skoraj božje sposobnosti v tem smislu, da bi osvobodil nadpovprečne sposobnosti, jasnovidnosti in da bi bil zmožen prodreti v skri­vnosti življenja.

SLIKE IZ GALERIJE

Jurèek_2
Browse Album

STAREJŠI ČLANKI

ponedeljek 21-Apr


nedelja 26-Jan


petek 04-Mar


nedelja 20-Feb


sobota 01-Jan


četrtek 23-Dec


petek 19-Nov


sreda 08-Sep


četrtek 24-Jun

SVEŽE NOVOSTI

No New Items