Registriraj se
Prijava
Dobrodošli na EZOTERA
sreda, februar 21 2024 @ 07:59 AM GMT

RAK - KUGA SODOBNEGA ŽIVLJENJA

PREHRANA IN ZDRAVJEJon Hopkins, o raku in njegovi nasveti!

Že leta govorijo strokovnjaki, da je kemoterapija edini način pri poizkusu (poizkusu je pravi izraz) za odpravo raka.

John Hopkins pravi, da obstaja tudi kak drug način. Kako živeti z rakom in ga odpraviti, kot pravi Jon Hopkins?

1. Vsak človek ima v svojem organizmu tudi celice raka.
Le te pa se ne morejo prepoznat z običajnimi testi, dokler ne nastane okrog milijarde celic. Ko rečejo zdravniki pacientu, da ni več malignih celic po terapiji, to samo pomeni, da jih ne najdejo z običajnimi testi.

2. Celice raka se pri človeku pojavijo 6 do 10 krat v življenju.

 3. Ko je imunski sistem človeka dovolj močan, se celice raka same uničujejo in njihovo razmnoževanje je preprečeno.

4. Ko ima človek raka, to pove, da je prišlo pomanjkanja hranljivih snovi v celicah.
 Razloge lahko iščemo v genetiki, življenjski sredini, hrani ali načinu življenja.

5. Če hočemo to nadoknaditi, je nujno treba spremeniti način prehranjevanja, da se ojača imunski sistem.

6. S kemoterapijo razumemo, da le-ta uničuje raka, ampak prav tako kemoterapija uničuje zdrave celice v kostni substanci in prebavnem traktu, kakor tudi okvara jeter, ledvic, srca, pljuč, itd.

7. Z obsevanjem se poleg uničevanja rakovih celic okvarijo tudi zdrave celice in organi.

8. V začetku se s kemoterapijo ali obsevanjem zmanjšuje velikost tumorja. Z daljšim uporabljanjem tega načina zdravljenja pa ni več kakih posebnih rezultatov pri odpravljanju tumorjev.

9. Ko nastane preveč toksinov zaradi kemoterapije in obsevanja, postane tudi imunski sistem slaboten in uničen. Tako človek postane podvržen raznim vrstam okužb in drugih težav.

10. S kemoterapijo in obsevanjem lahko pride do mutacije celic, ki so odporne in jih je še težje uničiti
. Operacijo je prav tako lahko vzrok širjenja rakovih celic.

 11. Priporoča se, da celic raka ni treba hraniti in tako spodbujati njihovega razmnoževanja.
a. Sladkor hrani rakave celice. Izločite sladkor, in s tem boste odvzeli pomembno prehrano rakavim celicam.

Prav tako so škodljivi sladkorni nadomestki. Bolj koristni so naravni sladkorni nadomestki kot je med ali melasa.
Kuhinjska sol vsebuje škodljive dodatke, ki obelijo sol. Namesto nje se priporočajo Bragove aminokisline ali pa morska sol oziroma starodavno  polnovredno Himalajsko sol.

b. Mleko spodbuja organizem za proizvajanje sluzi, predvsem v prebavnem traktu. Sluz je hrana za celice raka. Z izločitvijo mleka in njegovo zamenjavo s sojinim, bodo celice raka stradale.

 c. Rakave celice uspevajo v kislem okolju. Mesna dieta je kisla, zakisno telo je  meka za rakaste celice, zato raje jejte ribe in malo belega mesa.

Svinjina in govedina nista priporočljivi, saj meso vsebuje živalske antibiotike, hormone za rast in parazite, ki so vsi škodljivi, predvsem pri rakavem obolenju.

 d. Dieta, ki je sestavljena iz 80% sveže zelenjave, sadja in sokov, žitaric, jedrc, bo ustvarila alkalno osnovo organizmu. 20% je lahko kuhane hrane, ki vključuje tudi fižol. Sokovi sveže zelenjave vsebujejo žive encime, ki se absorbirajo in pridejo na celični nivo v 15-ih minutah.

S to hrano ustvarjajo zdrave celice. Poskušajte piti sokove razne zelenjave, ki naj bodo sveži. Jejte surovo zelenjavo 2 do 3x na dan. Encimi se uničujejo pri 40 stopinjah.

e. Izogibajte se kavi, čaju, čokoladi, ki imajo visoko vsebnost kofeina. Zeleni čaj je bolj priporočljiv, ker ima v v sebi alkaloide, ki pomagajo telesu v boju proti raku. Piti je treba dobro vodo, ki nima vsebnosti težkih kovin in toksinov, ki jih vsebuje vodovodna voda.

Torej pijte filtrirano vodo ali pa zdravo studenčnico. Destilirani vodi se tudi izogibajte, ker je kisla.

12. Mesni proteini so težko prebavljivi in telo uporabi mnogo encimov za njegovo prebavo. Neprebavljena hrana ostane v črevesju in je vzrok ustvarjanju novih toksinov. 13. Stene rakavih celic so prekrite z odpornim proteinom. Z zmanjšanjem mesne prehrane se encimi lažje spopadajo s temi proteinskimi stenami in omogočajo prodor obrambnim celicam uničevanje rakavih celic.

14. Nekatere vsebnosti dvigajo imunski sistem (IP6, flor, antioksidanti, vitamini, minerali EFA in druge) obrambnim celicam v organizmu omogočajo uničevanje raka. Vitamin E omogoča uničevanje raka, kar predstavlja normalno reakcijo organizma v odstranjevanju okvarjenih in nepotrebnih, nezaželenih celic.

15. Rak je bolezen uma, telesa in duše.

Aktiven in pozitiven um pomaga pri ozdravljenju te bolezni oziroma jo preprečuje. Jeza, nesprejemanje in zagrenjenost ustvarjajo kislost. Negujte duh ljubezni in odpuščanja. Naučite se sproščanja in uživanja v življenju.

 16. Rakave celice nimajo možnosti napredovanja v okolju, kjer je dovolj kisika. Telesne vaje in globoko dihanje dovajajo več kisika celicam. Zdravljenje s kisikom omogoča uničevanje celic raka.

 ŠE TO

1. Ne uporabljajte plastične embalaže.
2.Ne zmrzujte vode v plastičnih steklenicah.
3. Ne uporabljajte plastične posode v mikrovalovki. John Hopkins je vse to napisal v vseh svojih člankih. Dostavljeno je bilo tudi medicinskem centru Valter Reed. Kemijski element Dioxin, ki povzroča raka, posebno na dojki. Dioxin je visoko toksičen za celice našega organizma.

Zato ne zamrzujte vode v plastičnih steklenicah, ker se na ta način sprošča Dioxin iz plastike.

Pred kratkim je dr. Edvard Fudjimoto welness manager v bolnišnici Castle, govoril na TV o zdravstvenih rizikih. Ob tej priložnosti je govoril o dioxinu in njegovem škodljivem delovanju na ljudi. Rekel je, da je škodljivo pogrevati hrano v mikrovalovki, v plastični embalaži ali posodi. Sploh pa ne hrane, ki vsebuje maščobe. Visoke temperature in plastika sproščajo dioxin, ki prodira v hrano in končno v celice organizma.

Namesto plastike raje uporabljajte steklo ali keramiko-porcelan. Torej hrano, ki je v plastični embalaži, je potrebno razpakirati in greti v čem drugem. Papir lahko uporabite, če veste iz česa je narejen. Še najbolj varno je ognjevarno steklo. Opomnil je tudi, da so nekatere restavracije s hitro prehrano zamenjale plastično embalažo za papirno. Dioxin je eden od razlogov. Enako je opomnil, da so prav tako nevarni plastični pokrovi za pokrivanje prehrane v mikrovalovki. Raje pokrivajte posodo z zato namenjenim papirjem.

Trackback

Trackback URL for this entry: http://www.compat.org/trackback.php/20100908191317919

Here's what others have to say about 'RAK - KUGA SODOBNEGA ŽIVLJENJA':

personal gifts kortingscode from kortingscode personal gifts
Extra korting bij Personal Gifts met de kortingscodes [read more]
Tracked on petek, januar 31 2014 @ 12:15 AM GMT

0 komentarjev.

SLIKE IZ GALERIJE

STAREJŠI ČLANKI

ponedeljek 21-Apr


nedelja 26-Jan


petek 04-Mar


nedelja 20-Feb


sobota 01-Jan


četrtek 23-Dec


petek 19-Nov


sreda 08-Sep


četrtek 24-Jun

SVEŽE NOVOSTI

No New Items