KRISTAL SODALIT

četrtek, december 23 2010 @ 07:14 AM GMT

Piše: Admin

TEŽKO SE ZBEREN – pomagaj si s kristalom »Sodalit«

Včasih se znajdemo v psihološkem stanju - blokadi, ki je določena z vzorci, ki so vgrajeni v naše delovanje.Takšne vzorce je težko prepoznati in pogosto se jih je še težje znebiti.Prvi korak v našem življenju je ta, da storimo nekaj takoj, ŠE DANES in ne jutri .Danes je naš dan, jutri ga bomo ponovili, ko nam bo boljše in tako si bomo pomagali sami. Da pa nismo popolnoma sami so tu naši zavezniki iz magičnega energijskega sveta kristalov in mineralov. Imajo moč, če se jim odpremo in jih povabimo na mesto naših družabnikov in pomočnikov.Opis: Intenzivno moder aluminijev silikat z belimi črtami, lahko je prosojen ali neprosojen

Sodalit: nam pomaga očistiti mentalno in čustveno zmedo, ki ovirata koncentracijo.

Sodalit tudi: proti zemeljskem sevanju, miselna zasvojenost, prilepljenost na vzorce preteklosti, vpliva na srednje možgane in vitalnost, ščiti pre zunanjo energijo-ščiti naše elektromagnetno polje in ovira vdor sevanja.


  Uporabljajo ga tudi za: Stabilizacijo mentalnih in čustvenih procesov, PMS, čiščenje starih navad, migrene, glavobole.

Stabilizira linfni sitem, tiroideo in delovenj hipofize.

Zdravilni učinek: Blagodejno vpliva na limfo in srednje možgane, pomaga nevtralizirati rentgensko in drugo sevanje . Spodbuja vitalnost. Ima ohlajujoč učinek in deluje kot eliksir, stimulira absorbcijo tekočin v telo in niža tlak.

Nošen kot nakit na grlenem predelu zdravi kronične bolezni grla, sapnika, glasilk in pomaga pri hripavosti. Psiha: Krepi koncentracijo in pogum, raztaplja pa strah in občutke krivde. Ko se počutimo zmedeno, nas pomaga duševno umiriti.

Povečuje idealizem in željo po resnici in nas opozori na stvari, ki z nami niso kompatibilne; na ta način lažje spoznamo in se izognemo miselnim vzorcem, ki predstavljajo oviro našemu razvoju.

Pomaga pri ozaveščanju in izražanju svojih prepričanj tako na verbalnem nivoju kot tudi skozi akcijo. Velja za kamen govornikov in v ta namen je tudi priporočljivo programiranje. Spodbuja komunikacijo in komunikacijske sposobnosti in govorn

Komentarji (2)


EZOTERA
http://www.compat.org/article.php/20101223081426939