Registriraj se
Prijava
Dobrodošli na EZOTERA
četrtek, november 30 2023 @ 02:12 AM GMT

AJURVEDA PREDAVANJE

AJUR VEDA

PREDSTAVITEV AJURVEDE PRED ENAKONOČJEM 
pri nas KOT DOMA

Kje: BTC – pokrita tržnica v trgovini "KOT DOMA"

Poskrbeli smo za mize stole in degustacijo ekoloških sokov

Kdaj : PETEK, 13.6.2014 18.00 do 20.00 ure

Kdo vodi: Dr. Manivannan Ramasamy B. A. M. S., vrhunski indijski zdravnik v sodelovanju ; HIŠA AYURVEDA center z trgovino KOT DOMA

Vsebina:

 

Ayurveda in poletje, hrana in ravnovesje

 

 

Kotizacija: vstop prost - VABLJENI

 

Po predavanju skupinske in individualne konzultacije. Ob predavanju akcijska ponuba Ajurvedskih izdelkov. Dr. Manivannan Ramasamy B. A. M. S., vrhunski indijski zdravnik, ki je pred štirimi leti začel delovati v Ljubljanski hiši Ajurveda.


 

Dr Manivannan je vrhunski Indijski zdravnik, ki je pred štirimi leti začel zdraviti v Ljubljanski hiši Ayurveda. Svoje metode je prilagodil našemu načinu življenja in je izoblikoval vsestransko “slovensko ajurvedsko dieto”.

V zadnjih štirih letih je slovenski javnosti predstavil ajurvedo v mnogih revijah, gostuje na seminarjih in predava na različnih šolah zdravega življenja.

S svojo ekipo ajurvedskih sodelavcev uvaja posameznika v proces ajurvedskega zdravljenja in izvaja sprostitvene tretmaje. Dr.R.Manivannan B.A.M.S je diplomiral na priznani medicinski fakulteti v Indiji, »The Tamilnadu Dr.M.G.R Medical University. Ima 8 let kliničnih izkušenj.

Ajurveda nam na razumljiv način posreduje znanje o življenju v vseh njegovih oblikah. Z razumevanjem osnovnih principov ajurvede lahko vsakdo prepozna zgodnje simptome neravnovesja v svojem umu in telesu, ustrezno ukrepa ter tako prevzame odgovornost za svoje zdravje. Pokriva vse vidike zdravja, saj vzpodbuja telesno, umsko, čustveno in duhovno dobro počutje. Naše storitve obsegajo razstrupljanje (Panchakarma tretmaje), opredelitev pravilne diete, zeliščne terapije, sprostilne in welness masaže ter mnogo več.

Kdo smo:

HIŠA AYURVEDA center Holistična medicinska znanost na avtentičen in holističen način posreduje svoje znanje slovenski javnosti.

Hiša Ayurveda je edini center v Sloveniji, kjer se izvajajo Panchakarma ajurvedske terapije na avtentičen tradicionalen način. Poleg panchakarme se izvajajo tudi drugi pomlajevalni in sprostitveni tretmaji. Je edinstveno mesto, ki se ukvarja z večino zdravstvenih težav s strokovno ekipo iz Indije, ajurvedskim zdravnikom in dvema ajurvedskima terapevtoma.

 

 Dr.R.Manivannan B.A.M.S je diplomiral na priznani medicinski fakulteti v Indiji, »The Tamilnadu Dr.M.G.R Medical University. Ima 8 let kliničnih izkušenj. 

 

Oba ajurvedska terapevta sta diplomirala na dobro poznanem inštitutu v Kerali. Biju Muthu (9 let delovnih izkušenj) in Giridas Kuttappan (7 let delovnih izkušenj) imata ogromno znanja s področja Panchakarma razstrupljevalnih terapij. Hiša Ayurveda je specializirana za zdravljenje in kontroliranje bolezni kot so alergije, astma, artritis, artroza, bronhitis, cervikalna spondiloza in težave v cervikalnem predelu, zaprtje, kronova bolezen, degenerativne spremembe v sklepih, depresije, dermatitis, izsušene ali rdeče oči, ekcem, gastritis, hemoroidi, hipertenzija, povišana raven holesterola, nepravilno delovenje jeter, lumbalna spondiloza in težave v lumbalnem predelu, migrene, debelost, osteoporoza, nespečnost, sinusitis, kožne težave, luskavica, ulkus, vnetja sečil. Vabljeni na avtentičen in holističen pristop ajurvede Obiščite spletno stran www.ayurveda.si

 

,

 

 

Ob predavanju bogata promocijska ponudba

 


Ajurvedskih preparatov - kujemo v trgovini KOT DOMA - 25 % ceneje ! ..

.. ..

.. .

[image15_right]

 

[image19_right]

[image20_right]

Trackback

Trackback URL for this entry: http://www.compat.org/trackback.php/20140608220750393

No trackback comments for this entry.

0 komentarjev.

SLIKE IZ GALERIJE

OKAMENELA KRISTALIZIRANA ŠKOLJKA
Browse Album

STAREJŠI ČLANKI

ponedeljek 21-Apr


nedelja 26-Jan


petek 04-Mar


nedelja 20-Feb


sobota 01-Jan


četrtek 23-Dec


petek 19-Nov


sreda 08-Sep


četrtek 24-Jun

SVEŽE NOVOSTI

No New Items