Radionični oddajniki

RADIONIČNI ODDAJNIKI

so preprosti za uporabo in z njihovo uporabo lahko dosežete čudežne učinke, ne glede na to ali ste terapevt ali laik.

● zmanjšujejo stres
● harmonizirajo in uravnovesijo energijo
● pomagajo pri ohranjanju zdravja
● odpravljajo vzroke bolezni
● pospešujejo okrevanje po boleznih
● energizirajo snovi, ki jih uporabljamo ali uživamo
● razstrupljajo škodljive vibracije v prostoru in odstranjujejo motnje
● služijo kot podpora pri različnih terapijah
● podpirajo meditacijsko in duševno delo

Vsa radionična orodja, ki jih je izdelal Marijan Turnšek - NLP nihala, orgonska nihala, svetlobne palice, beamer, orgonski generatorji, kozmična kolesa, eloptične antene in Informirani kozarci TETH in TENDRO, so informirana z Radioničnim Informatorjima Apolon in Quantec - inštrumentalnom biokomunikacijom -in tako lahko trajno nosijo in po potrebi posredujejo v okolico obilico informacij o zdravljenju različnih bolezni, ker so informirani s samozdravilnimi informacijami. Ustvarite si harmonično in zdravo življenje!

apolonRADIONIČNI INFORMATOR APOLON

Apolon je naprava za informiranje in deluje na principu kodiranja informacij, ki nosijo zapis zdravilnih vibracij oz. vibracij za določen namen (Bachove esence, kristali, alergije, čakre, meridiani, energijski sistem, psiha, virusi, odvajanja starih in novih strupov iz telesa, barve… vsega skupaj 70.000 samozdravilnih kod).

Apolon prevaja kodirane informacije v električne signale. Električni signali se v napravi po posebnem algoritmu pretvorijo v fotone tako, da v informiranem materialu povzročijo zapis informacije v elektrone.
Tak informacijski zapis je najboljše kvalitete.

Orgonski oddajniki delujejo na principu bioresonance

Zaradi posebnega programiranja so orgonski oddajniki primereni samo za prenos pozitivnih informacij. To pomeni, da nudijo obsevanemu organizmu energijo in zdravilne informacije. Če telo takšno energijo ali zdravilna nihanja potrebuje, nastopi pozitivna resonanca med orgonskim oddajnikom in telesom – tako se prenašajo energija in nihanja. Prekomerno doziranje ali napačna obdelava v osnovnem pomenu je torej izključena. Če je prenos energij ali informacij premočan ali predolg, nastopijo samo bolj pospešeni procesi zdravljenja in temu primerene reakcije. Če telo določene zdravilne vibracije ali informacije ne potrebuje, resonanca ne nastane in tako tudi prenosa ni. Prenašanje negativnih vibracij, informacij in energij preko orgonskih oddajnikov je izključeno.

Zaradi bioresonančnega principa orgonski oddajniki torej niso primerni samo za terapevte, temveč jih lahko prav tako učinkovito uporablja vsak laik.

Način delovanja orgonskega oddajnika

Kaj se dogaja pri prenosu energij? Ko vložite zdravilno informacijo (na primer vibracijski vzorec) v prejemnik orgonskega oddajnika in obsevate, oddajnik podaja to zdravilno informacijo biopolarno in v energijski vrednosti približno 6500 energijskih enot na osebo. Tedaj se zgodita dve stvari - bipolama energija in informacija dosežeta telo.

Predpostavljajmo, da ima telo v tem trenutku energijsko vrednost približno 3500 energijskih enot. Telo pa ima moteno mesto z levo sučno energijo in moten energijski (vibracijski) vzorec. Ko je bila oseba zdrava, je imela energijsko vrednost 6300 enot in seveda bipolamo telo z zdravim vibracijskim vzorcem. Ko orgonski žarek s svojo energijsko vrednostjo 6500 enot zadane ob telo, nastopi resonančni efekt. Telo osebe praktično signalizira: "Ko sem zdrav imam 6300 energijski enot, bipolaran sem, s takšnim ali takšnim vibracijskim vzorcem." Ta resonančna vibracija se v sevalniku predela in energijski žarek se zmanjša na nivo 6300 energijskih enot. Ta proces poteče v delčkih sekunde. Teh 6300 energijskih enot se nato vpija v telo. Poleg tega orgonski sevalnik tudi nežno deluje proti napačni sučnosti. Energijska vrednost se dviga. Od prejšnje energijske vrednosti 3500 enot se telesna energijska vsebnost dvigne do optimalne vrednosti 6300 enot.
Ko doseže svojo optimalno energijsko vrednost, ko je torej telo dovolj nabito, nastopi resonanca v oddajniku z zdravilnimi informacijami. Ta zdravilna informacija se nato vgrajuje v telo. Potem se začne vibracija telesa spreminjati. Telo začne spet zdravo vibrirati. Energijska vrednost, vibracija in polamost se začnejo gibati v zdravem območju in telo ozdravi.

Če traja prenos energije in informacij predolgo, se vibracija in polamost prehitro spreminjata. Pri tem se seveda ne more nič zgoditi. Samo ne počutite se dobro. Zaradi tega naj poteka prenos energije in informacij vedno samo tako dolgo, ko se pri tem počutite dobro.

Prav tako poteka zgoraj opisani primer, če obsevamo druge ljudi ali organizme z drugačnimi energijskimi vrednostmi. Če ima človek v zdravem stanju energijsko vrednost 7000 enot, se bo žarek orgonskega sevalnika po resonančnem efektu uravnal tudi na tega in bo svojo energijsko vrednost oddaje zvišal na 7000.
Zaradi opisanega procesa delovanja orgonskih oddajnikov so negativni vplivi na telo izključeni.

Če bi torej kak duševno moten človek prišel na idejo, da bi neljubega tekmeca obseval z negativno snovjo, bo prenos ničen. Zato tudi ne moremo nobenemu živemu bitju škodovati z orgonskim oddajnikom. Takoj ko pridejo negativne informacije ali negativne energijske oblike v prejemnik za ampule orgonskih oddajnika, le-ta zablokira. Tako ne oddaja nikakršnih informacij in nobene energije. Sami pa se ob takšni zlorabi ne poškodujejo. Če pa zaidejo v prejemnik visokoškodljive substance, npr. radioaktivne snovi ali E 605, se lahko kristali v jedru orgonskega oddajnika poškodujejo do te mere, da postanejo neuporabni. Človeku, ki se ukvarja s finosnovnimi zdravilnimi vibracijami, pa se kaj takega ne more pripetiti.

Placebo efekti

Najpogosteje uporabljen argument proti delovanju orgonskih oddajnikov je t.i. placebo efekt. "Samo verjeti moraš, potem vse pomaga!" Toda v kaj verjame današnji pacient bolj, kot v zdravnika v belem, drage aparature in kemijska zdravila? Torej bi morala že samo ta vera v visoko tehniziran sistem medicine skoraj ozdraviti pacienta. Da temu ni tako, vemo do sedaj že dovolj dobro. Zakaj naj bi razočaran pacient imel tako močno željo, da bi takoj verjel v nekaj drugega? To se večinoma ne zgodi in pri orgonskih oddajnikih tudi ni potreba.

Orgonske oddajnike lahko uporabljamo tudi brez vere vanje, pa bodo prav tako pomagali. Na tem mestu bi rad povedal kratko zgodbo. Nekega dne me je obiskala znana mlada ženska, mi prinesla koder las druge osebe in me prosila za energijsko analizo. Popolno analizo običajno vedno delam v miru. Toda storil sem ji željeno uslugo in kratko ponihal preko las. Povedal sem ji, da energijska vrednost pada in da obstaja močna energijska motnja v območju ledvic. Presenečeno me je pogledala in mi povedala, da je njen mož sicer nepokreten, vendar drugače zdrav. Od mene je nato želela vibracijski vzorec proti tej motnji. Dva dni po tem me je poklicala druga ženska in mi povedala, da je pri gornjem primeru šlo za njenega moža. Ko ji je mlada ženska povedala o rezultatih moje preiskave, je poklicala hišnega zdravnika, čeprav ni opazila nič posebnega. Hišni zdravnik je njenega moža takoj poslal na kliniko zaradi močnih motenj v delovanju ledvic. Eno od ledvic naj bi odstranili. Operacije pa zaradi slabega splošnega stanja ni bilo moč izvesti. Mož je ležal v intenzivni negi. Ženska mi je zagotovila, da verjame v delovanje orgonskega sevalnika in da hoče kupiti svoj orgonski sevalnik. Poleg tega naj bi izdelal vse potrebne vibracijske vzorce in ampule. Naslednji dan je pričela z zdravljenjem s sevalnikom. Po treh dneh jo je v bolnici sprejel zdravnik z besedami: "Meji na čudež. Vašega moža ne rabimo operirati. Ledvice začenjajo spet delovati." Na tem mestu se je pokazalo globoko verovanje te ženske. Takoj je prekinila z obiskom v bolnici, se podala domov in takoj zaklenila orgonski sevalnik z vsem priborom v omaro. Bila je kratkomalo zgrožena nad tem, da je aparat dejansko deloval. Šele po šestih tednih prigovarjanja je bila spet pripravljena vzeti orgonski sevalec iz omare in ga uporabiti.

Čeprav je ta zgodba ekstremna, kaže vendarle osnovne nagibe uporabnika orgonskega sevalnika in drugih orgonskih oddajnikov, ki nima predsodkov. Misli, da nekaj razume in verjame. Potem pa pride šok, ko ugotovi, da to ni njegova vera, temveč nekaj, kar je izven zmožnosti njegovega dojemanja. Na tem mestu mora sprejeti, da gre za dejstva in ne za vero. Z vero je stvar včasih zelo smešna. Verjamemo v to, kar smatramo za možno. Kar pa gre preko horizonta našega dojemanja, v to ne moremo verjeti. Vse je torej odvisno od tega, kako daleč in kako trdni so horizonti našega dojemanja. Vendar kakor daleč ta horizont tudi je, zmeraj ga je moč še razširiti. Zato verujte v tisto, v kar lahko verujete. Od ostalega pa se pustite prepričati.

Nadaljni argument, ki govori proti placebo efektu, so dobri uspehi pri zdravljenju živali in rastlin z orgonskim sevalnikom. Živalim in rastlinam ne moremo podtakniti verovanja. Pri njih nekaj pri bolezni pomaga ali pa ne pomaga. In ker dokazljivo obstaja zelo mnogo živali in rastlin, ki jim je orgonski sevalnik pomagal, tukaj pač ne moremo govoriti o placebo efektu.

Orgonski akumulator proti orgonskim oddajnikom

Večkrat primerjamo orgonski sevalnik z orgonskim akumulatorjem. Vendar ta primerjava ni ustrezna. Wilhelm Reich, izumitelj orgonskega akumulatorja, je bil pomemben raziskovalec na področju orgonske energije. Vendar se njegov izum, orgonski akumulator, ne da primerjati z orgonskim sevalnikom. Če hočemo primerjati orgonski sevalnik in orgonski akumulator, je to približno tako, kot če bi primerjali ameriško cestno križarko iz 60-tih let z modernim avtomobilom. Orgonski akumulator je že zaradi svoje velikosti, ki je približna velikosti kabine za tuširanje, zelo nepripraven za rokovanje. Kdo si že lahko postavi takšno veliko in ne ravno dekorativno pripravo v svoje stanovanje in se občasno nahaja v njej. Vendar je prejšnja pomanjkljivost majhna proti njegovi drugi lastnosti.

Mnogo bolj pomembno je, da orgonski akumulator v sebi ne zbira in shranjuje samo orgonske energije, temveč tudi v prostoru vsebovane škodljive energije, kot so na primer radioaktivnost in električno sevanje. Tudi te se ravno akumulirajo in nato prenašajo na osebo, ki se nahaja v orgonskem akumulatorju. Njegovo delovanje je torej odvisno od koncentracije teh škodljivih energij v prostoru. Taka prenesena energija (orgonska ali druga) lahko bolj škodi kot pa koristi. Drugače bi bilo, če bi zgradili orgonski akumulator na prostoru, ki je zagotovo brez negativnih energij. Toda kje boste našli tak prostor? To je bilo težko že v času Wilhelma Reicha, ko še ni bilo atomskih central, atomskih poizkusov in podobnega.

Orgonski oddajniki pa v nasprotju z akumulatorjem ne prenašajo prav nobene negativne energije. V prostoru vsebovane negativne energije se pri prehodu skozi prejemnik za ampule orgonskega oddajnika že takoj filtrirajo in v samem oddajniku nato še prepolarizirajo. Na izhodnem koncu orgonskega oddajnika se torej oddaja samo čista orgonska energija. Prav tako orgonski oddajnik ne oddajajo nobenih lastnih nihanj. Aluminij, iz katerega so izdelani, se nikoli ne prenaša, tudi ne v finosnovnem območju. Za to poskrbi tako imenovano impregniranje - poseben delovni postopek pri izdelavi orgonskih oddajnikov se nanaša samo na to finosnovno molekularno impregniranje, ki ga tudi mehansko ni mogoče odstraniti.

Kvantna fizika je potrdila, da svet v svojem najglobljem bistvu ni materialen, kot smo verjeli ne tako dolgo nazaj. Dokazano je, da je svet kot tak sestavljen iz energetskih paketov, ki se enkrat kažejo kot valovna polja, drugič pa kot energetski delci izkustva. Elektroni so v informiranem materialu osnovni nosilci informacije (v kvantni teoriji o zavesti elektronov ni teoretične omejitve o številu zapisanih informacij v en sam elektron). Elektronov je v informiranem materialu ogromno, trajnost zapisane informacije pa je odvisna od vrste materiala. Najbolje se za to nalogo izkažejo silicij, lurška voda in fiziološka raztopina.

Bolezni nastanejo zaradi neuglašenosti elektronskih nihanj, negativnih misli in dejanj. Radionične naprave delujejo v skladu z miselno in čustveno naravnanostjo operaterja oziroma njegovo sposobnostjo energijske uglasitve s ciljnim objektom. Pravzaprav gre za princip, ki je lasten vsem oblikam energijskega delovanja na daljavo, izhaja pa iz dejstva, da je materija le gostejša oblika energije in sestoji torej iz istih elementov kot miselno-čustvena energija. Če zadevo poenostavimo, lahko o mislih razmišljamo kot o hitro gibajoči se energiji, o materiji pa kot o gosti in počasni energiji. Nikakršnega dvoma ni, da je fina energija misli sposobna premikati in spreminjati materijo.

Preko orgonskega topa, svetlobne puščice in svetlobnega nihala se operater v prvi fazi uglasi z osebo, ki jo zdravi, v drugi fazi pa izbere potreben energijski spekter za dosego želenega rezultata. V obeh primerih pa gre za uglasitev s posameznimi spektri univerzalne energije. Lahko torej rečemo, da imajo ta svetlobna orodja funkcijo fokusiranja in ojačevanja čustvene energije. Z orgonskim orodjem lahko obsevamo osebo, sliko ali predmet, za informiranje pa dodamo samozdravilne kode. Svetlobna orodja Radionike Turnšek že vsebujejo samozdravilne informacije.

Za konec pa še misel: "Poskušaj biti to, kar si".

RADIONIKA TURNŠEK MARIJAN
KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com