Orgonski sevalnik

topORGONSKI SEVALNIK -
"ORGONSKI TOP"
kot terapevtska naprava

Orgonski sevalnik lahko uporabimo za kakršnokoli obliko pozitivnega energijskega prenosa:
● harmoniziranje in uravnoteženje energij
● odpravljanje vzrokov vseh bolezni
● energiziranje snovi, ki jih uporabljamo ali uživamo
● razstrupljanje škodljivih vibracij v prostoru
● odstranjevanje motenj
● podpira meditativno in duševno delo

Orgonski sevalnik lahko uporabljamo za rešitev zdravstvenih težav. V ta namen se orgonski sevalnik tudi najpogosteje uporablja. Ker orgonski sevalnik prenaša energijo, zdravilne vibracije in bipolarnost, je najboljša naprava za harmoniziranje pri boleznih. Uporabimo ga lahko dejansko pri vseh telesnih, duševnih in umskih težavah za uravnovešanje.

Osebno nisem še nikoli doživel, da orgonski sevalnik ne bi dosegel vsaj izboljšanja zdravstvenega stanja, pri čemer pa je občutenje tega izboljšanja seveda zelo subjektivna stvar. Pri uporabi orgonskega sevalnika zmeraj znova nastopajo čudeži in ob njegovi uporabi se ne boste nehali čuditi.

Orgonski sevalnik kot naprava za razstrupljanje

Orgonski sevalnik se v veliki meri uporablja tudi za razstrupljanje in energiziranje snovi, ki jih uporabljamo ali uživamo, npr. za razstrupljanje naše hrane, pitne vode in seveda tudi našega okolja. Orgonski sevalnik opremljen z ustreznimi informacijami lahko razstrupi in energizira vodo in hrano. Pri tem nevtralizira morebiti škodljive snovi kot so insekticidi, pesticidi, težke kovine, radioaktivno sevanje ali genska manipulacija. Te vibracije se nato tako pripravijo, da ne morejo telesu prav nič več škodovati in jih lahko pravzaprav pojmujemo kot tranzitni promet. Hkrati pa se ustrezna hrana tudi energizira, torej obogati z energijo in ponovno oživi, saj so mnoge od naših hranilnih snovi kot tudi voda mrtvi. Če pred obsevanjem ne vsebujejo prav nobene poživljajoče orgonske energije, se po obsevanju stanje bistveno spremeni. Snovi, ki jih hrana vsebuje in so pozitivne narave, kot npr. vitamini in mikroelementi, se aktivirajo, zato jih telo lažje sprejme in prebavi.

Poleg tega lahko orgonski sevalnik uporabimo za razstrupljanje škodljivih vibracij v prostoru. Pri lesenem stropu, ki je na primer zaščiten s formaldehidom, je možno z ustrezno informacijo v prejemniku orgonskega sevalnika ta škodljiva nihanja nevtralizirati in jih s tem narediti za človeka neškodljiva. Nevtralizirati je možno tudi elektrosmog, radioaktivno sevanje in ostale strupe okolja, v katerem prebivamo.

Orgonski sevalnik kot naprava za odstranjevanje motenj

Nadaljnja možnost uporabe je odstranjevanje motenj na predmetih. Kot predmete z motnjo označujemo predmete, ki oddajajo čisto monopolamo energijo, torej samo levo- ali samo desnosučno energijo. To je lahko tudi mesto z geopatskimi motnjami - to so mesta na zemlji, ki imajo vodne žile ali križišče katere od mrež. Motnje pa lahko imajo tudi predmeti vsakodnevne uporabe kot npr. steklenica ali okvirji očal. Očala z motnjami so lahko v nekaterih primerih povzročitelji stalnih glavobolov. Z orgonskim sevalnikom lahko odstanimo motnje na čemerkoli.

Če ste s testiranjem določili ali pa samo sumite, da imajo vaša očala motnjo, jih obsevajte 10 minut z orgonsko celico. Po koncu te obdelave so očala spet bipolama. Obsevanje pa morate ponoviti vsak teden. Enako lahko odstranite motnje na vseh stvareh, ki jih nosite na sebi, od podplatov čevljev preko vašega nakita vse tja do lasnice. To še ne pomeni, da lahko odstranite motnje samo na stvareh, ki jih nosite.
Če se neugodno počutite ob svojem pohištvu, čeprav vam je bilo pri nakupu izredno všeč, odstranite motnje iz njega v zgoraj zapisani obliki in počakajte na spremembe. Motnje pa lahko odstranite tudi na mestih, motenih zaradi vodnih žil ali katere od zemeljskih mrež.

Če hočete odstraniti motnjo zaradi vodne žile, morate najprej določiti potek te žile (to je možno z nihalom ali biotenzorjem). Nato nanjo postavite orgonski sevalnik. Sevalnik mora kazati proti smeri toka vodne žile. Pred konico sevalnika postavite steklenico vode. Oboje pustite stati in delovati okoli 10 minut. Po tem lahko orgonski sevalnik odstranite in vodo odlijete. Motnjo zaradi take vode ste nato odstranili na dolžini 6m, torej po 3m na vsako stran. Na žalost pa samo za 24 ur. Enako postopate tudi pri kateri od zemeljskih mrež. Tudi tukaj morate najprej določiti, v katero smer morate obmiti orgonski sevalnik. Ponovite pa postopek kot pri odstranjevanju motenj zaradi vodne žile. Pri tem ste odstranili motnje na površini približno 10 m2 za 12 ur.

top2Naslednja možnost uporabe je odstranjevanje motnej na kovinskih predmetih, kot so npr. namizne svetilke, vrtljivi stoli in podobno, ki lahko delujejo kot antene za elektrosmog in podobna sevanja, le-ta shranjujejo v sebi ter jih nato spet oddajajo. Tudi v tem primeru odstranite motnje z obsevanjem z orgonsko celico. Seveda pa je enostavneje in bolj smiselno takšna mesta z motnjami popraviti z orgonskim generatorjem. Želel sem samo prikazati, da lahko to naredite tudi z orgonskim sevalnikom.

 

Nadaljnje možnosti uporabe orgonskega sevalnika

Poleg prej navedenega lahko z orgonskim sevalnikom podpiramo meditativno in duševno delo, prav tako pa lahko prenašamo zaščitne vibracije na vse energetske ravni. Orgonski sevalnik pa lahko uporabimo tudi na domačem vrtu, v poljedeljstvu v boju proti škodljivcem in pri terapiji domačih živali.

Namestitev orgonskega sevalnika

Orgonski sevalnik postavite tako, da ni v bližini magnetnih polj, elektrosmoga ali radioaktivnosti. To lahko vpliva na prenos informacij, razen če sprostite električne aparate z bioenergijskim generatorjem ali z bioaktivnimi ploščicami - čeprav to ni najboljši način za rokovanje z negativnimi energijami. Če ste ezoterično usmerjeni, potem ne pustite ezoteričnega vidika vnemar. Kako naj orgonski sevalnik oddaja zdravilne energije, če se istočasno bombandirate z nezdravimi sevanji? Če se obsevate v prostoru, kjer so električni aparati kot sta televizor in računalnik, jih izključite in se od njih oddaljite vsaj tri metre. Radio, telefon in normalna razsvetljava ne vplivajo na delovanje oz. prenos energije. Namestite sevalnik tako, da konico usmerite na zunanjo steno, kadar ga ne uporabljate, vendar pa se pri tem prepričajte, da pomotoma ne obsevate katerega sostanovalca. Vtikača naj ne bi vsakič izvlekli iz puše orgonskega sevalnika.

Orgonski sevalnik - nakup ali najem

Cena orgonskega sevalnika je, glede na njegove zmogljivosti, zelo nizka in tako naj tudi ostane. To pa zato, ker orgonski sevalnik naj ne bi bil le naprava za privilegirance. Predvsem bi moralo čimveč ljudi imeti možnost za njegov nakup. Kljub temu pa se pojavlja vprašanje njegovega najema - pogosto z izgovorom, da bi orgonski sevalnik najprej preizkusili. Predvsem vašega orgonskega sevalnika naj ne bi izposojevali. Nič sicer ne govori proti temu, da bi sevalnik posodili znancu, da ga preizkusi pri vas doma ali si celo sam naredi kapljice. Vendar pa ga ne posojajte izven vašega doma, saj nimate garancije, da bodo z njim ravnali previdno in strokovno. Verjetno poznate pregovor: "Žene in avtomobila se ne posoja, ker nikoli ne vemo, v kakšnem stanju ju bomo dobili nazaj." Ta pregovor se lahko brez nadaljnjega razširi tudi na orgonski sevalnik. Če pa ga kljub temu posodite, v vsakem primeru preizkusite (testirajte) tudi izposojene ampule in jih v primeru dvoma obnovite.
Z orgonskim sevalnikom je sicer skoraj nemogoče manipulirati, vendar kljub temu pretehtajte koristi in tveganje ter si na vsak način priskrbite vsaj nove originalne ampule.

RADIONIKA TURNŠEK MARIJAN
KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com