Informirani kozarci

INFORMIRANI KOZARCI

Zdrava živa voda iz informiranih kozarcev v vašem domu - v samo 30 sekundah!

Večina ljudi se ne zaveda pomembnosti pitne vode, žive vode ki prinaša zdravje. Pomembnost vnosa vode v organizem je tesno povezana s zdravjem. Vnos kvalitetne vode pogosto zmanjša, včasih pa popolnoma odstrani naštete težave.

Voda, ki priteče iz vodovodnih pip, tudi če ni onesnažena, se bistveno razlikuje od dobre naravne izvirske vode, ki je čista, polna vibracij in je v skladu s tokovi življenjske energije. Voda iz pipe je lahko kemijsko primerna, vendar ima veliko površinsko napetost in ne podpira življenjskih procesov. Pravimo, da je taka voda mrtva. Vendar pa ima voda čudežne lastnosti, med ostalimi tudi to, da se kvaliteta tudi take vode lahko spremeni, da postane živa, polna vibracij, lahko tudi boljša od večine izvirskih voda. To lahko dosežemo z uporabo informiranim kozarcima. Takoj, ko informirane kozarce napolnimo z vodo, se začne proces prenosa informacij, oz. vibracij na vodo. Proces informiranja vode je istočasno tudi proces oživljanja vode.

Marijanu Turnšku, ki se z radioniko ukvarja že več kot 20 let, je uspelo s pomočjo posebne radionične tehnologije in informacijskih programov v steklene kozarce vtisniti - informirati - preko 100.000 zdravilnih vibracij, ki jih steklo neomejeno dolgo oddaja. Take kozarce imenujemo informirane kozarce. Tiste informacije se lako prenesejo na vodo ali kateri drug medij v kozarcu. Poleg tega se vsi informirani kozarci tudi STALNO polnijo s pomočjo najsodobnejše inštrumentalne biokomunikacije QUANTEC. 

informirani kozarec Amarant

INFORMIRANI KOZAREC AMARANT

Nov informacijski izdelek za pomlajevanje, ter pravilni pretok energij in informacij za dviganje in osredotočenje zavesti za vzdrževanje optimalnega stanja zdravja in ustvarjanje skladnega razvoja.

Simboli na obodu kozarca so: harmonični phi vortex, informacijska norma, koda za idealni pretok informacij, ter koda za pomlajevanje.Na dnu kozarca je simbol večnosti in neskončnosti, simbol večnega gibanja v harmoniji z univerzumom. Vodo informirano v kozarcu AMARANT uporabljamo za doseganje nove stopnje zavesti in popolnega zdravja. V tem smislu predstavlja kozarec AMARANT informirani kozarec, ki pomaga pri razbijanju starih mentalnih modelov in energetskih blokad, ter detoksifikacijo.

kozarecteth

INFORMIRANI KOZAREC IN VRČEK TETH

TETH (na sprednji strani kozarca) je zdravilni simbol starih Egipčanov, simbol večnega življenja in harmonije ter moči in sposobnosti duha, da se transformira v svetlobo. Po njemu je kozarec dobil ime. Štiri črte simbola simbolizirajo štiri elemente: vodo, zrak, zemljo in ogenj. DORJE (na dnu kozarca) je tibetanski simbol prosvetljenja. Njegova moč svetlobe in jasne resnice odstranjuje negativne vplive in disharmonijo.

trojstvo

INFORMIRANI KOZAREC IN VRČEK TROJSTVO

Simboli na obodu kozarca ustvarjajo harmonijo med telesom, dušo in duhom. Na dnu kozarca je simbol Roža življenja. Predstavlja univerzalno geometrično obliko, sestavljeno po določilih zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje). Kot sveti simbol se pojavlja v mnogih mitologijah. Povezuje del s celoto, prednike s potomci, um z materijo. V spiralni obliki ponazarja gibanje vseh delcev od kvanta do galaksij. S svojim energetskim delovanjem pomirjujoče vpliva na človeško zavest. TROJSTVO dopolnjujejo energetski simboli telesa, duše in duha pridobljene na osnovi računalniške tehnologije..

tendro

KOZAREC TENDRO
PREMAGAJTE KRONIČNO UTRUJENOST

Naša zemlja je v fazi velikih energetskih sprememb na katere se je potrebno učinkovito prilagoditi. Vse te spremembe močno vplivajo na naše počutje. Med vzroki kronične utrujenosti se omenjajo virusne bolezni, oslabitev organizma, močan psihološki stres ali doživetje psihološke travme. Velikokrat gre za posledice ilegalnega posipavanja atmosfere z nevarnimi aluminijevimi zmesmi (Chemtraili), z namenom ustavitve segrevanja ozračja. Seveda stvar ni brez stranskih učinkov, kot so ekstremni vremenski pojavi, pa tudi škodljivi vplivi na okolje in človekovo zdravje. Na dnu kozarca je Larimarov simbol Tendro. Ta simbol deluje proti kronični utrujenosti in negativnih dejanja Chemtraila.

Teorija prenosa informacij

Vedno bolj postaja jasno, da človeški organizem ni le biokemična struktura zgrajena iz molekul, kar pomeni, da ni omejen na fizično telo, katerega meje so zunanja plast kože, temveč dosti več. Kot vse v našem vesolju je tudi človeško telo kompleksen splet čudežnih energij in vibracijskih valovanj, ki medsebojno skladno resonirajo, kadar smo zdravi.

Vsaka celica našega telesa je kot majhna elektromagnetna enota. V našem telesu stalno poteka komunikacija v celicah in med njimi, torej na celični ravni obstaja izmenjava informacij - neke vrste medcelični pogovor. Komunikacijo omogoča specifična strukturna lastnost vode ter vodikove vezi med celicami in znotraj njih. V naših celicah se tako vsako sekundo odvije na milijarde kemičnih procesov. Pri biološki komunikaciji, ki poteka med živim organizmom in njegovo okolico, se na celice prenesejo le vibracije določene frekvence, amplitude in jakosti, saj njihova koherenca določa, za kateri del organizma pomenijo koristno informacijo. Informacije, s katerimi so celice v resonanci, celice sprejmejo in morebiti tudi posredujejo naprej. Preostale informacije, ki celicam ne odgovarjajo, filtrira medcelična tekočina (voda), ter tako onesposobi sprejem.

Skrivnost spomina vode, ki je najboljši medij za prenos informacij, je v povezovanju molekul vode preko tako imenovanih vodikovih mostičkov v verige molekul višjega reda, ki se imenujejo klastri (skupki). Obstaja neskončno možnih kombinacij medsebojnih povezav. Lahko rečemo, da so klastri nosilci informacijske kode, podobno kot je to DNK v človeškem telesu.

Poznano je, da ima silicij sposobnost shranjevanja informacij in se tudi uporablja za spomin v računalnikih. Odličen medij za shranjevanje informacij je tudi steklo, katerega glavni sestavni del je silicijev dioksid. Zato so stekleni kozarci izbrani kot idealno sredstvo za prenos informacij. Informacije se prenesejo na vse, kar damo v kozarec. Stabilnost shranjenih informacij in učinkovitost delovanja kozarca dopolnjujejo simboli.

S pitjem informirane vode se sproži vibracijsko zdravljenje

S pitjem vode iz informiranih kozarca se sproži vibracijsko zdravljenje. Vibracijsko zdravljenje je proces, v katerem se različne vibracije vnašajo ali prenašajo na človeška fizična in energetska telesa tako, da se vibracije, ki so postale neuravnotežene, uravnajo.

Da bi bolje razumeli princip vibracijskega zdravljenja, moramo najprej razumeti potek nastanka bolezni v fizičnem telesu. Kadar oseba uživa nezdravo hrano, vdihava onesnažen zrak ali pije slabo vodo, izpostavlja telo neprimernim vibracijam. Podobno se dogaja, kadar telo ni sposobno razgraditi zadostne količine strupov.

Pomembno je poudariti, da vsa negativna čustva povzročajo motnje v energetskih tokovih v organizmu. Čustva in stanja, kot so jeza, ljubosumnost, zavist, sovraštvo, požrešnost itd., dovajajo v energetski sistem škodljive vibracije. Le te vržejo sistem iz ravnotežja, kar povzroči močno znižanje celotne frekvence organizma. Negativna čustva ovirajo ravnotežje eteričnega telesa in pravilno delovanje čaker.

Negativne misli, slabi mentalni programi i usmerjenost na krize, skrbi in strahove izredno hitro rušijo naše ravnotežje ter hitro in na negativen način puščajo posledice na telesu. S povečanjem stopnje zavesti se vrača ravnotežje tudi na mentalnemin energetskim nivojima.

Izpostavljanje škodljivim vplivom moti ravnotežje, tvori energetske blokade in povzroča, da celice, tkiva, organi, sistemi ali energetska telesa znižajo svoje vibracije. Znižane vibracije povzročijo bolezni. Bolezen fizičnega telesa ali energetskih teles je odraz blokad v energetskem pretoku in porušenega energetskega ravnotežja in znižanje stopnje zavesti.

 V odvisnosti od intenzivnosti in časa izpostavljanja škodljivim frekvencam, se po določenem času pojavi bolezen na fizičnem nivoju. Od nastanka motenj v energetskem pretoku do pojava bolezni na fizičnem navoju lahko mine različno dolgo časa. Pri težjih boleznih je bilo telo praviloma dolgo časa izpostavljeno škodljivim frekvencam. Zaradi tega zdravilci lahko zaznajo bolezen mnogo prej, preden bi se pojavila na fizičnem nivoju. Z uskladitvijo energetskega pretoka tako lahko pomagajo organizmu, da se pozdravi.

Vibracijsko zdravljenje tako ponovno vzpostavi ravnotežje v energetskih pretokih. Ključ razumevanja vibracijskega zdravljenja je v tem, da vsaki človeški organ vibrira z določeno frekvenco, ki je pri vseh popolnoma zdravih ljudeh enaka. Vsaka bolezen pa to frekvenco spremeni (tako imajo npr. bolna jetra drugačno vibracijo od zdravih jeter). Znano je tudi, da ima vsaka bolezen svojo frekvenco. To je osnova vibracijskega zdravljenja.

Z uporabo informiranih kozarca ki delujejo na principima vibracijskega zdravljenja, je mogoče popraviti bolezensko spremenjeno vibracijo in tako omogočiti potek zdravljenja, ozdravljenje in ohranjanje zdravja.

Zakaj je potrebno dvigniti nivo vibracij v organizmu tudi zdravim ljudem?

Skupna stopnja kolektivnega polja zavesti, ki se nanaša na mladost in zdravje je zelo nizka: - Orientirani smo na odpravljanje posledic slabega zdravja, a da pri tem ne iščemo vzroke in razloge takemu stanju. S povečanjem stopnje zavesti lažje opazimo tisto, kar je harmonično za nas,  da je tudi usklajeno z vsemi in z naravo.

Da bi ostali zdravi, potrebujemo visoko stopnjo vibracij tako v fizičnem telesu kot v energetskih telesih. Te vibracije nastajajo in se vzdržujejo na mnogo načinov, vključno s tem kaj razmišljamo, čutimo, verjamemo, vidimo, slišimo, se dotikamo, jemo, pijemo, dihamo in čemu smo izpostavljeni. Če zbolimo, se nam nivo vibracij v organizmu zniža. Kadar je vibracijski nivo nizek, postanemo še bolj občutljivi na negativne energije in vplive.

Zaradi načina življenja naši fizični, elektromagnetni in kemijski sistemi s časom slabijo in večina ljudi misli, da je to zaradi staranja. Telo lahko samo poskrbi zase, toda mi ga neprestano obremenjujemo z vnosom slabe hrane, premalo počitka, se izčrpavamo s stresom, ne pazimo na svoja čustva niti na čistost svojih misli, kar vse ruši ravnotežje energetskih tokov.

Zdravi organi in zdrave celice vibrirajo z visokimi frekvencami dokler so zdravi, neodvisno od starosti. Zdravje pomeni visoko stopnjo vibracij in pretočnost energetskih tokov. Če želimo biti zdravi, moramo vzdrževati visoko stopnjo vibracij in zavesti. Pitje informirane vode nam to omogoča.


ODGOVORI NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA


Koliko vode je potrebno popiti?
Večina ljudi se niti ne zaveda pomembnosti pitja vode, ki pa dejansko pomeni preživetje in zdravo življenje. Zadostno ali celo izdatnejše pitje vode pa lahko igra pomembno vlogo tudi pri nekaterih obolenjih, kot so manjši ledvični kamni, vnetje ledvic in mehurja, depresije, glavoboli, zaprtje, razjede na želodcu, saj lahko dostikrat izboljša ali celo odpravi težave. Zelo pomembno je pitje vode pri težavah s kronično utrujenostjo. Na dan naj bi popili kar nekaj kozarcev informirane vode.

Koliko časa naj stoji voda v informiranem kozarcu?
Za informiranje vode je minimalni čas približno 30 sekund. Tudi če voda v kozarcu stoji dalj časa - še boljše, ničesar ne izgublja in se ne kvari.

Kaj, če rabimo večjo količino vode?
En kozarec informirane vode lahko zlijemo v večjo količino vode in premešamo. Potem bo vsa voda prav tako informirana. Informirana voda ostane dalj časa sveža in se lahko shrani v steklenicah.

Ali kozarec deluje samo na vodo?
Informacije se prenesejo na vse, kar postavimo v kozarec, vendar je potreben različen čas informiranja. Voda se najhitreje in najboljše informira.

Najizrazitejši učinek na zdravje dosežemo, kadar iz informiranih kozarcev pijemo navadno izvirsko vodo. Lahko pa informiramo tudi druge tekočine: sadne sokove, jogurt, čaj, šumeče napitke z vitamini, eliksirje, vendar je dobro tedaj podaljšati čas informiranja tekočine v kozarcu.

Ali naj prenehamo uživati zdravila, ko uporabljamo informirani kozarec?

NE! Uporaba informiranega kozarca NE IZKLUČUJE klasične medicine, niti uporabe zdravil, ki vam jih je predpisal zdravnik. Pitje informirane vode vam pomaga, da hitreje in celoviteje vzpostavite zdravje in odpravite utrujenost.

NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE KOZARCA

Ne vlivajte vroče vode v kozarec (steklo lahko poči).

Priporočamo, da informirane kozarce ne izpostavljate močnim izvorom sevanja. Pri pomivanju kozarca ne uporabljajte agresivnih sredstev za čiščenje, ne čistite ga v pomivalnem stroju.

RADIONIKA TURNŠEK MARIJAN
KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com