Informirani kozarec TENDRO

tendroKOZAREC TENDRO

PREMAGAJTE KRONIČNO UTRUJENOST

Stalno utrujeni in brez energije?
Občutljivi na vremenske spremembe?
Čez dan potrebujete spanec, počitek?
Pijete kavo, uživate razne stimulanse, poživila?
Ne pijete dovolj vode?
Vedno bolj nezadovoljni?

Če je tako, vam verjetno primanjuje energije. Kadar telesu primanjkuje energije je vedno potrebno ugotoviti, kje jo človek izgublja! Ali je to premalo spanja, preveč dela, nepravilna prehrana, premalo pitja vode, preveč ali premalo gibanja, stresno življenje, posledice chemtrailov …

O sindromu kronične utrujenosti govorimo, ko se oseba počuti utrujena več kot 6 mesecev in takega stanja ne izboljša niti počitek.

Kitajski mojstri bi rekli, da glavni vzrok leži v neuravnoteženosti ali izčrpanosti ledvic! Ledvice so v telesu odgovorna za zalogo najpomembnejše izvorne energije, ki smo jo dobili ob rojstvu. Človek je z vsakim dnem, ko energije ne pridobiva, izpostavljen porabi svoje izvorne energije, ki pa je omejena. Lahko si predstavljate, da ste ob rojstvu dobili določeno doto, s katero lahko preživite. Od takrat naprej pa je od vas veliko. Kadar izvorno energijo izčrpavate (prekomerno delo in napor, negativna čustva in stres, uporaba raznih stimulansov, drog …) brez ponovnega nadomestila, lahko pričakujete bankrot. Če pa doto dobro naložite (naučite se pridobivati energijo), lahko dobro živite od obresti (neomejena kozmična energija), ne da bi se dotaknili glavnice (izvorna energija). Kadar se povežete z izvorno energijo, ki prebiva v ledvicah in v centru telesa ter z univerzalno energijo, ki jo najdete vsepovsod okrog vas, lahko obogatite in oplemenitite lastno življenje. Zato, je res od vas samih veliko odvisno.

Kronična utrujenost, oziroma sindrom kronične utrujenosti je bolezen, ki ima mnogo možnih vzročnih dejavnikov. Med njimi prevladujejo motnje centralnega živčnega sistema ter imunskih in endokrinih funkcij, in sicer kot odgovor na različne škodljive faktorje: razne infekcije npr. z Epstein-Barr virusom, stres, telesne bolezni itd). Kronična utrujenost ni bolezen v pravem pomenu besede, je pa odskočna deska za marsikatero težjo bolezen. Zato je priporičljivo, de se je čim prej znebimo.

Kaj povzroča sindrom kronične utrujenosti?

Dandanes ta sindrom uvrščajo k boleznim, ki jim ni moč poiskati jasnih vzrokov. Med vzroki se omenjajo virusne bolezni, oslabitev organizma, močan psihološki stres ali doživetje psihološke travme. Velikokrat gre za posledice ilegalnega posipavanja atmosfere z nevarnimi aluminijevimi zmesmi (Chemtraili), z namenom ustavitve segrevanja ozračja. Seveda stvar ni brez stranskih učinkov, kot so ekstremni vremenski pojavi, pa tudi škodljivi vplivi na okolje in človekovo zdravje.

Strupi Chemtrailov povzročajo:

Kako ugotoviti sindrom kronične utrujenosti?

O sindromu kronične utrujenosti govorimo, ko se oseba počuti utrujena več kot 6 mesecev in takega stanja ne izboljša niti počitek.
Po navadi se začne s simptomi, ki so značilni za gripo, kot povečana temperatura telesa, bolečina v grlu, bolečina v limfnih vozlih v vratu, zatilju in pod pazduho ter povečanje teh vozlov, šibkost in bolečina v mišicah, glavobol, hitra utrudljivost, ki preide v dolgotrajno utrujenost.

To stanje spremljajo psihološke motnje, kot so poslabšanje spomina, pozornosti in umskih sposobnosti, povečana razdražljivost, potrtost, hipohondrija in apatija. Po navadi se ta bolezen razvija precej hitro, v nekaj urah ali dneh.

Kdo so ljudje s sindromom kronične utrujenosti?
Sindrom kronične utrujenosti se lahko pojavi v vsaki starosti. Bolj ogrožene so uspešne, zahtevne in ambiciozne osebe v starosti od 25 do 45 let, še posebej ženske. Včasih se ta sindrom srečuje pri otrocih, katerih starši so sami ogroženi zaradi omenjenih rizičnih dejavnikov.

Kako pozdraviti sindrom kronične utrujenosti?
Za zdravljenje sindroma kronične utrujenosti je potrebna celostna obravnava, ki vključuje:
Zdrav način življenja - zdravo hranjenje, dober spanec, rekreacija; uporaba tehnik sproščanja – joga, avtogeni trening, dihalne tehnike, masaža ipd.
Proti vsem oblikam kronične utrujenosti učinkovito pomaga tudi pitje vode iz informiranega kozarca TENDRO
Znaki kronične utrujenosti:

· huda utrujenost, ki je ne počitek ne spanje ne ublažita in onemogoča osnovne življenjske dejavnosti,
· bolečine v žrelu,
· bolečine v mišicah,
· bolečine v sklepih,
· boleče bezgavke,
· glavoboli,
· utrujenost po običajnem naporu traja več kakor 24 ur,
· motnje spomina in koncentracije.

Takoj, ko informirani kozarec TENDRO napolnimo z vodo se prične proces prenosa informacij, to je vibracij na vodo. Proces informiranja vode je istočasno tudi proces oživljanja vode.

V samo 30 sekundah voda v TENDRO kozarcu prevzame vse shranjene informacije in postane zdrava-živa voda!
S pitjem informirane vode dvignemo vibracijsko energijo v telesu in uskladimo pretok energij. S tem pripomoremo k vzdrževanju zdravja ter pospešimo samozdravilne sposobnosti telesa. Občutimo več energije. Izboljša se počutje.

Vodo informirano v kozarcu TENDRO uporabljamo predvsem za odpravljanje težav s pomankanjem energije, težav s kronično utrujenostjo in slabim počutjem

Pitje vode iz kozarca TENDRO:

• odpravlja težave s kronično utrujenostjo
• pomaga pri oskrbi telesa z energijo,
• pomaga pri ohranjanju zdravja
• pospeši okrevanje po bolezni,
• poveča imunsko sposobnost,
• pospeši izločanje toksinov iz telesa,
• zmanjšuje stres,
• pomaga pri ohranjanju dobrega razpoloženja.

Voda informirana v TENDRO kozarcu:

• vsebuje zdravilne vibracije,
• ima boljši okus in vonj,
• ima manjšo površinsko napetost,
• omeji nastanek vodnega kamna

V TENDRO kozarcu je na poseben način - z najnovejšo radionično tehnologijo, informacijskimi programi in opremo preneseno več kot 70.000 izbranih informacij za zdravljenje, ki se prenesejo na vodo ali kateri drug medij v kozarcu. Poleg tega so kozarci TENDRO tudi stalno polnijo s pomočjo najsodobnejše inštrumentalne biokomunikacije Quantec.

NA ZDRAVJE!

Živa voda iz informiranih kozarcev

Večina ljudi se ne zaveda pomembnosti pitne vode, žive vode, ki prinaša zdravje. Pomembnost vnosa vode v organizem je tesno povezana s pojavom raznih obolenj kot so ledvični kamni, vnetje ledvic in mehurja, rana na želodcu, glavobol itd. Vnos kvalitetne vode pogosto zmanjša, včasih pa popolnoma odstrani naštete težave.

Voda, ki priteče iz vodovodnih pip, tudi če ni onesnažena, se bistveno razlikuje od dobre naravne izvirske vode, ki je čista, polna vibracij in je v skladu s tokovi življenjske energije. Voda iz pipe je lahko kemijsko primerna, vendar ima veliko površinsko napetost in ne podpira življenjskih procesov. Pravimo, da je taka voda mrtva. Vendar pa ima voda čudežne lastnosti, med ostalimi tudi to, da se kvaliteta tudi take vode lahko spremeni, da postane živa, polna vibracij, lahko tudi boljša od večine izvirskih voda. To lahko dosežemo z uporabo informiranega kozarca TENDRO.
Marijan Turnšek, ki se z radioniko ukvarja že 20 let, je uspel s pomočjo posebne radionične tehnologije in informacijskih programov v steklene kozarce TENDRO vtisniti - informirati - preko 70.000 zdravilnih vibracij, ki jih steklo neomejeno dolgo oddaja. Take kozarce imenujemo informirane kozarce.

S pitjem informirane vode se sproži vibracijsko zdravljenje

S pitjem vode iz TENDRO kozarca se sproži vibracijsko zdravljenje. Vibracijsko zdravljenje je proces, v katerem se različne vibracije vnašajo ali prenašajo na človeška fizična in energetska telesa tako, da se vibracije, ki so postale neuravnotežene, uravnajo.

Z uporabo informiranega kozarca TENDRO, ki deluje na principu vibracijskega zdravljenja, je mogoče popraviti bolezensko spremenjeno vibracijo in tako omogočiti potek zdravljenja, ozdravljenje in ohranjanje zdravja. Če želimo biti zdravi, moramo vzdrževati visoko stopnjo vibracij. Pitje informirane vode nam to omogoča.

ODGOVORI NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Koliko časa naj stoji voda v kozarcu?

Za informiranje vode je minimalni čas približno 30 sekund. Tudi če voda v kozarcu stoji dalj časa, ničesar ne izgublja in se ne kvari.

Ali kozarec deluje samo na vodo?

Najizrazitejši učinek na zdravje dosežemo, kadar iz informiranih kozarcev TENDRO pijemo vodo. Lahko pa informiramo tudi druge tekočine: sadne sokove, jogurt, čaj, šumeče napitke z vitamini, eliksirje, vendar je dobro tedaj podaljšati čas informiranja tekočine v kozarcu.

Ali naj prenehamo uživati zdravila, ko uporabljamo informirani kozarec?

NE! Uporaba informiranega kozarca NE IZKLUČUJE klasične medicine, niti uporabe zdravil, ki vam jih je predpisal zdravnik. Pitje informirane vode vam pomaga, da hitreje in celoviteje vzpostavite zdravje in odpravite utrujenost.

NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE KOZARCA

Ne vlivajte vroče vode v kozarec (steklo lahko poči).

Priporočamo, da informirani kozarec TENDRO ne izpostavljate močnim izvorom sevanja. Pri pomivanju kozarca ne uporabljajte agresivnih sredstev za čiščenje, ne čistite ga v pomivalnem stroju.

RADIONIKA TURNŠEK MARIJAN
KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com