Informirani kozarec AMARANT

informirani kozarec AmarantINFORMIRANI KOZAREC AMARANT

Nov informacijski izdelek za pomlajevanje, ter pravilni pretok energij in informacij za dviganje in osredotočenje zavesti za vzdrževanje optimalnega stanja zdravja in ustvarjanje skladnega razvoja.

Informirani kozarec Amarant vključuje številčne kode Novog ruskog znanja dr. Grigorija Grabovoija za zdravljenje in pomlajevanje.

Takoj, ko informirani kozarec AMARANT napolnimo z vodo, se začne proces prenosa informacij, to je vibracij na vodo. Proces informiranja vode je istočasno tudi proces oživljanja vode.

 


ZDRAVLJENJE S ŠTEVILČNIMI KODAMI

Zdravljenje s številčnim kodami je centralno dejanje in bit radionike. Vsaka koda, oziroma številka ima energetsko vibracijsko zgradbo - informacijo, ki je učinkovita sama po sebi. Poleg svoje lastne vibracije vsebuje vsaka posamezna številka ima ključno informacijo ki predstavlja spiritualno stanje ali proces. Vsaka serija številki - koda vibrira na določeni frekvenci. Kode imajo ustrezno vibracijsko zgradbo. Vsaka številka ima posebno frekvenco, vsaka številska koda pa svoje posebno zaporedje frekvenc. Tiste vibracije, odvisno od nivoja, zaznamo kot občutke, emocije, ideje.

Vibracijsko zdravljenje ponovno vzpostavlja ravnotežje v energetskih pretokih. Ključ razumevanja vibracijskega zdravljenja je v tem, da vsaki človeški organ vibrira z določeno frekvenco, ki je pri vseh popolnoma zdravih ljudeh enaka. Vsaka bolezen pa to frekvenco spremeni (tako imajo npr. bolna jetra drugačno vibracijo od zdravih jeter). Znano je tudi, da ima vsaka bolezen svojo frekvenco. To je osnova vibracijskega zdravljenja.

Področja naše zavesti so tudi povezana z vibracijami, oziroma številkami in določene kode in simboli pomagajo razvoj in oblikovanje našega duha in zavesti. So prenašalci nadzora in nam pomagajo harmonično ustvarjanje realnosti.
Medtem, ko se osredotočamo na številke, se zavedajmo svojega telesa, ter ga občutimo in vidimo kot popolnoma zdravega. Bodimo odprti za ta ustvarjalni proces. Cilj je vedno harmoničan razvoj v skladu z Vesoljem!

Postopek ozdravljanja katere koli bolezni s pomočjo koda je tako preprost kot učinkovit. Seveda se zastavlja vprašanje, zakaj je ta postopek tako preprost in tako učinkovit. Vsaka bolezen in negativna izkušnja je odstop od harmonije. Ta odstop se odraža v notranjim izkušnjama, oziroma bolečinama, in zunanjim izkušnjama - negativnim dogodkima. Disharmonija vpliva na celotni organizem - preprosta povrnitev v harmoniju omogoča ozdravljenje bolezni.

Zdravljenje je proces zavestnog izbira harmonije v celotnom Vesolju. Zunajni dogotki in vplivi se vibracijski odražaju v nama - v vsakoj celici, tkivu, organu. Ampak, pomombno je veseti da se spremembe ki zavestno delamo v sebi tudi odražaju na Vesolje. Zato mora naša zavestna izbira vedno biti harmoničen razvoj. Mi smo tisti, ki lahko ponovno vzpostavimo harmonijo koju si vsi želimo.

Idealni način uporabe informiranega kozarca Amarant je:

Primite kozarec z obema rokama tako, da se prsti medsebojno ne dotikajo.
Sprostite se čim bolje v tem trenutku. Spomnite se, da je voda v kozarcu namenjena za vaše pomlajevanje in izboljšanje zdravja ter si zamislite, da ste pri tem že uspeli.
Zavedajte se svojega telesa, ter ga občutite in vidite kot popolnoma zdravega. To je pomembno za hitro okrevanje.
Popijte vodo.
Najboljše je, da vodo pijete z zaprtimi očmi. To ni tako enostavno, vendar se pri tem pozitiven učinek delovanja še bolj pospeši.

Bodimo odprti za ustvarjalni proces

S pitjem informirane vode dvignemo vibracijsko energijo v telesu, uskladimo pretok energij in dvignemo stopnjo zavesti. S tem pripomoremo k vzdrževanju zdravja ter pospešimo samo-zdravilne sposobnosti telesa in zavesti.
Naša zavest je velika ustvarjalna moč; skozi zavest se odvijajo ustvarjalni procesi in vodenje fizičnega telesa. Višja stopnja zavesti je sposobna zagotoviti okrevanje in zdravljenje.

Vodo informirano v kozarcu AMARANT uporabljamo za doseganje nove stopnje zavesti in popolnega zdravja.
V tem smislu predstavlja kozarec AMARANT informirani kozarec, ki pomaga pri razbijanju starih mentalnih modelov in energetskih blokad, ter detoksifikacijo.

 Pitje vode iz kozarca AMARANT:

• pomaga pri  pomlajevanju
• omogoča skladen pretok informacij - oskrbo telesa in avre z energijo
• pomaga pri boljši absorpciji hranljivih snovi
• pospeši izločanje toksinov iz telesa
• zmanjšuje stres in pomaga pri ohranjanju zdravja
• poveča imunsko sposobnost in pospeši okrevanje po bolezni.

20 let izkušnje za vas

Marijanu Turnšku, ki se z radioniko ukvarja že več kot 20 let, je uspelo s pomočjo posebne radionične tehnologije in informacijskih programov v steklene kozarce AMARANT vtisniti - informirati - preko 100.000 zdravilnih vibracij, ki jih steklo neomejeno dolgo oddaja. Take kozarce imenujemo informirane kozarce. Tiste informacije se lako prenesejo na vodo ali kateri drug medij v kozarcu. Poleg tega so kozarci AMARANT tudi stalno polnijo s pomočjo najsodobnejše inštrumentalne biokomunikacije Quantec. 

Kaj pomenijo simboli na kozarcu?
Kozarec AMARANT dopolnjujejo energetski simboli in kode za pomlajevanje in pravilni pretok energij in vrnitev v idealno harmonijo med telesom, dušo in duhom, usklajevanje s Phi frekvencami harmoničnega razvoja, ter simbol večnosti in neskončnosti.

Simboli na obodu kozarca so: harmonični phi vortex, informacijska norma, koda za idealni pretok informacij, ter koda za pomlajevanje.Na dnu kozarca je simbol večnosti in neskončnosti, simbol večnega gibanja v harmoniji z univerzumom.
S svojim energetskim delovanjem ti simboli vplivajo na človeško zavest in podzavest in omogočajo dviganje stopnje zavesti.

S pitjem vode iz kozarca AMARANT se dvigne stopnja zavesti in sproži vibracijsko zdravljenje. Vibracijsko zdravljenje je proces, v katerem se različne vibracije vnašajo ali prenašajo na človeška fizična in energetska telesa tako, da se vibracije, ki so postale neuravnotežene, uravnajo in vrnejo v normo, v harmonijo.

Voda informirana v AMARANT kozarcu:
• vsebuje zdravilne vibracije in informacije za pravilni pretok energije v telesu
• ima boljši okus in vonj
• ima manjšo površinsko napetost
• omeji nastanek vodnega kamna

NA ZDRAVJE!

ODGOVORI NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Koliko vode je potrebno popiti?
Večina ljudi se niti ne zaveda pomembnosti pitja vode, ki pa dejansko pomeni preživetje in zdravo življenje. Zadostno ali celo izdatnejše pitje vode pa lahko igra pomembno vlogo tudi pri nekaterih obolenjih, kot so manjši ledvični kamni, vnetje ledvic in mehurja, depresije, glavoboli, zaprtje, razjede na želodcu, saj lahko dostikrat izboljša ali celo odpravi težave. Zelo pomembno je pitje vode pri težavah s kronično utrujenostjo. Na dan naj bi popili kar nekaj kozarcev informirane vode.

Koliko časa naj stoji voda v kozarcu?
Za informiranje vode je minimalni čas približno 1 minuta Priporoča pa se, da voda v kozarcu stoji dalj časa. Pri tem voda ničesar ne izgublja, se ne kvari temveč pridobiva.

Ali kozarec deluje samo na vodo?
Informacije se prenesejo na vse, kar postavimo v kozarec, vendar je potreben različen čas informiranja. Voda se najhitreje in najboljše informira.
Najizrazitejši učinek na zdravje dosežemo, kadar iz informiranih kozarcev AMARANT pijemo vodo. Lahko pa informiramo tudi druge tekočine: sadne sokove, jogurt, čaj, šumeče napitke z vitamini, eliksirje, vendar je dobro tedaj podaljšati čas informiranja tekočine v kozarcu.

Ali naj prenehamo uživati zdravila, ko uporabljamo informirani kozarec?
NE! Uporaba informiranega kozarca NE IZKLUČUJE klasične medicine niti uporabe zdravil, ki vam jih je predpisal zdravnik. Pitje informirane vode vam pomaga, da hitreje in celoviteje vzpostavite zdravje.

NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE KOZARCA

V kozarec ne vlivajte vroče vode (steklo lahko poči). Priporočamo, da kozarca TETH ne izpostavljate močnim izvorom sevanja. Pri pomivanju ne uporabljajte agresivnih sredstev za čiščenje, ne čistite ga v pomivalnem stroju.

RADIONIKA TURNŠEK MARIJAN
KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com