Orgonske celice

ORGONSKE CELICE

Izviri zdravilnih informacij za uporabo v radioničnih oddajnikih

kolotop top

Kozmično kolo in Orgonski sevalnik kot oddajnici informacija orgonskih celic

Ampula številka 1.

Prva od desetih originalnih ampul se nanaša na snovno izmenjavo. Snovna izmenjava je ena od osnovnih bioloških funkcij, ki jih mora opraviti telo, da je in ostane zdravo.Ta ampula vzpodbuja in harmonizira biološko snovno izmenjavo, izmenjavo beljakovin, mineralov in ostalih kemijskih snovi v snovni izmenjavi celic.

Ampula številka 2.

Ime te ampule je "Razstrupljanje starega". Shranjene informacije v tej ampuli povzročijo, da je organizem sposoben že vsebovane snovi spet izločiti. Stara zastrupljenja, ki že izražajo svoje delovanje, se nevtralizirajo in odstranijo.

Ampula številka 3.

Se nanaša na "Razstrupljanje novega". V dandanašnjem tako obremenjenem okolju, je popolnoma običajno, da smo dnevno izpostavljeni novim velikim količinam toksičnih snovi. Vase jih sprejemamo skozi hrano, skozi zrak, ki ga dihamo, ali z oblekami, ki jih nosimo. Ta ampula preprečuje absorpcijo teh strupenih snovi v organizem. Te toksične snovi se nevtralizirajo in takoj spet izločijo.

Ampula številka 4.

Ampula "Proti revmi". Njeno ime zveni kot posebna ampula proti bolezni, vendar to ni. Ker je revma bolezen, ki povzroči nedoločljiva vnetja v telesu, deluje ta ampula tudi proti vsem nedoločljivim žariščem vnetij v telesu. Z njo lahko torej delujemo ne samo proti revmatičnim obolenjem, ampak tudi proti obolenjem kosti, obolenjem imunskega sistema in proti ostalim vnetnim procesom v telesu.

Ampula številka 5.

Ima ime "Proti povzročiteljem bolezni - bakterijam" in kot že ime pove, deluje protibakterijsko. Informacije, ki so shranjene v tej ampuli, se nanašajo na nevtralizacijo vseh znanih in večine še neznanih bakterijskih povzročiteljev bolezni. Če so take bakterije že v telesu, delujemo s to ampulo proti njim. Poleg tega pa nudi ta ampula tudi močno zaščito proti bakterijam, ki bi lahko ogrožale naše telo.

Ampula številka 6.

"Proti povzročiteljem bolezni - virusom". Tako kot deluje ampula št. 5 proti bakterijam, deluje ampula št. 6 proti virusom. Učinkovito deluje proti vsem osnovnim sojem znanih virusov, nudi pa tudi zaščito pred napadom virusov.

Ampula številka 7.

"Proti radioaktivnosti". Je ampula, ki ščiti pred radioaktivnostjo. Radioaktivnost je ena od osnovnih problemov naše današnje civilizacije. Na zemlji že obstoječa naravna radioaktivnost se je zaradi mnogih aktivnosti človeštva izredno povečala. Pomislimo samo na mnoge atomske centrale, ki naj bi bile "popolnoma neškodljive", na mnoge nepotrebne rentgenske preiskave in druge radioaktivne medicinske obdelave in ne nazadnje seveda tudi na atomske poskuse, ki jih izvajajo ponoreli politiki. Vse to vodi do izrednega povečanja radioaktivne obremenitve našega okolja. Posledice tega že kar dobro poznamo in zaradi tega je poslej pomembno, da sebe in svojo bližnjo okolico zaščitimo pred to nevarnostjo.

Ampula številka 8.

"Proti dor energiji". Dor energija je negativna oblika orgonske energije. Ko naleti življenje dajajoča orgonska energija na radioaktivnost, se le ta orgonska energija spremeni (pretvori) v smrtonosno dor energijo. Ko pride živo bitje v dotik s to energijo, povzroči ta zaradi svoje programiranosti pretvorbene procese, ki uničujejo življenje. Ampula "Proti dor energiji" ima torej nalogo, da spet očisti okuženo orgonsko energijo.

Ampula številka 9.

"Proti strupom okolja". Ta ampula je bila razvita, da očisti in zaščiti vodo in hrano vsepovsod prisotnih strupov okolja. Seveda pa tudi organizmu nudi visoko stopnjo zaščite pred strupi okolice in toksičnimi snovmi.

Ampula številka 10.

"Orgonska energija". Ta ampula vsebuje orgonsko energijo, torej energijo življenja v njeni najčistejši obliki. Telesu jo dovajamo zato, da stabiliziramo energijsko vrednost telesa in mu omogočimo, da se skupaj z informacijami, ki jih dobi iz ostalih devetih ampul, ščiti pred vsemi negativnimi vplivi.

Ko se obsevate z osnovno orgonsko celico, nastanejo v finosnovnem območju precejšnje spremembe, nastopijo tudi reakcije zdravljenja. Če pa se obsevate z orgonskim sevalnikom brez orgonske celice v prejemniku, se samo napolnite s prosto v prostoru razpoložljivo orgonsko energijo brez zdravilnih nihanj. V tem primeru se enostavno napolnite in se po tem počutite bolj sposobni za delo. Informacije št. 8, 9, in 10 so čudovito uporabne pri pripravi hrane in vode. Če tako energetsko obdelano vodo uporabljate za kuhanje, boste ugotovili, da hitreje zavre. Poleg tega pa seveda tudi oživite vodo, saj je naša prečiščena voda iz vodovoda mrtva voda. Svojo vodo pa lahko seveda obsevate z vsemi informacijami.

Priprava informacije za česen

Informacija, ki je ne vsebuje nobena od 10 originalnih ampul, je "Česen". Česen je čudovito sredstvo proti vnetjem in raku, vendar ga na žalost mnogi ljudje ne prenašajo. Čisto enostavno pa si jo lahko sestavite sami. Priskrbite si nekaj strokov naravno pridelanega česna. Prosim, nobenih ogromnih praznih in brezokusnih strokov, temveč po možnosti čimboljše biološke pridelave, v svojem lastnem vrtu ali iz trgovine z biološko pridelano prehrano. Olupite nekaj teh strokov in jih stisnite. Nato napolnite tako stisnjene stroke v ustrezno stekleno posodo. Najbolje je, če uporabite ustrezno 20 ml stekleničko iz lekarne. Prelijte česen s čistim alkoholom (špiritom) ter pustite vsebino te stekleničke stati tri tedne in jo dnevno pretresite. Po teh treh tednih lahko to stekleničko presevate v osnovno orgonsko celico. Tako pridobljena osnovna substanca česna je trajna približno štiri leta, presneta kopija pa približno dve leti.

Shranjevanje orgonskih celic

Vsak človek ima potrebo, da stvari, ki mu ležijo pri srcu ali jih je kupil za drag denar, po najboljših zmožnostih varno in skrbno shrani. To je povsem razumljivo. Zato vam tukaj podajam nekaj praktičnih napotkov za shranjevanje in zaščito vaših orgonski celic. Nikoli jih ne smemo shranjevati v bližini močnih magnetnih polj ali celo v radioaktivnih območjih. Prav tako jih ni dobro shranjevati v električnih poljih, saj se v tem primeru shranjena informacija prepiše in celice lahko izgubijo svoje delovanje. Ni pa tako dramatično, če pustimo orgonske celice stati na soncu. Vendar pa se delovanje celic pod vplivom sončnega sevanja zmanjša, saj njihova energijska vrednost pada, informacijska vrednost pa se poslabša. Take celice lahko ponovno energetsko aktivirate tako, da jih stresate v sinusnem vozlu, torej v ležeči osmici. Energetsko izpraznjeno celico lahko tudi enostavno obsevate z orgonskim sevalcem pri praznem prejemniku 10 minut. V vseh teh primerih imate na koncu spet energijsko obogateno ampulo in s tem zagotovljeno 100 % delovanje.

Nikdar pa ne shranjute vaših desetih orgonskih celic (ampul) v kakršnihkoli kovinskih posodah ali jih nezaščitene skupaj zavijte v aluminijasto folijo. V takem primeru se namreč zgodi sledeče: Celice oddajajo svojo informacijo, sicer v oslabljeni obliki, vendar stalno. Ko te informacije zadenejo ob neprehodno steno, torej kovino, se odbijejo nazaj. Pri tem pa se ne odbijejo nazaj v celico, ki jih je sevala, temveč zadenejo tudi ob vse ostale celice. Če pa imate le malo celic in jih redko uporabljate, lahko seveda tudi vsako posamezno ampulo zavijete v aluminijasto folijo.

RT ampule - kombinirane vibracijske kode

RT ampula 1: GLAVA
RT ampula 2: KRI
RT ampula 3: ŽIVCI
RT ampula 4: PSIHA
RT ampula 5: SKELET IN SKLEPI
RT ampula 6: SRCE
RT ampula 7: TELESNA TEŽA
RT ampula 8: SLADKORNA BOLEZEN
RT ampula 9: BARVE
RT ampula 10: ALERGIJE

RT ampula 11: ENERGIJSKI SISTEM
RT ampula 12: GENITALIJE
RT ampula 13: GLIVICE
RT ampula 14: HORMONI
RT ampula 15: HRBTENICA
RT ampula 16: IMUNSKI SISTEM
RT ampula 17: PO KEMOTERAPIJI
RT ampula 18: TKIVO KOŽA
RT ampula 19: KRVNI OBTOK IN LIMFNI SISTEM
RT ampula 20: MERIDIANI

RT ampula 21: ODVAJANJE
RT ampula 22: OKOSTJE IN MIŠICE
RT ampula 23: POŠKODBE
RT ampula 24: PREBAVNI SISTEM
RT ampula 25: ODVISNOST OD DROGE
RT ampula 26: PROTI KAJENJU
RT ampula 27: POZABLJIVOST
RT ampula 28: DNK
RT ampula 29: MENSTRUALNI PROBLEMI
RT ampula 30: LASJE

RT ampula 31: PROTI KLOPOM
RT ampula 32: PRIPRAVLJENOST, ZA BOLJŠE UČENJE
RT ampula 33: ŽILE, VENE
RT ampula 34: VITAMIN B17 PROTI RAKU
RT ampula 35: UŠESA
RT ampula 36: PROTI STRESU
RT ampula 37: VISOK KRVNI TLAK
RT ampula 38: BOLJŠE SPANJE
RT ampula 39: ZALIVKE
RT ampula 40: PROTI TUJIM NEGATIVNIM VPLIVOM

Orgonske celice - nakup ali najem

Cena orgonskih celica je, glede na zmogljivosti zelo nizka in tako naj tudi ostane. To pa zato, ker orgonske celice naj ne bi bile le naprave za privilegirance. Predvsem bi moralo čimveč ljudi imeti možnost za njihov nakup. Kljub temu pa se pojavlja vprašanje najema - pogosto z izgovorom, da bi delovanje celic ali orgonskega oddajnika najprej preizkusili.
Vaših orgonskih celic naj ne bi posojali. Nič sicer ne govori proti temu, da bi sevalnik ali nihalo posodili znancu, da ga preizkusi pri vas doma ali si celo sam naredi pripravke.
Vendar pa ga ne posojajte izven vašega doma, saj nimate nobene garancije, da bodo z njim previdno in strokovno ravnali. Verjetno poznate pregovor: "Žene in avtomobila se ne posoja, ker nikoli ne vemo, v kakšnem stanju ju bomo dobili nazaj." Ta pregovor se lahko brez nadaljnega razširi tudi na orgonske oddajnike. Če pa jih kljub temu posodite, preizkusite (testirajte) v vsakem primeru tudi izposojene celice in jih v primeru dvoma obnovite.
Skoraj nemogoče je sicer manipulirati z orgonskim oddajnikom, vendar kljub temu pretehtajte koristi in tveganje in na vsak način priskrbite vsaj nove originalne celice.

RADIONIKA TURNŠEK MARIJAN
KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com