Svetlobno nihalo

SVETLOBNO- MAGNETNO NIHALO

● Svetlobno magnetno nihalo samodejno harmonizira fizično in energetska telesa
● Pomaga pretok energije in odklanja moteča mesta v telesu, duši in duhu
● Nevtralizira škodljive vplive iz okolja
● Oddaja zdravilne kode in spodbuja zdravljenje
● Energiziranje vode in živil
● Doseganje in vzdrževanje zdravja in visoke osebne energije
● Razvijanje višje zavesti
● Priročno in enostavno za uporabo

Svetlobno magnetno nihalo je izdelano po orgonskih načelih. V jedro nihala, kjer se nahaja optično vlakno in organska snov, so z radionično napravo Apolon 2002 in QUANTECOM prenesene ustrezne informacije, ki predstavljajo programski okvir, v katerem deluje nihalo. Svetlobna magnetno nihala so programirana tako, da povsem samodejno energijsko izravnajo fizično in energijska telesa (polarizacija).
Svetlobno magnetno nihalo je zelo vsestransko.
Lahko se uporablja tako za harmonizacijo motečih mest v telesu, duhu in duši, kot tudi za nevtralizacijo vzrokov bolezni, ki izhajajo iz bioloških dejavnikov in okolja. Je zelo priročno, enostavno za uporabo in primerno tudi za na pot. Svetlobno magnetno nihalo je v bistvu oddajnik fotonov, ki deluje na principu zaprtega nevtralizacijskega optimiranega programa, v katerem je shranjenih na tisoče različnih informacij. Fotoni (svetlobni delci) prenašajo te informacije na željeno mesto (npr. človeka, hrano, moteča mesta). Na podlagi principa bioresonance preverja, katera od teh informacij je primerna za določeno osebo oz. predmet, ki se obseva. Samo te (prave) informacije se iz zaprtega programa filtrirajo in delujejo na obsevano mesto. Ta proces poteka s svetlobno hitrostjo (ca 300.000 km/s), kar pomeni približno sedem obkroženj zemeljske oble v sekundi. Zaradi preverjanja po principu bioresonance je napačna oz. škodljiva raba izključena.

Zdravljenje s svetlobno magnetnim nihalom

Kadar torej želimo telo energijsko izravnati, vzamemo nihalo v desno roko in ga podržimo nad dlanjo levice (levičarji ravnajo obratno). Nihalo se začne spontano vrteti, in sicer nekaj časa v levo, nekaj časa pa v desno. Ko se zaustavi, je telo ustrezno polarizirano. Za sprejem zunanjih vibracij je najbolj dovzetna voda temperature okoli 37 C. Ko hrani oziroma vodi dodajamo energijo, se spreminjajo koti povezav med kisikovimi in vodikovimi atomi, hkrati pa se atomi vežejo v molekule različnih geometrijskih oblik.
V primeru rabe svetlobno magnetnega nihala za optimizacijo živil deluje le-ta energizirajoče in polarizirajoče. To pomeni, da okrepi pravo, torej zdravo smer vrtenja živil. Če obsevate npr. hruško, ki je v zdravem stanju orientirana desno vrteče, bo smer vrtenja okrepljena. Poleg tega bodo živila še dodatno energizirana, kar pomeni, da se bo njihova energetska vrednost dvignila na optimalen nivo. Kako visok je le-ta, je odvisno od porekla in načina priprave živila. Jasno je, da živilo, ki je na hitro segreto v mikrovalovni pečici, ne more imeti enake energetske vrednosti kot tisto, ki se kuha ali cvre na zmernem ognju dalj časa. Za energiziranje in polariziranje živil svetlobno nihalo za pribl. 5 sekund v oddaljenosti nekaj centimetrov usmerimo na živilo ali pa se s konico nihala pribl. 10 sekund dotikamo krožnika. Poleg tega lahko s svetlobno magnetnim nihalom nevtralizirate celo vrsto škodljivih vplivov iz okolja, ki so jih deležni ljudje, živali in rastline. V takih primerih postopate tako, da s svetlobnim nihalom pribl. 20 sekund krožite nad osebo, živaljo ali predmetom, ki ga želite nevtralizirati.

Samozdravljenje:

V sedečem položaju položimo na tla med nožni čakri (to je med gležnje) črni turmalin. Na desno nogo za kolenom položimo kameno strelo s konico navzven. Levo roko z dlanjo navzgor položimo na levo koleno, v sredini dlani je mala čakra, ki je povezana s srčno čakro. Z desno roko zavrtimo svetlobno magneto nihalo nad malo čakro v levi dlani. Nihalo samo ugotovi smer vrtenja in se tudi samo ustavi, ko je dovolj. Nihalo pobrišemo s krpico in ga shranimo.

Zdravljenje druge osebe:

Osebi, ki mora ležati, na nožni čakri položimo črni turmalin, na pleksus solaris (v žličko) položimo jantar in za temensko čakro ametist s konico proti glavi. S svetlobno magnetnim nihalom krožimo nad pleksusom, tudi tukaj deluje nihalo samodejno.

OPOZORILO:
Nihala ne držimo za kroglico temveč za vrvico. Pod kroglico na vrvico položimo sredinec in palec, zraven pa prislonimo kazalec. KROGLICA pa je prosta med prsti!!!

Škodljivi vplivi iz okolja, ki jih lahko nevtraliziramo s svetlobno magnetnim nihalom:
● elektrosmog (povzroča ga električni tok, mikrovalovne pečice, radijski oddajniki, sateliti…)
● geopatogene motnje (vodne žile, križanje Hartmannove mreže, zemeljska sevanja)
● škodljive kemikalije (težke kovine, topila, toksini)
● plini (npr. formaldehid)
● radioaktivnost

RADIONIKA TURNŠEK MARIJAN
KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com