Svetlobne puščice

palicepalice2

SVETLOBNE PUŠČICE

Svetlobne puščice so zelo vsestranske, priročne in enostavne za uporabo. Lahko se uporabljajo za:

● Zdravljenje in ohranjanje zdravja
● Energiziranje in optimiziranje vode in snovi, ki jih užijemo
● Harmonizacijo motečih mest v telesu, duši in duhu
● Nevtralizacijo vzrokov bolezni, ki izhajajo iz bioloških dejavnikov in okolja
● Podporo meditaciji
● Pri energoterapiji in kristaloterapiji
● Zaradi preverjanja po principu bioresonance je napačna oz. škodljiva raba izključena.

Svetlobna puščica je oddajnik fotonov, ki deluje na principu zaprtega nevtralizacijskega optimiranega programa, v katerem je shranjenih na tisoče različnih informacij.
Fotoni (svetlobni delci) prenašajo te informacije na želeno mesto (npr. človeka, hrano, moteča mesta). Na podlagi principa bioresonance se preverja, katera od teh informacij je primerna za določeno osebo oz. predmet, ki se obseva. Samo te (prave) informacije se iz zaprtega programa filtrirajo in delujejo na obsevano mesto. Ta proces poteka s svetlobno hitrostjo (cca 300.000 km/s), kar pomeni približno sedem obkroženj zemeljske oble v sekundi...

Informiranje kosila s svetlobno puščico

V primeru rabe svetlobne puščice za optimizacijo živil deluje le-ta energizirajoče in polarizirajoče. To pomeni, da okrepi pravo, torej zdravo smer vrtenja živil. Če obsevate npr. hruško, ki je v zdravem stanju orientirana desno vrteče, bo smer vrtenja ojačana. Poleg tega bodo živila še dodatno energizirana, kar pomeni, da se bo njihova energetska vrednost dvignila na optimalen nivo. Kako visok je le-ta, je odvisno od porekla in načina priprave živila. Jasno je, da živilo, ki je na hitro segreto v mikrovalovni pečici, ne more imeti enake energetske vrednosti kot tisto, ki se kuha ali cvre na zmernem ognju dalj časa. Za energiziranje in polariziranje živil usmerimo svetlobno puščico za pribl. 5 sekund v oddaljenosti nekaj centimetrov na živilo ali pa se s konico puščice pribl. 10 sekund dotikamo krožnika.

narOddajanje samozdravilnih kod

S svetlobno puščico lahko nevtralizirate tudi celo vrsto škodljivih vplivov iz okolja, ki so jih deležni ljudje, živali in rastline. V takih primerih postopate tako, da usmerite svetlobno puščico za pribl. 10 sekund na osebo, žival ali predmet, ki ga želite nevtralizirati. Razdalja lahko znaša do 10 metrov.Čas učinkovanja je odvisen od moči motnje oz. negativnega vpliva. Praviloma traja 24 ur pri elektrosmogu in 12 ur pri vodni žili, pri ostalih negativnih vplivih pa znaša ta čas od 12 do 24 ur. Ker ima jakost motnje zelo velik vpliv na trajanje nevtralizacije, moramo v posameznih primerih vedno znova preverjati uspešnost.

Škodljivi vplivi iz okolja, ki se lahko nevtralizirajo s svetlobno puščicao:
● elektrosmog (povzroča ga električni tok, mikrovalovne pečice, radijski oddajniki, sateliti…)
● geopatogene motnje (vodne žile, križanje Hartmannove mreže, zemeljska sevanja)
● škodljive kemikalije (težke kovine, topila, toksini)
● plini (npr. formaldehid)
● radioaktivnost

RADIONIKA TURNŠEK MARIJAN
KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com