šungitna piramida

ŠUNGITNA PIRAMIDA

Šungitna piramida je varnostna zaščita pred škodljivimi zemeljskimi sevanji, ki nastanejo zaradi premikanja v zemeljski skorji, podzemeljskih voda, nahajališč različnih mineralov in drugih nejasnih razlogov.

Dokazano je bilo, da če se človek nahaja vsak dan v območju škodljivih sevanj, je njegov organizem napaden s temi škodljivimi zemeljskimi sevanji. To vodi do nepojasnenih bolezni do apatije, glavobola, slabosti. Kot rezultat oslabi imunski sistem, pojavi se disharmonija in bolezni postanejo pogosteje. Medicinske raziskave potrjujejo, da zemeljska škodljiva sevanja povzročajo kardiovaskularne bolezni in do 60% onkoloških bolezni.

KAJ JE ŠUNGIT?

Edino odkrito področje šungita na svetu je v Rusiji, v republiki Kareliji. Področje se razteza skoraj na tretjini teritorija. Znanstveniki ocenjujejo, da je star okoli 2 milijarde let. Kamenina podobna premogu, leži v zelo starih plasteh zemeljske skorje in je nastala takrat, ko na zemlji še ni bilo življenja. Narava tega kraja je unikatna po svoji lepoti in jezera so nenavadno čista. Kljub različnim onesnaževanjem lokalne industrije, ostaja jezero Onega eno najčistejših v Evropi in ekološka situacija v tej regiji ne povzroča problemov.

Edinstvene zdravilne kvalitete šungita, dolgo časa niso bile pojasnene. Te kvalitete so bile tako očitne, da je morala medicina enostavno priznati, da ne razume principa delovanja. Skrivnost šungita je znana šele nekaj let. Pokazalo se je, da šungit vsebuje fulerene - novo obliko ogljika, katero so umetno napravili v letu 1985. Fulerene so smatrali za senzacionalno odkritje. Ime pa je dobilo po arhitektu Buckminster Fuller-ju, avtorju sferičnega paviljona zgrajenega v Montrealu za EXPO-67, ki je izgledal natančno tako, kot odkrita molekularna zgradba šungita.

LASTNOSTI ŠUNGITA

Vpliv šungita na človeški organizem je fantastičen: zdravi, ščiti, pomlaja, odstranjuje bolečino, nevtralizira slabe cone. Normalizira kardiovaskularni sistem, prebavni sistem, sistem obtočil, kožne bolezni, šizofrenijo in psihične bolezni.

Šungit je izvrsten ogljikov hemosorbent in se uspešno uporablja za čiščenje krvi, limfe, žolčnika in drugih organov do težkih kovinskih soli in patogenih mikroorganizmov.
Obstajajo številne metode zdravljenja in zdravil na osnovi šungita. V Saint-Petersburgu v Rusiji, so zdravniki na Army Medical Collegu celo izdelali šungitno zdravilno celico. Vse stene te celice so obložene s šungitnimi ploščami. Samo ena noč v taki zdravilni celici prinese pacientu s kardiovaskularnim kolapsom in mentalnimi težavami takojšno olajšanje. Zdravniki šele danes razumejo skrivnostno delovanje šungita. Ugotovili so, da se v telesnih celicah pojavi proces regeneracije. Bioenergetiki potrjujejo, da je dovolj, da se nosi šungitni obesek okoli vratu 5-10 dni, da se bio-polje osebe opomore po stresu in negativnih emocijah. Posebnost šungita je njegova uporabnost. Zdravljenje s šungitom je možno ne samo na dragih klinikah, temveč tudi v domačem okolju. Lastnosti šungita se uporabljajo pri izboljšavi strukture vode, čiščenju vode, kozmetiki, masaži, relaksaciji in zaščiti.

ŠUNGITNA PIRAMIDA

Šungitna piramida ima sposobnost, da zaščiti vaš prostor pred elektomagnetnimi sevanji TV, računalnikov, mikrovalovnih pečic, hladilnikov merilnih naprav itd.

šungitna piramida 3Zaradi svoje oblike in enkratnih lastnosti šungitna piramida ustvarja torzijsko polje, ki odbija patogene žarke. Radij uporabe je odvisen od velikosti in je 1-10 m. Piramida ima vpliv na izboljšanje zdravja na človeški organizem (odstranja stres, blaži glavobol in nespečnost, dviguje energijo in celotni tonus.Šungitna piramida odraža veliko nenavadnih lastnosti in ustvarjajo zdravo biopolje.

Delovanje se lahko razširi preko prostora sobe, če je piramida po proporcijah enaka Keopsovi piramidi in če osnovni robovi niso manj kot 10 cm. Dovolj je povedati, da taka piramida (v stanovanju ali v pisarni) že v nekaj urah prečisti prostor.

Izgleda, kot da ljudje s piramido dobivajo neko notranjo energijo. Izvedenci, ki so preučevali šungitne piramide, so prepričani, da že male piramide lahko vsrkavajo negativno energijo. Piramido npr lahko postavite pred računalnikom, TV in drugimi napravami, ki so vir elektromagnetnega sevanja. Lahko jo postavite v bližini postelje ali v vaš avto. Prisotnost šungitne piramide harmonizira okolje. Ljudje izgubijo živčnost, nezadovoljstvo, preveliko razburjenje, poveča se njihova delovna učinkovitost in koncentracija.

Raziskovalci z razvojnega inštituta novih tehnologij in inovacijah NAMI v Sain-Petersburgu so dokazali, da šungitna piramida pozitivno vpliva na način vožnje in pomaga vozniku, da ohrani mir in popolni nadzor v stresnih situacijah.

Testirana skupina je obsegala 80 voznikov različnih starosti in voznih izkušenj. Prva skupina je obsegala 40 voznikov, kateri so postavili šungitno piramido v svoja vozila večinoma na armaturno ploščo, tako da so bile piramide med motorjem avtomobila in voznikom. Druga skupina 40 voznikov ni uporabljala šungitne piramide V roku 6 mesecev spremljanja je bilo v drugi skupini 9 voznikov, ki so razbili avto, iz prve skupine pa je bil le eden.

Znanstveniki povezujejo tak učinek z eno najbolj zanimivo in enkratno lastnostjo šungita, da nevtralizira vpliv škodljivih zemeljskih, kot tudi od človeka povzročenih con na biološke objekte.

Če se oseba dalj časa nahaja v taki nenormalni coni, je to direktno povezano z motnjami v zdravju, mentalno stabilnostjo, koordinacijo in občutkom za smer

Zemeljska geoplazma in bioplazma človeka se med seboj povezujeta in človeški možgani imajo maksimalno koncentracijo bioplazme. Zato, ko oseba vstopi v neko nenormalno cono, ta oseba izgubi koordinacijo. V trenutku lahko nastane velik informacijski šum in samokontrola popusti. Večina takih situacij je nevarna za ljudi, ki vozijo avtomobile, vlake, letala.

šungitna piramida 4Znastveniki so razložili, da ko vozniki, ki so občutljivi na te okoliške (več kot 50%) spremembe grejo skozi geoplazmo ali skozi spremembe povzročene z visokimi napetostnimi linijami, čutijo znatno zmanjšanje krvnega pritiska, spremembo ritma možganskega potenciala, lahko nastane tudi aritmija in nenormalna kožno-galvanska reakcija, lahko se zmanjša intenziteta dihanja.

Se je možno zaščititi pred škodljivim vplivom nenormalnih con in nenormalnih bioloških in psihičnih vplivov?

Moderni znanstveniki biofiziki dajejo nedvoumen odgovor: je možno in je tudi potrebno!

Znanstvene raziskave in praktična uporaba so že potrdile visoko učinkovitost šungitnih piramid: motnje so se zmanjšale za 40%–50%.

Razvite so bile različne variante nevtralizatorjev za individualno uporabo v radiju delovanja do 7 m in za potrebe cestnega prometa v radiju 70 metrov. Znanstveno je bilo dokazano, da je radij »pozitivnega biopolja« okoli šungitnih piramid mnogo širši od piramid izdelanih iz drugih materialov. Npr. piramide iz kamene strele imajo radij delovanja le od 0,5 – 3 m, medtem ko imajo šungitne piramide radij delovanja do 7 m.

Za individualno uporabo se uporabljajo manjše šungitne piramide. Piramide morajo biti stalno nameščene na lokacijah, kjer oseba preživlja večino svojega časa: v bližini računalnika, v avtu, blizu postelje.

Zanimivo je pripomniti, da vsi vozniki, ki uporabljajo šungitno piramido na armaturni plošči vozila potrjujejo zmanjšano porabo goriva pri njihovih vozilih. Praktične raziskave so to potrdile. Ta varčevalni učinek pripisujejo razmerju, ki ustreza egipčanskim piramidam in moči širokega polja. Poleg tega psihoenergetski vpliv šungitne piramide harmonizira okolje okoli voznika in prinaša pomirjajoč učinek poleg varčevanja z gorivom.

Manjša piramida poleg zobozdravniškega stola olajša bolečine med posegom ter pomaga pri zdravljenju ran.

Piramida na mizi psihologa ali psihiatra pomaga vzpostaviti kontakt z bolnikom ter odvzema čustveno napetost.

Ljudje, ki se ukvarjajo z bioenergijo lahko s pomočjo šungitne piramide razvijejo jasnovidnost, ki je potrebna pri zdravljenju resnih bolezni, tudi onkoloških.

Celo več, pramide se lahko uporabijo za odstranjevanje urokov ter ščitijo od drugih negativnih vplivov.

Šungitne piramide se lahko uporabijo za čiščenje ne samo nevidnih energij in informacijskega polja ampak tudi za čiščenje kristalov, kamnov, nakita itd. Običajno se operejo v slani vodi ali sodi bikarboni, sperejo v tekoči vodi in postavijo za nekaj časa na sonce.

Toda pri šungitni piramidi zadostuje, da se predmeti položijo poleg piramide ter počaka 10-15 minut.

Toda najpomembnejša stvar za nas ljudi, ki živimo stalno pod konstantnim stresom, pritiski in neugodnimi ekološkimi pogoji so regeneracijske sposobnosti piramide, ki vrača človeku vitalnost. Šungitna piramida nas osvobaja glavobolov, bolečin v hrbtu, revmtizma, odpravlja nevralgična stanja, normalizira spanje, stabilizira krvni pritisk, olajša dihanje, izboljša aktivnost, tudi spolno.

šungitna piramida 5Zelo priporočlljivo je imeti šungitno piramido na svoji mizi ali poleg računalnika. Ker ima šungitna piramida izredno moč absorbiranja negativne energije in brisanja vsakih negativnih vibracij, so znanstveniki začeli testirati njen vpliv pri kontaktu z geopatogenimi conami. Ugotovljeno je bilo, da ima neverjeten potencial.

Priporoča se, da se piramido enkrat na dva ali tri tedne »prezrači« in se jo postavi zunaj vsaj za kakšno uro, da se očisti in regenerira.

Predstavljajte si tako piramido na vaši mizi!

Položite roko na njen vrh po nekem težkem, neprijetnem razgovoru in vsa vznemirjenost, zagrenjenost in nerazpoloženje bo izginilo! Poleg piramide lahko postavite tudi vaš mobilni telefon. Piramida vas čuva pred vsemi negativnimi sevanji!

ŠUNGITNA VODA

Šungitna piramida aktivira vodo in iz nje napravi čudovito zdravilo. Postopek je čisto enostaven in se lahko napravi doma pravi Yu. O. Lipovskiy. Potrebujete le majhno šungitno piramido dimenzije 40x40 – 50x50 mm.

Material iz katerega je izdelana piramida mora biti homogen in brez škodljivih primesi (npr. pirita).

Postavite piramido na dno 3 literske steklene posode in vlijte vanjo filtrirano vodo. Pustite posodo na svetlem prostoru 48–72 ur. Voda postane biološko aktivna in prekaša vse druge vode po svoji moči. Pripravljena je za zunanjo in notranjo uporabo.

M.V. Glazkov, bioenergetski terapevt, je testiral karakteristiko te vode. On piše, »Testi piramidne šungitne vode so pokazali, da po 48–72 ur voda postane strukturirana in mineralizirana. Po daljšem času delovanja voda izgublja aktivnost, odvisno od časa«.

Za izboljšanje zdravstvenega stanja se priporoča uživanje 1 dcl - 1,5 dcl te piramidne vode 3 krat dnevno, neodvisno od obrokov.

Ugotovljeno je, da ima voda zdravilen vpliv na organizem, izboljša se splošno stanje, živčni pritisk popusti in zaznati je mogoče pretok energije. Pri zdravilni terapiji z vodo se izboljša zdravstveno stanje, pride do remisije nekaterih kroničnih bolezni gastrointesninalnega trakta, jeter, ledvic in presnovnih procesov.

S pomočjo piramidne šungitne vode se kožne bolezni zdravijo precej lažje, umivanje glave s to vodo pa zmanjšuje izpadanje las: lasje so prožni in zdravi, sivi lasje izginejo.

Koža na obrazu se pomladi, gube se zgladijo, obnovi se elastičnost kože.

V alternativni medicini, posebno pri bioenergetski terapiji, se smatra, da šungitna voda ( v primerjavi z običajno ) sprejme program bioenergetika, ki zdravi bolnika.

šungitna piramida 2ŠUNGITNA ZAŠČITNA PIRAMIDA »MARIJA«

Zaščita voznika v avtomobilu

Po slovenski statistiki se kar 76% vseh prometnih nesreč zgodi v jasnem vremenu in na suhi vozni površini. Glavni vzroki teh nesreč so nepravilni premiki z vozilom (21%), nepravilna stran in smer vožnje (19%), neustrezna varnostna razdalja (17%), neprilagojena hitrost (14%), neupoštevanje prednosti (15%) in nepravilno prehitevanje (5%). Vsako leto na slovenskih cestah ugasne življenje skoraj 300 življenj, na tisoče pa je lažje ali huje poškodovanih. Kaj nas žene Slovence k taki neodgovorni, nezbrani in nestrpni vožnji?

Novi izdelek Radionike Turnšek, šungitna piramida Marija naj bi varovala voznike avtomobilov, da bi vozili bolj zbrano, preudarno, strpno ter da bi jih varovala pred nesrečami. Izdelek je novost na našem tržišču in združuje enkratne lastnosti šungita ter dosežkov najnovejše radionične tehnologije. Dodatno zaščito pa daje blagoslovljena svetinja device Marije.

Taka šungitna piramida v avtomobilu prečisti prostor, vsrka negativne energije, pomirja voznika ter mu daje neko notranjo energijo in zbranost za volanom. Omogoči, da se biopolje človeka, ki je bilo moteno zaradi stresa in negativnih emocij ponovno uredi.

V šungitno piramido je na poseben način in z najnovejšo radionično tehnologijo, informacijskimi programi in opremo preneseno več posebno izbranih informacij, ki dodatno vpliva na psiho voznika na njegovo zbranost, odgovornost in preudarnost. Šungitno piramido, ki ima samolepljivo podlago prilepimo v avtu na armaturno ploščo, s svetinjo obrnjeno v smeri vožnje.

Priporočljivo je, da se na začetku vožnje na kratko miselno povežemo s piramido ter zaprosimo za zaščito pri vožnji devico Marijo, ter se na koncu vožnje zahvalimo.

Srečno vožnjo!

Marijan

TURNŠEK MARIJAN, KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com