meteorit

METEORIT Železov meteorit
Kamen za srečo in zaščito

ZDRAVILNI UČINKI NA TELO

Meteorit ima na magičen način zelo močan vpliv na celotno telo. Prepozna tumorje, žlezna obolenja in bolezni krvi in jih zelo hitro pozdravi. Pod vzglavnikom vzame zemeljska in vodna sevanja. Med delom ga položite na vašo pisalno mizo ali računalnik in opazili boste, kako odvrača negativne žarke od vašega telesa.
Nosite zelo tanek meteorit okrog vratu in varoval vas bo pred ljudmi, ki imajo nalezljive spolne bolezni ali celo aids. Ima dobre učinke na imunski sistem. Zdravi alergije (predvsem alergije na kovine, pelod, kemikalije, lake in živila lahko hitro ozdravi) in varuje pred alergičnimi reakcijami. Če ga položimo na nos, ublažimo in pozdravimo koprivnico. Dobro se uporabljajo tudi pri zdravljenju živali.
Novejša spoznanja pričajo, da meteoriti, tektiti in moldaviti zavirajo proces staranja organizma in kože. Varujejo pred predčasnim staranjem in nas dlje ohranijo športne in aktivne.

ZDRAVILNI UČINKI NA PSIHO

Krepi zavest do vseh živih bitij, do narave in kamnov. Z njegovo pomočjo najdemo več sozvočja z nami samimi, v družini in v prijateljskem krogu pa si ustvarimo bolj harmonične odnose. Opazimo, da smo samo majhen izginjajoč kamen v našem okolju in našem sončnem sistemu. Meteorit nam pomaga, da to spoznamo in sprejmemo, ker nismo sami na svetu. Živimo z več razumevanja in spoznanja, zato si življenje ustvarimo bolj harmonično.

ČAKRA

Pri meditaciji so primerni za vse čakre. Še posebej jih občutimo na tretjem očesu, solarnem pleksusu in na temenski čakri. Če ga položimo na te čakre, občutimo moč meteorita, ki harmonizira naše mentalno in astralno telo ter krepi našo notranjo zavest. Doživimo moč, ki nas odpre v neskončnost in nas odpelje do izvora našega življenja. Uvidimo lahko duševne, organske in duhovne težave, ki jih prepoznamo od točke nastanka in jih lahko točno določeno obdelujemo in ozdravimo. Ker je meteorit zelo močan paket moči, ki ga večkrat podcenimo, je priporočljivo, da pri terapijah uporabimo najprej samo enega. Ko pa boste imeli več izkušenj, ga lahko kombinirate s skoraj vsemi kristali.

KAKO DOBIM METEORIT IN KAKO GA NEGUJEM?

Meteoriti so zelo redki in tisti, ki ga imajo, se verjetno ne bodo več ločili od njega. Če boste pa kdaj dobili ponudbo, se ne obotavljajte, hvaležen vam bo.
Meteoriti so polni energije, ki jih ne moremo kar tako polniti in prazniti. Njihova »koža« bi bila predebela in naše življenje prekratko. Svoj meteorit negujte s pogostim božanjem in opazili boste, da bo vedno bolj žarel.

TURNŠEK MARIJAN, KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com