KRISTALI IN SVETLOBA

Prva iskra zavesti neskončnega svetega uma je Svetloba. Vse ostale kreacije, ki so sledile, imajo v svojem temelju to začetno iskro zavesti. Energija Svetloba je najmočnejše energija, ki jo je možno priklicati, ker je v temeljih vsega ostalega v naši realnosti.

Marijan TurnšekZnanost definira svetlobo kot poln spekter elektromagnetnega žarčenja. Nam je viden kot svetlost ali barva zelo majhen obseg merljivih frekvenc. Ostanek merljivih frekvenc svetlobenga spektra vključuje radiovalove, mikrovalove, ultravijolična in infrardeča žarčenja in število ostalih frekvenc, izmerljivih z dananšnjimi instrumenti, ki spet ustvarjajo zelo majhen del skupnih žarčenj Svetlobe. Človeška avra npr. ni merljiva z dandanašnjimi instrumetni, ampak je otipljiva vsakomur, ki se je posvetil treningu svojih psihičnih občutij. Ta človeška polja svetlobne energije vsebujejo zdravje, izkušnje, misli in čustva.

Prav tako kot je videz svetlobe samo majhen del frekvenc v polnem spektru Svetlobe, tako je vidljiv, fizični del osebe sestavljen samo iz majhnega dela frekvenc njene celotne vibracije združenega zavestnega bitja. Fizično telo je preprosto samo en del osebne zavesti, ki obstaja na nižji vibracijski ravni kot nefizični videzi zavesti, odvisno od svetlobe. Največji del celotnega zavestnega bitja neke osebe vibrira na prehitrih in previsokih frekvencah, da bi se lahko občutilo kot fizično telo. Zavesti se ne moremo fizično dotakniti, pa vseeno nihče ne oporeka, da smo zavestna bitja.

Energija zavesti je tisti del razpona frekvenc svetlobe, ki ga dojemamo skozi meditacijo. Te frekvence svetlobe se lahko prav tako izkusijo in doživijo, ko se koristijo tiste frekvence združenega bitja, ki vibrirajo na isti hitrosti. Na primer, lahko se naučite doživeti svojo lastno avro in potem koristiti svojo lastno avro za občutenje avre drugih bitij. Ta sposobnost občutenja in doživljanja se imenuje valovanje. Sposobnost zavestnega valovanja z drugimi bitji je neobhodna veščina v vsakem celjenju in delu s kristali in z minerali.
Kadar smo v valovanju s temi bitji, koristimo energijo svetlosti, da komuniciramo z njimi, izmenjujemo informacije, znanje in misli. Kadar vstopimo v valovanje s kristali, del naše energije, ki vibrira v valovanju s kristali, postaja močnejši in večji in poveča moč našim življenjskim silam, izmenjujoč naše edinstvene vibracije in ljubezen z materjo Zemljo.
Kristali in minerali sporočajo, kako je Svetloba manifestirana kot materija.

Odprite se energijam, ki vas obkrožajo, in zavzemite svoje mesto v svetlobi.

KRISTALOTERAPIJA

stol za zdravljenjeSposobnost zavestnega valovanja z drugimi bitji je neobhodna veščina v vsakem celjenju in delu s kristali in z minerali.

Kristaloterapija uporablja vibracijske lastnosti različnih kristalov - frekvence - za zdravljenje telesa, duše in duha. Kristali vsebujejo zdravilne moči, ki izvirajo iz njihove sestavine: različnih mineralov, kovin ter njihove oblike in barve. Vsak kristal niha z lastno valovno dolžino in ustvarja harmonično resonanco. Te frekvence so podobne našim telesnim in avričnim. Na tak način lahko razumemo vpliv kristalov na ljudi.
Velika prednost kristaloterapije, radionike in vibracijskega zdravljenja je, da gredo PREKO UČINKA in najdejo VZROK težav... to je, psiholoških bolezenskih stanj (psihosomatskih bolezni) in sprememb v pretoku energije skozi fizična in energetska telesa.

Človekovo življenjsko polje je dovzetno za različne vplive. Pri vibracijskem zdravljenju se uporabljajo valovanja, ki spodbujajo zdravljenje: radionični oddajniki, kristali, glasba, arome, fraktali. Na teh stranah so predstavljeni različni kristali in dragi kamni ter načini in nameni njihove uporabe, da se boste lažje odločili, katerega potrebujete.

Turnšek Marijan

 


TURNŠEK MARIJAN, KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com