coelestin

COELESTIN ALI AQUA AURA

BARVA: bela, belo modra do prozorno modra.
Najdišča coelestina so redka: na Siciliji, v Maroku in na Madagaskarju.

ZDRAVILNI UČINKI NA TELO:

Zaradi vodilne lastnosti veže coelestin v nas duha, telo in dušo. Doživimo harmonijo, ki se izraža v veselju in zadovoljstvu. Coelestin – geode darujejo do tedaj nepoznano lepoto, ljubezen, zvestobo in harmonijo med družinskimi člani. Še posebej mladim dekletom in ženskam vzame coelestin duševno pogojene strahove in blaži živčne motnje.

ČAKRA:

Coelestin je primeren za čakro na grlu z nagnjenostjo k čelu. Če si položimo čist coelestin kristal na tretje oko, nas bo odneslo drugam. Je močan kamen, ki zelo hitro prodre v nas in nas pripelje do čudovitega skladja. Nikoli ga ne uporabljajte s kameno strelo ali acurit-malahitom, ker lahko to lahko pripelje do močnega preloma. Pri terapiji pazite, da je coelestin minimalno za eno roko oddaljen od drugih kamnov.

KAKO DOBIM COELESTIN IN KAKO GA NEGUJEM?

Moder coelestin se zelo redko dobi v trgovini. Če imate priložnost kakšnega videti ali celo kupiti ne odlašajte, ker bo to gotovo vaša prva in zadnja priložnost. Coelestin je dosegljiv samo kot surov kamen, kristal ali geoda. Cena je zaradi redkosti in slabe ponudbe zelo visoka.
Zaradi njegove velike moči ga je potrebno pred uporabo nujno položiti v skledo s hematit-bobnastimi kamni, da se izprazni. Vrhovi naj pri tem gledajo navzgor, nikoli navzdol, ker bi to pomenilo popolno izpraznjenje hematitov. Pri tem bi nastal psevdocoelestin, ki bi imel popolnoma drugačne učinke, ker je drugim kamnom posesal moč. Polnjenje na soncu je vedno mogoče, ampak ne igra velike vloge, ker nimamo nikoli toliko časa, da bi njegovo moč popolnoma izkoristili.

TURNŠEK MARIJAN, KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com