broncitBRONCIT
varuje pred duševnim bolečinami

BARVA: bronast s srebrnimi vključki
Broncit prihaja iz Indije, Kitajske, zahodne Avstralije, južne Afrike in posebej čist iz Brazilije.

ZDRAVILNI UČINKI NA TELO:

Broncit varuje pred cistami v organih in predvsem v možganih. Te tvorbe se neboleče naselijo v organe in možgane; posebej na možganih povzročajo težke poškodbe, kot so ohromelost, nezavest in duševne bolezni. S polaganjem broncita ali broncitno vodo blaži zgodnje kazalce staranja in iz sušenje kože. Regulira vitaminsko in mineralno potrebo kože, jo naredi odpornejšo in pomaga pri izpuščajih, alergijah, aknah in drugih kožnih obolenjih. Blaži in odpravlja mišične krče, posebej v ramenih in išiasu, ledvenem useku. Dobro pomaga tudi pri dihalnih težavah, bronhijih, ki nastanejo zaradi naravne onesnaženosti in izpušnih plinov. Izboljša sprejemanje kisika skozi pljuča in njegov transport do organov, istočasno pa transport kisika tudi regulira. Broncit najbolj pomaga pri dobavi kisika organom in predvsem možganom.

ZDRAVILNI UČINKI NA PSIHO:

Broncit pomirja duševnost in varuje pred negativnimi ter brezduhovnimi energijami. Izboljša koncentracijo. Še posebej uspešno zdravi travme, ki nastanejo zaradi poškodb ali nasilja in pustijo trajne posledice v duši. Broncit filtrira zunanje vplive in obvaruje dušo pred bolečinami in depresijami.

ČAKRA:

Broncit je zelo primeren za meditacijo, za polaganje na energijska mesta, čelo in solarni pleksus. Harmonizira telesne energijske tokove in deluje kot ščit za dušo, tako, da zavaruje pred bolezenskimi vplivi. Broncit ozdravi že nastale duševne rane. Skozi meditacijo z broncitom lahko dosežemo nov življenjski nivo.

KJE DOBIMO BRONCIT IN KAKO GA NEGUJEMO?

Broncit lahko kupimo kot surov kamen, bobnast kamen ali za v pest. Čisti bronciti iz Brazilije so zelo močni. Enkrat mesečno ga je potrebno čistiti pod tekočo, mlačno vodo, da se izprazni. Priporočamo, da ga čez noč položite v skupino kamenih strel.

TURNŠEK MARIJAN, KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com