biotitBIOTIT - paket moči


BARVA: črna, srebrno siva lesketajoča, kaže steklast lesk, na razkolni ploskvi tudi metalni biserni lesk. Biotit bi lahko zamenjali z drugimi lesketajočimi kamni, kar pa se skoraj nikdar ne zgodi, ker je vedno temnejši od drugih.
NAJDIŠČA: so v Braziliji, Norveški, Rusiji, ZDA, južni Afriki in Avstraliji. Zaradi njegove izolirne obstojnosti proti vročini ga od nastanka industrializacije uporabljajo kot izolacijo za posebne električne naprave.

ZDRAVILNI UČINKI NA TELO:

Pomaga pri krčih in zaprtju ter vzpodbuja presnovo. Biotitna voda (približno 10 cm velik kos biotita položimo za približno 6 ur v 1 l mineralne vode) pred jedjo ureja prebavo in olajša iztrebljanje. Zaradi velike sesalne moči se telo istočasno boljše očisti. Iz organizma se izločijo prebavni ostanki, zato hranilne snovi in kisik lažje potujejo do organov, možganov in kože. Že po nekajkratni terapiji se počutimo bolje. Biotitna voda pospešuje izločanje strupov skozi presnovo, poleg tega pomaga pri zaprtju, ledvičnih obolenjih, pri premočni kislini, revmi, putiki in išiasu. Dodatno blaži še poapnenje arterij in obolenja sklepov.

ZDRAVILNI UČINKI NA DUŠO:

Notranje slike se z biotitnimi lečami vzpodbudijo in »rodijo«, smo motivirani in lažje uresničujemo svoje ideje. Biotit pomaga pri osvobajanju pred tujimi določili in zahtevami, če te nasprotujejo našemu prepričanju. Sprošča blokade, ki nastanejo zaradi stresa v vegetativnem živčnem sistemu. Stresni simptomi, kot so motnje v spanju, nespečnost, depresije in melanholičnost, se z boititno ploščo ublažijo in ozdravijo. Pod vzglavnikom nas spremljajo velike, po možnosti prozorne biotitne plošče v globok in prijeten spanec.

ČAKRA:

Biotitne plošče se lahko uporabljajo za odpiranje vseh čaker. Še posebej so primerne za sprostitev na tretjem očesu in za polaganje na popkovno čakro. Posebej velike, prozorne plošče nam darujejo moč, da se odpremo v neskončnost, in nas popeljejo do izvora našega življenja. S tem uspemo sprostiti ali celo ozdraviti duševne težave in prelome, ki so nastali v našem otroštvu. Biotitne plošče so v nasprotju z biotitnimi lečami čisti paketi moči.

KAKO DOBIM BIOTIT IN KAKO GA NEGUJEM:

Dobimo ga v dobro založeni trgovini s kristali. Biotitne plošče so v nasprotju z biotitnimi lečami sicer manj priročne, zato pa čistejše v svojih učinkih. Po uporabi jih je potrebno izprazniti. Če ugotovite, da se na straneh začne plošča razpolavljati, je skrajni čas, da jo hitro postavite pod tekočo, mlačno vodo, da se izprazni. Biotinu se povrnejo moči, če ga za več ur položite na sonce.


biotitna lećaBIOTITNA LEČA

Biotitne leče so na Portugalskem tradicionalni zaščitni kamni, ki jih včasih vzidajo celo nad vrati ali nad okni.
Biotitne leče tudi pomagajo pri porodu, saj vzpodbudijo aktivnost popadkov (železo), sprostijo istočasno medenično dno in maternično ustje (magnezij). S tem pospešijo in olajšajo porod.
Biotitne leče so dodatek biotita za eno kremenovo glineno jedro. Njihova kristalna struktura je zelo nečista, neprozorna in nizka. Zaradi njihovega najdišča na severu Portugalske se imenujejo rodni kamni, to se pa nanaša na način, kako padejo ti kamni na Zemljo. Po naših izkušnjah so to psevdo-zdravilni kamni, ki dajejo navzven žameten vtis biotitnega zdravilnega kamna. V notranjosti pa se skriva nečisto, kremenasto glineno jedro, ki v povezavi z biotitnim robom izžareva zelo neenakomerne in nepreračunljive moči. Zato vam svetujemo čisti biotit. Ta je jasen, čist in nesporen v svojih zdravilnih učinkih.


hermanova kroglaHERMANOVA KROGLA

lesketajoča krogla


Neodprta hermanovska krogla je temno rjava in migljajoče lesketajoča s steklenim sijajem. Razpolovljena kaže bakrenasto obarvano jedro in ovoj, ki je iz neke vrste azbestnih vlaken.
Najdišče: samo pri Hermanovu na Češkem.
Hermanovske krogle lahko zamenjamo s portugalskimi biotitnimi lečami, se pa razlikujejo v obliki in notranji sestavi.

ZDRAVILNI UČINKI, INDIKACIJE, UPORABA

Hermanovske krogle sprostijo velike življenjske moči in pripomorejo k pozitivnemu odnosu do življenja. Če dvomimo vase, vzamemo po eno polovico v vsako roko.

TURNŠEK MARIJAN, KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com