apofilit APOFILIT

odpravlja krče in blokade v pretočnosti energij

BARVA: bela, roza, svetlo zelena, smaragdno zelena
NAJDIŠČA: Apofilit najdemo v Indiji, Islandiji, Norveški in Braziliji.

ZDRAVILNI VPLIVI NA TELO:

Apofilit je poseben zdravilen kamen v primeru ohromelosti mišic in gibalnih živcev. Varuje pred okorelostjo obraza in očesnih mišic. Apofilit zdravi močne bolečine v zgornji in spodnji čeljusti, ki nastanejo pri žvečenju in govorjenju (trigeminusnevralgija – trivezni živec). Zelo je priporočljiv pri poliinevrititsu in proti drugim sklepnim boleznim in ohromelostim, ki vodijo do mišičnih krčev. Apofilit zdravi bolezni živcev, ki jih povzroča ohromelost komolca, rok in meč. Prav tako se zelo dobro uporablja kot terapevtski kamen pri multipli sklerozi, vnetju hrbteničnega mozga (tumorji) ter za zdravljenje poškodb hrbteničnega mozga. Lajša tudi endogene psihoze, kamor spadajo manična depresija, blaznost, močne depresivne življenjske faze z mislijo na samomor, paranoična obolenja, epilepsija, ki nastane v obliki krčev in močnih bolečin na živčevju in mišičevju, kar povzroča poškodbe na telesu.
Apofilit je nežni srčni kamen. Aktivira srce in pripomore, da je preskrbljen z zadostno količino kisika. Ob tem čisti tudi ožilje in tkiva oblog, ki nastanejo zaradi pomanjkanja kisika, hranil in pomanjkljivega odstranjevanja odpadlih snovi pri izgorevanju v organizmu, kar vodi k arteriosklerozi, le-ta pa je glavni krivec za velike živčne in duševne tegobe.

ZDRAVILNI VPLIV NA PSIHO:

Apofilit dovaja v podzavest svetlobo ter odstranjuje v podzavesti zasidrane duševne blokade, ki jih z zavestjo ne moremo prepoznati. Daje več samozavesti in poguma za nove življenjske situacije. Nosilcu apofilita pripomore, da so misli in želje, ki so bile zaradi kakršnegakoli vzroka potlačene, zopet prisotne, zato zopet najde svojo življenjsko pot, ki prinaša zadovoljstvo in srečo. Prinaša nam samozavest in razumevanje svojih življenjskih izkušenj. Apofilit omogoča lažje prestajanje tudi najtežjih življenjskih situacij.

ČAKRA:

Apofilit deluje z veliko močjo na srčno čakro. Sprošča krče v živčnem sistemu in je umirjujoči terapevtski kamen za dušo.

V KAKŠNI OBLIKI SE NAHAJA IN KAKO GA JE TREBA NEGOVATI?

Je v obliki kristala ali kot kristalna formacija. Posebno lepi primerki prihajajo iz Indije. Med apofiliti izstopa zeleni kot najmočnejši zaščitni in zdravilni kamen. Čisti se enkrat mesečno pod tekočo mlačno vodo, kjer se razbremeni vseh negativnosti. Pri čiščenju naj bo apofilit nekaj ur v kozarcu vode skupaj z zelenim turmalinom ali aventurinom, ali pa ga položite na gorski kristal v formaciji.

TURNŠEK MARIJAN, KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com