Barve in avra

BARVE

Uporaba barve v radioniki in zdravljenju

Barve, kot jih vsi poznamo, so del elektromagnetnega spektra. Naše oči vidni del tega spektra. Vse, kar zaznavamo v tem vesolju, je BARVA! Če ne bi bilo barve, naše oči tega ne bi mogle zaznati. Barve niso nič drugega kot nihanje (elektromagnetnega valovanja) pri različnih frekvencah. Barva je frekvenca, tako kot tudi vaša majica, kot vaša hrana, vaši vitamini. Torej se ukvarjamo z NIHANJEM, ne pa s 'stvarmi'! Če se tega zavedamo ali ne,vsi uporabljamo vibracije. Kadar torej jeste solato za kosilo, zaužijete nihanje , ki ga uporabljate za preživetje, ne pa 'stvari'. Rad bi razčistil napačno predstavo, da je vesolje polno 'stvari'.

Kako uporabljati barvo kot obliko zdravila?

Obstaja mnogo načinov, da uporabite barvo kot obliko zdravljenja in dopolnjevanja svoje prehrane, tako da lahko prejmete dobrodejne učinke njenega valovanja.
En način je, da si priskrbite fraktale ali magnetne kartice s čakrami - barvami. Vse, kar naredite potem je, da napolnite steklenice ali kozarce z navadno vodo iz vodovoda ter pustite fraktale, kartice ali kristale, da napolnijo vodo z barvo.

Drug način uporabe barve je ta, da kupite kristale in si pripravljate eliksirje. Kirstale potopite v vodo in jih pustite v njej vsaj en dan. Ko potem čutite, da je voda 'pripravljena', jo popijte! Lahko jo pijete vročo, hladno ali ledeno mrzlo.

Zakaj barva?

Živa bitja se čustveno odzivamo na barvo kot npr. bik pri bikoborbi, ljudje se odzivamo nanjo tudi na bolj podzavestni ravni. Vsaka čakra, kot smo omenili zgoraj, deluje na določeni ravni ali frekvenci in ima pri zaznavanju sveta, ki ga poznamo, določeno funkcijo. Spodaj navajam 'sedem sonc' (čaker) in njihove fizične dvojnike:

Žleza BARVA Lokacija Živčni splet Raven zavedanja
7. Češarika (epifiza) vijolična vrh glave dendriti v možganih raven domišljije
6. Hipofiza indigo sredina čela medulla oblongata raven intuicije
5. Ščitnica modra grlo žrelni pojmovna raven
4. Priželjc (timus) zelena sredi prsi srčni raven varnosti
3. Nadledvične žleze rumena popek trebušni intelektualna raven
2. Vranica oranžna spodnji del trebuha vranični družbena raven
1. Spolne žleze rdeča trtica križnični fizična raven


Kot se lahko spomnite, prežema 'eter' ali 'dinamični vesoljni fluid' oz. 'bioplazmatska energija', kakorkoli jo želite imenovati, vse vesolje in igra ključno vlogo tako pri funkcijah v človeškem telesu kot tudi v rastlinah in živalih. Izročilo jogijev včasih opisuje čakre kot lotose in vsaki dodeljuje določeno število cvetnih listov. To je preprosto način opisovanja hitrosti nihanja oziroma frekvence na določenem centru. Število cvetnih listov v lotosu lahko primerjamo z magnetnimi silnicami, ki jih vsak center izžareva. Barve, ki jih čakre oddajajo, vsrkavajo in s katerimi nihajo v resonanci, so odvisne od hitrosti vrtenja čakre.

Barve so energija, ki niha pri različnih frekvencah, nekatere so vidne, druge ne. Zaradi tega bo gledanje določene barve v nas ponavadi proizvedlo nihanje, ki tej barvi odgovarja. Sodoben test človekove psihološke in fiziološke reakcije na barvo se je pokazal kot zelo koristen pri določanju psiholoških vzrokov funkcionalnih motenj - bolezni. Enako velja za zvok. Vsaka čakra ima oktavo zvoka, s katero je povezana in ki nanjo vpliva. Mantranje resonančno zaniha čakre in jih s tem ritmično usklajuje s kozmičnim zvočnim tokom ali OM [Aum]. To pa prinese izkušnjo spremenjenih stanj zavesti...

AVRA

Avra, kot vemo vsi, od rojstva do smrti obdaja človekovo telo in je tisti del človekovega telesa, ki ga tradicionalno obravnavajo profesionalni radioniki. 'Kirlianova avra' se razteza le nekaj centimetrov stran od površine živih bitij. 'Eterična' avra pa naj bi se, kot poročajo, sestajala iz plasti nežne, ponavadi nevidne obarvane svetlobe ter naj bi se raztezala več decimetrov stran od telesa. Ta avra nas zapira v neko vrsto energijskega mehurčka. Jasnovidci, kot je bil npr. Edgar Cayce, so motnje v avri osebe dolgo uporabljali za diagnosticiranje bolezni. Kot poročajo, naj bi videli tudi znake, ki kažejo, katerih psiholoških motivov in bioloških energij je premalo in katerih preveč. Barva osebne avre je odvisna od tega, katera čakra je najbolj aktivna. Če v avri neke osebe prevladuje 'rdeča', potem gre za materialistično osebo. Oseba z 'vijolično' ali 'škrlatno' obarvano avro deluje bolj na ravni kronske čakre, je oseba z veliko domišljije, ki ima 'eterične' misli itd. Vsi smo že srečali ljudi z zelo materialističnim odnosom in takrat si rečemo, „Kakšen ozko misleč človek je to!“, ali kaj podobnega. Ti ljudje dejansko niso ozko misleči, ampak se zdijo taki, ker delujejo na drugi ravni kot vi. Poglejte tabelo o barvah, čakrah in o vlogi, ki jo igrajo pri določanju našega vedenja ali obnašanja.

Kot lahko vidite zgoraj, je vsaka čakra psihološko in fiziološko odgovorna za del našega obnašanja. Žleze oz. živčni sistem vsake čakre igrajo pri našem zdravju in vedenju pomembno vlogo. Osebi, ki je v svojem vedenju zelo materialistična, bi koristilo, če bi prejela vijolične frekvence. Tako bi te aktivirale kronsko čakro in nevtralizirale delovanje korenske. Enako je mogoče narediti pri nekom, ki mu primanjkuje ustvarjalnih nagonov. Če je oseba preveč intelektualna, potem so za uravnotežanje njenega vedenja primerne rdeča, oranžna ali indigo.
Lahko torej vidite, da je zdravljenje osebnosti preko avre preprosto in praktično. Seveda je za prehod od materialistične k duhovno misleči osebi potrebnega nekaj časa, vendar lahko z opisano uporabo barv oseba učinkovito vpliva na delovanje svojih čaker.

Barve so frekvence tako kot zvok, in imajo na vas enako močan učinek kot zvok.
NIKAR NE podcenjujte teh močnih frekvenc.
Uporabljajte jih in odkrili boste resnico in novo kakovost življenja.

RADIONIKA TURNŠEK MARIJAN
KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com