Zdravljenje z svetlobno puščico

ZDRAVLJENJE Z SVETLOBNO PUŠČICO

Svetlobna puščica predstavlja Hermesovo palico, ki simbolizira zdravje.
Hermesov zakon govori: "Kakor gori tako doli."
Človek je mikrokozmos. V človeškem telesu je trebušna prepona. Če je posledica oziroma bolezen pod prepono, je vzrok nad prepono in obratno. Pri zdravljenju odpravljamo najprej akutne probleme oziroma bolezni, šele nato kronične posledice. S svetlobno puščico lahko aktiviramo meridiane, čakre in pretok kozmične zavesti.

Pred vsakim zdravljenjem sebe ali druge osebe natočimo vodo v kristalni kozarec oz. - še bolje - v informirani kozarec Teth, se usedemo na stol in ga postavimo na mizo pred sebe.
Z desno roko primemo puščico. Konec puščice položimo na pleksus (žlička), konico puščice pa usmerimo proti kozarcu. Tako dobimo vodo informirano z lastno energijo. Kadar zdravimo koga drugega, pripravimo vodo zanj in zase. Oseba si vedno sama informira vodo z lastnimi vibracijami - sama si položi puščico na svoj pleksus. Pri preostanku zdravljenja ima puščico v rokah zdravilec. Prvo tretjino vode popijemo pred samim začetkom zdravljenja, drugo tretjino med zdravljenjem in tretjo po končanem zdravljenju.
Pri zdravljenju vedno uporabljamo črni turmalin, ki ga položimo med nožno čakro - na tla med gležnje, da se prizemljimo.

ruka

S svetlobno puščico lahko informiramo vodo

● Ko smo se prizemljili in popili malo vode, vzamemo svetlobno puščico v desno roko in jo položimo na čelno čakro oziroma tretje oko, ki se nahaja v sredini čela. Držimo jo od 10 do 20 sekund.
● Nato je položimo na teme oziroma kronsko čakro. Čas ostane enak.
● Potem je položimo na atlas. Atlas se nahaja med dnom lobanje in začetkom hrbtenice. Tukaj rado pride do zastoja možganske tekočine in takrat je pretok v hrbtenjačo otežen. Blokada lahko povzroči probleme v glavi in hrbtenici.
● Sedaj položimo puščico na grlo oziroma na grleno čakro. Mojstri govorijo, da ni nevarno, kar gre skozi grlo v nas, ampak kar gre skozi grlo iz nas (obrekovanje, kritiziranje oziroma negativne misli in podobno).
● Nato jo pomaknemo na srčno čakro, ki se nahaja na sredini pleksusa - grodnice. V srčnem centru odpravljamo probleme s srcem in ljubeznijo. Tukaj vladata zelena in roza barva.
● Puščico pomaknemo dva prsta pod popek, kjer vlada sakralna čakra oziroma hara center. Tukaj se nahaja tudi center podzavesti, vseh negativnih miselnih vzorcev, raznih strahov, neznanja in nezaupanja.
● Zatem pomaknemo puščico na presredek, ki se nahaja med analno odprtino in spolovilom. Tudi tam jo podržimo od deset do dvajset sekund.
● Iz tega centra jo potegnemo po notranji strani leve noge do tal, nato storimo enako po desni strani.
● Aktiviramo lahko še timus center oziroma imunski sistem. Nahaja se v sredini prsnega koša med srčno in grleno čakro. Tukaj se lahko zadržimo dalj časa oziroma po potrebi. Na vsakem mestu se lahko zadržimo po notranji intuiciji.
● Popijemo drugo tretjino vode.

puscica

Odpiranje meridianov in kanala zavesti

Puščico položimo na kronsko čakro - na vrh temena, z njo potegnemo ravno črto po čelu, grlu, prsih, trebuhu, med nogami do tal.
Sedaj položimo puščico spet na temensko čakro in potegnemo po levi strani telesa preko ušesa, ramena, leve strani prsi, bokov in po zunanji strani leve noge do tal. Enako storimo z desno stranjo telesa. Prednja stran telesa predstavlja jin-meridiane, hrbtna stran pa jang-meridiane.
Ko izvajamo terapijo na drugi osebi, lahko odpremo tudi meridiane po hrbtni strani. Delo na hrbtni strani poteka tako, da položimo puščico na tla in potegnemo po nogah in hrbtenici do temena.

Česanje avre

Puščico položimo na vrh glave, zadržimo par sekund, jo odmaknemo od telesa približno 10 centimetrov in vlečemo cik-cak po sprednji in hrbtni strani telesa do tal. S tem zaključimo terapijo in popijemo ostanek vode.

Ko nimamo časa za obsežno terapijo, si lahko puščico položimo na sredino leve dlani, po možnosti se prizemljimo s črnim turmalinom. To lahko delamo stoje ali sede. Puščica aktivira pomožno čakro, ki se nahaja v levi dlani. Energija steče v srčno čakro in po desni roki navzven. S tem smo vklopili kozmično zavest. Ta postopek izriše energijski vzorec simbol srca. Ko izvajamo samozdravljenje ali zdravljenje druge osebe, vedno poprosimo višje energije za pomoč in vklopimo mentalno zavest, npr. zdrav imunski sistem ali zmanjšanje sladkorja v krvi in podobno. Ko končamo, se vedno zahvalimo.

7 votlin na glavi - odpiranje zavesti

1. PREDZAVESTNA sfera - Nahaja se na področju tilnika (atlas)
2. PODZAVESTNA sfera - Nahaja se na vrhu glave
3. ZAVESTNA sfera - Nahaja se na desni strani čela, nad obrvmi v višini slepoočnice
4.TRAJNO ZAVESTNA sfera - Nahaja se z leve strani čela v višini leve slepoočnice
5. NADZAVESTNA sfera - Nahaja se na levi strani glave za ušesom
6. SUBLIMALNA (VZVIŠENA) sfera - Nahaja se na isti poziciji kot 5., ampak z desne strani
7. NADSUBLIMALNA (NADVZVIŠENA) sfera - Nahaja se v višini spoja las na centru čela. Kristusova zavest.

Če aktiviramo teh sedem votlin, omogočajo človeku vklop kozmične zavesti in zavestne spremembe. Omogočajo nam, da:

● podpiramo zdravje in zdravljenje
● postanemo odporni na bolezni
● izboljšamo koncentracijo in spomin
● se osvobodimo strahov in dvomov
● razvijamo svoje energetske centre
● meditiramo
● razvijemo intuicijo in inteligenco
● razvijemo občutek samovrednosti in samozavesti
● dobimo pomoč v sili;
● zaščitimo sebe, svoje bližnje in svoje stvari
● postanemo sposobni reševati probleme
● kvalitetno rešujemo konflikte v medčloveških odnosih
● kvalitetno spremenimo mišljenje in način obnašanja
● postanemo uspešnejši v poslovanju
● izpopolnimo naše sposobnosti in talente
● dosežemo harmonijo duše in telesa

RADIONIKA TURNŠEK MARIJAN
KICAR 7/b, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
GSM: 041 296 940 TEL: 059 088 057
miki.13@gmail.com