headerimg

Otkrijte
radost iscjeljivanja

Quantum Touch je metoda energetskog iscjeljivanja. Tehnikama disanja i svjesnosti tijela kvantni dodir aktivira protok životne energije, poznate kao bioenergija, Ki, Chi ili Prana - čime aktivira i ubrzava iscjeljivanje.

Moć iscjeljivanja je u Vama Jelena Korenčić, Quantum Touch instruktorica Probudite radost u sebi I vi možete pomicati kosti Uskladite se s prirodom

Quantum Touch®

Snažna i prirodna metoda iscjeljivanja životnom energijom. Naučite je i vi!

Ljubav iscjeljuje

Iscjeljivanje je izraz naše suštine.
Vaša ljubav je dovoljna da stvarate čuda!

Odmah sada

Aktivirajte svoju moć iscjeljivanja. Najbolje vrijeme za iscjeljivanje je baš sada.


Otkrijte iscjeljujuću snagu svoje ljubavi

Quantum-Touch (Kvantni dodir) je prirodna metoda iscjeljivanja životnom energijom. Kvantni dodir nam omogućava da pokrećemo, fokusiramo, pojačavamo i usmjeravamo životnu energiju - kako bi postigli i održavali zdravlje, te ostvarivali mnoge druge dobrobiti.
Pomoću Kvantnog dodira je lako naučiti pokretati procese iscjeljivanja. Brzo se možete uvjeriti koliko moćno i djelotvorno energetsko iscjeljivanje može biti, rezultati su naprosto zadivljujući. Vaša ljubav ima nevjerovatan utjecaj na sve oko vas.

Kako Kvantni dodir podržava zdravlje?

Tijelo ima izuzetnu sposobnost da samo sebe iscjeljuje, a Kvantni dodir maksimalno pojačava tu sposobnost. Prirodno stanje organizma je zdravlje. Međutim, kod bolesti ili problema, ravnoteža je narušena a mogućnost oporavljanja može biti smanjena. Tijelo ima biološku inteligenciju, ono zna kako da se samo vrati u ravnotežu, u zdravlje, pod pravim uvjetima.

Iscjeljivanje životnom energijom odvija se po principima rezonancije i usklađivanja. U fizici, usklađivanje je proces u kojem dva sustava koja vibriraju različitim brzinama, počnu vibrirati istom brzinom kada se energija razmjenjuje između ta dva sustava.
Pomoću Kvantnog dodira mi stvaramo polje životne energije visoke frekvencije u kojem se odvija iscjeljivanje. Kada takvim poljem visoke energije okružimo mjesto bola, ozlijede, upale ili bolesti – tijelo se može uskladiti na višu frekvenciju i tako pojačati svoju sposobnost iscjeljivanja. Kvantni dodir ne djeluje samo na simptome, nego i na uzroke bolesti i problema.

Što je iscjeljivanje?

Mnogi vjeruju da je iscjeljivanje izuzetna sposobnost dostupna samo nekim posebnim ljudima. Neki vjeruju da mogu iscjeljivati druge. Ali, važno je razumjeti da su svi ljudi iscjelitelji, svako tijelo ima sposobnost iscjeljivanja, a svako iscjeljivanje je samo-iscjeljivanje.
Pa ipak, možemo pomagati drugima jer je procese iscjeljivanja moguće pokretati po želji, svjesno, pomoću kvantnog dodira.

Iscjelitelj je osoba koja svjesno aktivira procese iscjeljivanja.

Iscjeljivanje nije samo oslobađanje od bolesti, već proces usklađivanja s tokovima životne energije na svim razinama. Iscjeljivanje izvire iz ljubavi. Iscjeljivanje se istovremeno odvija na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj, psihološkoj i duhovnoj razini i potpuno je usklađeno s potrebama svake pojedine osobe u određenom trenutku. 
Životna energija djeluje upravo tamo gdje je najpotrebnija, na najbolji, potpuno prirodan i harmoničan način.

Kada se primjenjuje Kvantni dodir?

Kvantni dodir se može koristiti uvijek i može se primijeniti na sve, jer se radi o protoku životne energije. Praktičar Kvantnog dodira stvara polje izuzetno visokih vibracija, koja osigurava energiju i dobrobiti za praktičara kao i za partnera - osobu koja se iscjeljuje. Praktičar se ne iscrpljuje i ne umara tokom takvog rada, već je dodatno osnažen i emocionalno i energetski.

Kada naučite kako usmjeravanjem životne energije pomoću kvantnog dodira aktivirati iscjeljivanje, mogućnosti primjene su doista izuzetne.

Svatko, bilo star ili mlad, neovisno o spolu, kulturi, sistemu vjerovanja, religiji ili čak osobnom skepticizmu – ima urođenu sposobnost pomoći i sebi i drugima. Ukoliko vas zanima da naučite i primjenjujete iscjeljivanje, vi već imate dovoljno ljubavi da činite čuda.

Započnite odmah!

Prijavite se za radionicu i naučite Quantum Touch®!

Informacije radnim danima
od 10 do 19 sati:

telefon

I Ti možeš naći mjesto unutar sebe koje ne osuđuje i ne strahuje, mjesto na kojem je sve jednostavno.
To je mjesto bez vremena, gdje je sve povezano, gdje osjećaš bilo života, gdje dozvoljavaš da se dogode čuda iscjeljenja.
Ovo ne zahtijeva nikakav napor i dolazi spontano svakom tko svjesno izabire ljubav. Našoj ljubavi potrebno je samo da slavi tijek trenutka. To je način iskazivanja našeg svjetlosne biti. Richard Gordon,
Quantum Touch® Founder

novosti
Prijavite se za QT novosti i budite na vrijeme informirani o radionicama, predavanjima i grupnim sessionima na daljinu.


qtlogo