Registriraj se
Prijava
Dobrodošli na EZOTERA
ponedeljek, marec 08 2021 @ 06:52 AM GMT

KOLEKTIVNA ZAVEST IN GRABOVOJ

Dr. Grigori Grabovoj –  O KOLEKTIVNI IN OSEBNI ZAVESTI

 

Grigori Grabovoj ni le velik zdravilec in filozof, temveč je večkratni doktor znanosti in kot znanstvenik, matematik, ki  je kljub nasprotovanju določenega dela znanstvene javnosti prejel mnoga ugledna priznanja.

 

Njegova izobrazba ima trdne strokovno-znanstvene temelje, hkrati pa presega stare znanstvene omejite in predpostavke.
Kot velik matematik oznanja, da je največji matematik stvarnik ali stvarstvo od katerega se učimo!

 Pravila in kolektivna zavest

Naše življenje je organizirano po pravilih, ki jih postavlja um kolektivne zavesti.

 

Kako to deluje lahko primerjamo denimo v primerjavi s tipkovnico: ali ste kdaj razmišljali, kako so razporejene črke na njej?

 Njihova postavitev je zelo racionalna, saj so tipke, ki jih najbolj pogosto uporabljamo, v osrednjem delu tipkovnice, ki je najbolj prikladen za tipkanje. Verjetno se strinjate, da z mezincem in palcem ne tipkamo ravno hitro.

Na podoben način lahko z računalniškim programom izračunamo najbolj uporabljene črke, besede in besedne zveze v vseh tekstih ali knjigah.

Tiskarji so s pomočjo te metode nekdaj vlivali črke, ki se pogosto pojavljajo skupaj.

Zelo podobno se dogaja tudi v naših glavah - možganih, umu in v kolektivni matrici.
Splošno sprejeta pravila, besednjak in najbolj pogosto uporabljane besede so najbolj dosegljive naši nevronski mreži.

Zanesljiva napoved je odvisna od statistične pogostosti določenega pojava.
 
Ker je vse predvidenoi je matematika natančna - statistika pa jo uporablja

Bolj pogosto ko vržemo kovanec, tem bolj zanesljivo lahko napovemo statistično pogostnost izida.

V neki ameriški reviji je bilo ob zaključku leta kakor tekmovanje predvidevanja (jasnovidcev) kaj se bo vse zgodilo v novem letu.

Nekdo je objavil novoletno napoved, da bo med 20. In 26. marcem strmoglavilo potniško letalo, v nesreči naj bi umrlo preko dvesto ljudi, znak letalske družbe pa bo rdeče barve. Na to napoved nihče ni bil pozoren,  dokler se letalska nesreča ni zares zgodila. Po nesreči so vsi iskali »velikega jasnovidca«.

Avtor članka je izjavil, da ni nikakršen jasnovidec, temveč le dober statistik, saj se z letalskimi nesrečami statistično ukvarja že dvajset let  
Torej je  statistika v resnici ena izmed jasnovidnih metod za predvidevanje dogodkov.

Vendar Grabovoj uči, da obstaja veliko krajša pot do istih rezultatov.

Naj samo omenimo njegov velik talent, da je že v času svojega študija uspešno reševal zelo zahtevne matematične naloge, in sicer tako, da je brez preračunavanja v hipu napisal končni rezultat.


Na osnovi svojih sposobnosti in jasnovidnosti, je Grigorij Grabovoj osnoval svojo interpretacijo teorije o kolektivni zavesti, v kateri obstajajo pravila in najbolj pogosti statistični pojavi, ki vplivajo na vedenje vsega človeštva, ki je del te kolektivne zavesti.

 

Črke (misli), ki se pojavijo prvič, so na obrobju kolektivne zavesti, tako kot črke na tipkovnici. Ko se neka misel ali energija pojavi bolj pogosto, jo tudi ljudje bolj pogosto uporabljamo in sprejemamo kot danost, navado ali pravila ali samo po sebi umevno dejstvo. 11 september  se je zgodil, ker so teroristi tako hoteli in tako toje ...??

Cerkev uči, da obstajata raj in pekel ter vstajenju mrtvih po poslednji sodbi.

Ali zares uči, da je v raju večno življenje in vstajenje pa je dogodek za redke izbrance??

 Grabovoj pa nam podaja tehnologijo in obrazložitev, kako doseči vstajenje slehernega človeka in kako doseči vstop  v  "raj", kjer ni bolezni in ni umiranja.

Ena od njegovih tez je, da več ko bodo ljudje razmišljali in se pogovarjali o vstajenju, večja bo pogostnost primerov vstajenja in bomo torej sčasoma spremenili kolektivno zavest do te stopnje , da nam bo matrica dovoljevala tudi "večno življenje"  in vrnitev iz izgona.

 

Kolektivna zavest

Da bi presegli pogojenost s statističnimi pravili kolektivne zavesti matrice, ki je omejena kot tipkovnica na 102 tipki, nam Grabovoj podaja tehnologijo razvoja višje zavesti in razširitev naše "tipkovnice"  - percepcije.

Naša nova zavest nastaja med drugim s pomočjo makro nadzora in NORME, kar pomeni, da nas povezuje z zavestjo naše duše in zavestjo Stvarnika.

Stvarnik, ki nas je ustvaril po svoji podobi in nam je dal na razpolago vse potenciale, tudi potencial vstajenja in večnega življenja.  

Naša zavest je sestavljena iz statistike in mreže vzorcev v bazi podatkov (možganih/umu) in takho lahko povprečen človek lahko zaznava le tisto, kar že obstaja v njegovi zavesti (ameriški Indijanci niso bili sposobni videti Kolumbovih ladij, ker jih v njihovi zavesti ni bilo, vse dotlej, dokler jih ni nanje opozoril vrač – šele potem so tudi oni spregledali dejstvo).

Torej obstaja več resnic: resnica, ki je v naši osebni zavesti, druga zavest, ki jo percipira kolektivna zavest, in tretja resnica, ki je resnica stvarstva.

Grabovoj pojmuje

                       KOLEKTIVNO ZAVEST

                                KOT

                          STRUKTURO,

 

           ki zaobjema nekakšno vsoto osebne zavesti vseh ljudi.

 

Z razvojem osebne zavesti se rešimo pogojenosti s pravil kolektivne zavesti.

 

 


OSEBNA ZAVEST
je struktura, ki omogoča duši, da upravlja s telesom. Telo je materialni del duše in preko razvite osebne zavesti deluje na materialno resničnost.

 

 

V širšem pomenu besede je zavest struktura, ki zajema duhovno in fizično materijo. S spremembo zavesti lahko spreminjamo dogodke. Duša je del sveta, prisotna je v vseh dimenzijah in je v vseh dimenzijah dejavna.

 

Resnična višja zavest je zavest, ki je sposobna dojemati resničnost v neskončnem času in prostoru, to je zavest, ki omogoča večno življenje in večni razvoj.... seveda tudi preseganje kolektinve zavesti in osebno rast v zavest, ki se povezuzje s stvarnikovo zavestjo in ko se to prične dogajati pravijo, da se razsvetlimo ali da imamo svetniški sij... in s tem mogoče postanemo svetilnik tudi za vse druge iskalce in jadralce po robovih kolektivne matrice.

Trackback

Trackback URL for this entry: http://www.compat.org/trackback.php/20140707201403857

No trackback comments for this entry.

2 komentarjev.

Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.
Prispeval/a: Anonimni uporabnik dne ponedeljek, julij 07 2014 @ 08:54 PM GMT KOLEKTIVNA ZAVEST IN GRABOVOJ
Kaj je raj?
KAJ PRAVIJO LJUDJE:

Nekateri menijo, da ni raj nič drugega kot le mit. Spet drugi pa verjamejo, da je to parku podobna utopija, kjer dobri ljudje večno živijo, počnejo, kar jih veseli, in so pri svojem delu uspešni.
KAJ PRAVI SVETO PISMO:

Beseda »raj« se nanaša na človekovo prvo domovanje, edenski vrt. (1. Mojzesova 2:7–15) Sveto pismo ta vrt oriše kot resnični kraj, kjer sta prva človeka živela brez bolezni in smrti. (1. Mojzesova 1:27, 28) Ker nista bila poslušna Bogu, sta svoj rajski dom izgubila. Toda mnoge biblijske prerokbe napovedujejo, da bodo ljudje v prihodnosti uživali v obnovljenem raju.
ZAKAJ NAJ BI NAS TO ZANIMALO:

Če je Bog ljubeč, bi bilo smiselno, da bo svoje zveste častilce nagradil z lepim življenjem v rajskem okolju. Poleg tega bi bilo smiselno, da je ljudem povedal, kaj morajo delati, da bi jih odobraval. V Svetem pismu piše, da si lahko pridobite Božje odobravanje tako, da spoznavate Boga in ubogate njegove zapovedi. (Janez 17:3; 1. Janezovo 5:3)
Edited on ponedeljek, julij 07 2014 @ 08:57 PM GMT by Admin
yes

SLIKE IZ GALERIJE

STAREJŠI ČLANKI

nedelja 08-Jun


četrtek 05-Jun


torek 03-Jun


torek 06-May


nedelja 04-May


torek 22-Apr


ponedeljek 21-Apr


nedelja 26-Jan


petek 04-Mar


nedelja 20-Feb

SVEŽE NOVOSTI

No New Items