AJURVEDA PREDAVANJE

četrtek, oktober 29 2009 @ 01:54 PM GMT

Piše: Admin

VABILO NA BREZPLAČNO PREDAVANJE O MAHARIŠI AJURVEDI !Vsi, ki bi radi izvedeli več o Mahariši Ajurvedi, ste v četrtek 29.oktobra vabljeni na brezplačno predavanje.

Predaval bo Andrej Majes, iz podjetja Plavica d.o.o.,

KJE:            V prenovljeni predavalnici EKOVITA centra, Celovški 142 – v (nasproti SLOVENIJA AVTA).
KDAJ:         četrtek 29. oktobra 2009 ob 17.00 ur

Predavanje bo potekalo v četrtek 29. oktobra 2009 ob 17.00 uri, na Celovški 142 – v prenovljeni predavalnici EKOVITA centra (nasproti SLOVENIJA AVTA).Za vse zainteresirane bo v naslednjih dneh organizirano individualno svetovanje s diagnozo pulza na isti lokaciji. Dolžina predavanja: 90min,

Vstopnine ni!

Predavanje bo potekalo na temo: Mahariši Ajurveda in zima – 1 del Prosti radikali in Mahariši Amrit Kalaš – kralj med uničevalci prostih radikalov

Kratek povzetek: Človekovo življenje je narejeno zato, da ga preveva blaženost – Prasana.

 Prasana je definirana kot stanje v katerem je blaženost prisotna ne glede na to kaj dobimo, kaj zgubimo, kaj pojemo, kaj popijemo…etc. In če je temu tako, zakaj potem nismo ves čas srečni. Odgovor je Pragyaparadh – napaka intelekta.

Predavanje bo prikazalo kaj je Pragya paradh in kako pride do razvoja bolezni.

Pogledali si bomo kako je sestavljen imunski sistem, kako deluje in kaj so prosti radikali. Odgovor kako lahko okrepimo imunski sistem je skrit v Amrit Kalašu, preparatu narejenem na starodavni formuli indijskih modrecov, ki lahko bistveno izboljša delovanje našega imunskega sistema. Pogledali si bomo številne znanstvene raziskave, ki so bile narejene na Amrit Kalašu.

Vsebina predavanja: -- Kako nastanejo bolezni , pragyaparadh – napaka intelekta -- Mala šola anatomije – imunski sistem -- Prosti radikali – nova paradigma v znanosti zdravja -- Mahariši Amrit Kalaš – najmočnejši uničevalec prostih radikalov -- Znanstvene raziskave Mahariši Amrit kalaša (imunski sistem, rakava obolenja)

Komentarji (0)


EZOTERA
http://www.compat.org/article.php/20091029145422927