Registriraj se
Prijava
Dobrodošli na EZOTERA
četrtek, november 21 2019 @ 10:20 AM UTC

KI MASAŽE

MASAŽEVabimo vas, da se udeležite predavanja:


"KI MASAŽE IN SAMOKULTIVACIJA"


KJE - alternativni center  Ekovita, Celovšak 142, Ljubljana
KDAJ - nedelja 14. junij   ob 16.00 (trajanje ca3 ure, po predavanjih  masažne terapije)

KOTIZACIJA - vstop prost (po predavanju zdravilne masaže- plačljive)

Predavatelja: Mojster Sung z asistenti.

Ki masaže, center je v Londonu, sicer pa prihaja iz Koreje.

VSEBINA


Pred usposobitvijo za izvajanje Ki masaž na drugih, je dobro, da prečistimo sebe in se usposobimo za stik s svetlobo in čiščenjem. Nekatere tradicijonalne metode, prilagojene sedanjemu trenutku času ter načinu življenja, so dober in varen način za spoznavanje novih znanj.

Mojstri Ki masaž nam bodo na kratko podali bistvo tega pristopa.

 Koncept Ki masaže je pot spoznavanja in razumevanja zdravja in energije njenega izvira in poti.

 Predstavlja pot vstopa v novo življenje okrepljeno z notranjim polnjenjem z zdravjem, hkrati nas pripelje do razumevanja motenj tako pri sebi, kot pri drugih ! Predstavitveni programa je uvod v KI masaže in predhodno samo zdravljenje in pripravo, ki bo predmet daljšega tečaja, ki bo potekal v Sloveniji.
Kratek opis prvih vaj:

 Chanting/ mantra za začetek ure. Chanting nam pomaga, da odpremo kronsko čakro, vrata za komunikacijo in pretok energije, predvsem takrat naredimo potrebno, da energije pride do nas.

 Včasih rečemo, da je kronska čakra tudi center duha, ki vstopa in izstopa skozi naše telo, tako kot energija, ki jo tukaj sprejemamo.

 Pri dojenčkih je ta center odprt in deluje okoli enega leta. V tem času izjemno hitro napredujejo. Skozi ta center sprejemajo ogromno energijo iz vesolja iz samega izvora.
Zato je zelo pomembno tudi pri nas ljudeh, da se ta center pravilno odpre.

Vaje – so počasni gibi, ki omogočajo in pospešujejo pretok energije v našem telesu in nas povezujejo z tokom. Vaje so primerne za vse starosti in se fokusirajo na naše telo, pospešujejo detoksikacijo, odpravljajo nepotrebne in zastale energije, ki nas preobremenjujejo in nam zmanjšujejo vitalnost. Vaja krepijo našo centralno točko, ki se nahaja pod našim popkom in nas aktivirajo kot celotno bitje.

 Meditacija, vedno ob zaključnem delu, sprejeto energijo prerazporedimo tudi po višjih nivojih, predvsem pa aktiviramo center našega uma, ki je v našem srcu in je bistveni steber naše strukture, mentalne in energijske. Aktivacia tega centra sproža postopek samo realizacije naše osebnosti in konstruktivnega vključevanja v našo okolico.

Tako odpiramo , kot temu na vzhodu rečejo UM SRCA !

Tako Ki treningi pokrivajo področje balansa uma, duha in telesa ! Ko se znebimo blokad in “zaplankanosti”, postane naša energija svetlejša in čistejša. Naš obraz bolj žari !

  Po vsakem tečaju, se lahko prisotni udeležijo KI tretmajev, ki jih voditelje podeljujeta, seveda za tiste, ki čutijo zdravstvene probleme in se želijo znebiti konkretnejših težav.

Mojstri KI masaže lahko energijo poljubno prenaša, pri tem uporabljajo zvok, dotik in akopresuro.

Akopresura stimulira vse centre in stimulira, da se odprejo, zvok pa uporabljajo kot posebno tehniko s pomočjo katere aktivirajo potrebno vibracijo.

Vibracija ima izjemno moč, da vstopa v naše centre in deluje detoxsično in prečiščuje naše kanale in je v resnici vagonček za energijo, ki kroži po naših vitalnih delih. Prezentacija je namenjena tudi tistim, ki znajo uporabljati internet za doseganje vodstva v kompleksu vaj, ki so nujno potrebne da obvladujemo snov skozi katero rastemo in se razvijamo. Metoda Ki masaž in samorazvoja temelji na tradicionalnih spoznanjih in temeljih, ki so znani že več tisočletij in so bila dobro smrivana v samostanih. Ki Massage is a therapy of Life

Po predstavitvi vam bodo na voljo klasične KI masaže za za revitalizacijo  (so plačljive cena od 25 do 35 eur)


Transformation both for therapist and client. The purpose of the therapy is to connect the client to life, to help them overcome resistance to life, in fact to energise their life in every respect.

Trackback

Trackback URL for this entry: http://www.compat.org/trackback.php/20090613103008819

No trackback comments for this entry.

0 komentarjev.

SLIKE IZ GALERIJE

04119041
Browse Album

STAREJŠI ČLANKI

nedelja 08-Jun


četrtek 05-Jun


torek 03-Jun


torek 06-May


nedelja 04-May


torek 22-Apr


ponedeljek 21-Apr


nedelja 26-Jan


petek 04-Mar


nedelja 20-Feb

SVEŽE NOVOSTI

No New Items