Registriraj se
Prijava
Dobrodošli na EZOTERA
četrtek, november 21 2019 @ 11:32 AM UTC

Feng shui

TAO - FILOZOFIJAPreprost način pridobitve ubranih energij v stanovanju in/ali poslovnem prostoru

Harmonični bivalni prostori

[image6_right]

Bistvo zdravega načina življenja je, da smo v harmoniji s seboj in z okoljem v katerem živimo.

Kako vemo, da smo v harmoniji?

To se da zlahka ugotoviti, saj oddajamo pozitivne vibracije, ki se jim preprosto le prisluhne. Umirjenost, preprostost, iskrenost, prijaznost, dobra volja, naravno srčen nasmeh na obrazu, z veseljem opravljeno delo, otroška igriva radovednost in ponižna hvaležnost, so zadosten dokaz harmoničnega življenja.

Qi (či) energija je vseprežemajoča in življenjskega pomena. To je večplastna energijska danost morja energij. Če je pravilno zagotovljen njen permanenten dotok v bivalni prostor, bodisi stanovanjski ali poslovni, nam omogoči energetsko ubranost. Začuti se ugodje in prijetno bivanje, ker je tak prostor harmoničen. To pomeni, da je doseženo jin jang ravnovesje upoštevajoč osem smeri neba in energije oseb, ki bivajo v tem prostoru.

Energetsko ravnovesje dosežemo potem, ko sprejmemo in redno uveljavljamo nasvete iz skrbno in strokovno izdelanega celotnega feng shui elaborata za bivalni prostor in osebe.


Priporočam delavnico, ki je edina tako praktična in merodajna za spontano doseganje izpolnjevanja neizogibnih pogojev, ki jih zahteva feng shui modrost.

Stanovanjska hiša in vsi bivalni prostori, ki so urejeni po feng shui izročilu, bodo delovali kot zdravilni vrelec. Prizadevamo si vzpostaviti takšno energetsko stanje v domu, da nas prijetno podpira. Bivalni prostor postane dobavitelj dobrohotne qi energije. Tako pridobimo svoje naravne moči, nujno potrebne za ubrano in polno življenje. Omogoči nam in ponudi potrebne energetske možnosti in navdihe za kreativnost, ustvarjalnost, harmonijo in notranji mir - pogoj za naše presojanje in pravilne odločitve življenjskega pomena.

V tako urejen dom se bomo radi vračali in dolgo bivali v njem, ker začutimo permanentno ugodje, ki smo ga dosegli z lastnim in zavestnim prizadevanjem spremeniti svojo kakovost življenja na bolje.

Feng shui je avtentičen, ker prinese praktične pozitivne rezultate in koristne energije, ki so nam primanjkovale v stanovanju. Gre za občutek in občutenje, kot vir informacij, ki pomaga najti rešitev po pravilni, naravni poti. Ta nam je vsem blizu in najbolj domača, ker je že ob rojstvu in prvem vdihu "vgrajena" v vsakega posameznika kot intuicija in preprosto merilo - občutek ugodja.

Glavni cilj feng shui je, zagotoviti naravne pogoje za spontano kopičenje dobre energije v naš dom v vse bivalne prostore, da postanemo sproščeni, vzradoščeni in začutimo zelo potreben mir.

To dosežemo, če upoštevamo energijske Zakone v naravi, ki so predstavljeni v osnovnih načelih feng shui modrosti in sicer:

1. Ravnovesje jin in jang,
2. Pet tokov jin in jang,
3. Leteče zvezde, (The Flaying Stars - Geomantija), osem smeri neba, 24 energij,
4. Šola oblike, pet živali: Želva, Zmaj, Feniks in Tiger ter seveda Kača,
5. Ji Čing, (I Ching), DZK in oba zodiaka: kitajski in zahodni

Ubrane energije ljubiteljem harmoničnega bivanja in feng shui modrosti.

Svetovanje in izobraževanje tudi v poslovnih prostorih Ekovita, Celovška 142


Mirza Terzimehiæ, inž.
svetovalec za feng shui
Telefon: 01 50 71 856
GSM: 041 768 571

[<a href="http://www.mirza.s">www.mirza.s</a>;]

Trackback

Trackback URL for this entry: http://www.compat.org/trackback.php/20090108132028802

No trackback comments for this entry.

0 komentarjev.

SLIKE IZ GALERIJE

STAREJŠI ČLANKI

nedelja 08-Jun


četrtek 05-Jun


torek 03-Jun


torek 06-May


nedelja 04-May


torek 22-Apr


ponedeljek 21-Apr


nedelja 26-Jan


petek 04-Mar


nedelja 20-Feb

SVEŽE NOVOSTI

No New Items