PREBUJANJE ENOSTI

sobota, november 10 2007 @ 05:18 PM UTC

Piše: Admin

PREBUJANJE ENOSTI

Zdaj se bližamo koncu zadnjega jugičnega ciklusa - Kali juge ali Železne dobe in se pripravljamo na vstop v še eno Zlato dobo. Kaj prihodnost pripravlja Zemlji in zemeljskim prebivalcem?

Se bližamo propadu ali se začenja čudovita nova doba? Nekaj je jasno: sprememba je v zraku in za nekatere sprememba gotovo pomeni temeljno preobrazbo.
Začenja se nova doba, vrhunec vsega, kar smo doživeli in se naučili, odkar je naš svet nastal. Začenja se še ena Zlata doba. Prihaja čas, ki so ga naši predniki napovedovali kot "čas vrnitve bogov".

Flo Caihoun, avtorica knjige I Remember Union: The Story of Mary Magdalena (Spominjam se povezanosti: Zgodba Moje Magdalene), ki je leta 1992 izšla pri založbi All Worlds Publishing, pravi temu času "naj monumentalnejši obrat zavesti v zgodovini človeštva, čas, da se osredotočimo na to, kar prihaja od znotraj in kar lahko zdaj izrazimo ­čas, da se osredotočimo na tako imenovana 'semena zadovoljstva'."

Mnogi so pozabili na svoj božanski izvor. V svetu vladata strah in nevednost ter moč in vpliv materije in denarja.

Zdaj ko skupaj doživljamo to ciklično "menjavo straže", lahko pričakujemo - in zdaj že doživljamo - mnoge dramatične in edinstvene spremembe, kajti naš sončni sistem prehaja v višjo orbitalno frekvenco. Zemlja vibrira hitreje in zato je frekvenca energije visoka kot še nikoli.

Dogaja se še več. Ciklusi jug so povezani tudi s časom, ki ga naše sonce potrebuje, da obkroži večje sonce, imenovano osrednje sonce, od katerega naše sonce dobiva energijo. Znanstveniki s svojimi napravami še niso izmerili njegovega sevanja, pravijo, da je osrednje sonce nevidno energijsko telo, ki obkroža naše sonce, podobno kot eterično telo obkroža telo človeka.
Z vsakim obratom okoli osrednjega sonca se frekvenca našega sonca, ki se izraža kot svetloba, poviša. Ta zvišana frekvenca vpliva na Zemljo in povzroči, da se pospeši vibracija materije. Ker naša telesa sestavlja materija, povišana frekvenca svetlobe pospeši tudi vibracijo naših teles. Ko se vibracije pospešujejo, se naša zavest širi in življenje začnemo dojemati s povsem novega vidika.
Ko svetloba prodira v Zemljo, razsvetljuje in "po žlahtni" vse kar ni svetloba. Dandanes, ko se tančica začenja odstirati, ta učinek poduhovljenja doživljamo kot krizo, ki očiščuje. Mojstri modrosti temu pravijo Veliko božansko očiščevanje.
To tančico sestavljajo vse laži, iluzije in vsa napačna prepričanja o življenju, ki dobesedno zastirajo in pačijo naše razumevanje smisla življenja, odkar ne živimo več v Rajskem vrtu. Skozi stoletja, ko je vedno več ljudi napačno zaznavalo resnico, se je ta tančica debelila ter nam resnico vedno bolj zastirala in našo zavest zavijala v nevednost.
Prispeli smo do točke preobrata.

Tančica se odstira in glasovi tradicije počasi izgubljajo moč. Tisti, ki življenje še vedno doživljajo na podlagi starih prepričanj in resnic, ki so veljale v preteklosti - strahu, dvoma, zmede, se z muko trudijo, da bi obdržali oblast v svetu, v katerem stari načini ne delujejo več in se življenje zdi zelo nestanovitno.

Tisti, ki so pripravljeni pustiti preteklost in se iskreno predati ustvarjanju drugačne prihodnosti, bodo doživljali čudeže.

Z močjo volje bodo spreminjali svoje zaznavanje in svojo zavest. Srce in um se bosta začela zavedati povsem novega načina življenja, ki temelji na enotnosti in enosti in na občutku, da je vsakdo del ene same velike svetovne družine.

Komentarji (0)


EZOTERA
http://www.compat.org/article.php/20071110181831244