KAKO POMEMBNA JE VODA ZA NAŠE ŽIVLJENJE

četrtek, oktober 18 2007 @ 05:19 AM UTC

Piše: Admin

KAKO POMEMBNA JE VODA ZA NAŠE ŽIVLJENJE

PIJTE VODO NA PRAZEN ŽELODEC

Na japonskem se je prijela navada pitja vode na prazen želodec takoj po prebujanju.
Znanstvene raziskave so pokazale prednosti tovrstnega pristopa. Zdravljenje z vodo daje zelo dobre rezultate pri odpravi ”starih” in resnejših bolezni kot tudi za ”nove”, sodobne bolezni našega časa. Z raziskavami so ugotovili, da je tovrstno zdravljenje izjemno uspešno za zdravljenje naslednjih bolezni: glavoboli, bolezni v telesu, bolezni srca in ožilja, artritis, prehitro delovanje srca in aritmije, bronhitis, astma, TB, meningitis, bolezni ledvic in pripadajočih organov, bruhanje, gastritis, diareje, hemoroidi, diabetes, zapeke, bolezni oči, bolezni na rodilih,, menstrualne motnje, bolezni grla, ušesa in nosu.

OPIS METODE ZDRAVLJENJA

1. takoj zjutraj ko se zbudite, operete zobe in popijte 4 x 160 ml vode 4ozarce
2. umijte zobe in izplaknite ustno votlino in ne pijete nič naslednjih 45 minut
3. po 45 min. Lahko normalno jeste in pijete.
4. po vašem rednem obroku ne pijte in ne jejte nič vsaj dve uri.
5. tisti, ki zaradi kakršnegakoli razloga, ne morejo spiti 4 kozarce vode, naj se te terapije z vodo lotijo postopoma, dokler se ne privadijo in ne pridejo do količine 4 kozarcev.
6. tisti, ki se počutijo zdrave, bodo z uporabo te japonske metode še bolje okrepili svoje zdravje.

Za tiste, ki si želite poglobiti metodo in se prečistiti in hkrati razkisati telo, priporočamo, da v vodo dodaj ščepec himalajske soli in na 6 dcl 0,3 100 % gela aloja vere !

KOLIKO JE DNI JE POTREBNO ZA SANIRANJE NASLEDNJIH BOLEZNI:


1. visok krvni tlak - 30 dni
2. gastritis - 10 dni
3. diabetes - 30 dni
4. zapeka - 10 dni
5. rak – izboljšave- 180 dni
6. TB - 90 dni
7. tisti, ki imajo artritis, lahko tole metodo uporabljajo le tri dni v prvem tednu, v drugem tedni pa lahko nadaljujejo z dnevno terapijo.

Takšna terapija ne pozna slabih stranskih učinkov, razen pogostejšega odvajanja vode.
Priporočajo, da takšno terapijo usvojimo kot življenjsko navado in ne le kot občasno terapijo za razstrupljanje in čiščenje telesa.

Kitajci in Japonci so osvojili navado pitja toplega čaja ob uživanju hrane. To počnejo z izjemno majhnimi požirki... torej ne pijejo hladne vode, tudi poleti ne.

Včasih je prijetno popiti kozarec mrzle vode po obroku, vendar moramo vedeti, da hladna voda zbija maščobe v kepice in s tem zelo zavremo prebavo. Prebava tovrstnih kepic povzroča poškodbe na črevesnih resicah, v povezavi s kislinami se le lomijo, takšen način podpira poškodbe in debelost, ki s časom pripeljejo do resnih zdravstvenih težav, zato je dobro vedeti, da pijmo le toplo vodo po zaužitih obrokih hrane.

Komentarji (0)


EZOTERA
http://www.compat.org/article.php/20071019071946192