Registriraj se
Prijava
Dobrodošli na EZOTERA
četrtek, november 21 2019 @ 11:58 AM UTC

Sedem Angelov skrbnikov 7 žarkov

DUHOVNI ŽARKINadangeli so kapitani vseh angelskih gostiteljev, ki so bili ustvarjeni kot najodličnejši hierarhi v nebeškem kraljestvu. So veličastna bitja, ki poosebljajo božanske atribute in so v služenju človeštvu na zemlji. Delajo neutrudno, da bi premagali zlo in povišali dobro. Nadangeli imajo božanske komplemente ali plamene dvojčke, kot jih imajo ljudje.
Ženski dvojnik se imenuje arheja. Nadangeli in arheje skupaj fokusirajo moško in žensko, alfa in omego, polarnost določene barve ali žarka duhovne svetlobe na katerem služita.

Molitev k enemu vedno pozove tudi asistenco drugega.

Nadangeli datirajo pred nami milijone let in so naznanjani kot naši prvi učitelji na duhovni poti. Opisani so tudi kot božanski arhitekti, ki jih Bog uporablja za oris in izvedbo planov za svoje projekte. So kozmični graditelji in oblikovalci v najširšem pomenu besede, projicirajo v naše ume božanske matrice za vsako dejavnost, od majhnih do največjih.

Vsi nadangeli so tudi zdravitelji, ki prihajajo kot mojstri kirurgi, da popravijo naše duše in spodnja štiri telesa – eterično, mentalno, astralno in fizično. Predstavljate si moč nadangelov, ki milijone let niso delali nič drugega kot potrjevali realnost Boga in širili duhovno svetlobo v svojih bitjih. Ko so v naši bližini, nam služijo in nas čistijo s prenosom ogromne količine svetlobe, ki jo hranijo. Uporabljujoč ta dvig energije od angelov, nam lahko pomaga narediti velik napredek v našem vsakodnevnem življenju in na duhovni poti.

Najbolj domači Nadangeli služijo na sedmerih žarkih duhovne svetlobe, kar ustreza svetlobi fokusirani znotraj sedmerih glavnih čaker v človeku:

1. ŽAREK: Mihael in Vera,

2. ŽAREK: Jofiel in Kristina,

3. ŽAREK: Čamuel in Usmiljenje,

4. ŽAREK: Gabriel in Upanje,

5. ŽAREK: Rafael in Mati Marija,

6. ŽAREK: Uriel in Aurora,

7. ŽAREK: Zadkiel in Sveta Ametist.


Sveti nadangeli
Zazvenela je druga skupina angelov tretje nebeške triade, sveti nadangeli. Z vseh štirih strani so zapeli svojo glasbeno nalogo - očiščevati, dvigovati moralo in pomagati množicam angelov ter vsemu življenju in vsem živim stvarem.
Na tem mestu vam bomo predstavili najbolj znane, po enega iz vsake smeri.
4 smeri neba in Nadangeli


Z vzhoda je zazvenel nadangel Mihael, vrhovni nadangel in princ svetlobe. Zapel je svojo nalogo kot utelešenje Velike simfonije in opazovalec duš, ki ljubi vse žive stvari in ga skrbi zanje ter čaka pripravljen, da bo vse duše, ki se bodo prebudile, popeljal po poti ljubezni nazaj k Velikemu absolutu.

Z juga je zazvenel nadangel Rafael, vladar sonca in glavar Reda kreposti. Zapel je svojo nalogo velikega zdravitelja Zemlje, čigar vitalnost in milost prinašata preobražujoč ogenj strasti in ljubezni, ki varuje ustvarjalne talente, znanost in znanje ter zdravi vse življenje in vse žive stvari.

Z zahoda je zazvenel nadangel Uriel, božji obraz in angel prerokovanja. Zapel je svojo nalogo kot moč misli ­inspirirati pisatelje in učitelje ter jim prinašati svete ideje in razkrivati veličastnost Zemlje.

S severa je zazvenel nadangel Gabriel, nadangel dobrih vesti in pojasnjevalec sanj. Zapel je svojo glasbeno nalogo ­kot sila hranjenja in očiščevanja prikazovati resnico z ledeno jasnostjo, da bi vse življenje vedelo, da so vsi Eno.

Trackback

Trackback URL for this entry: http://www.compat.org/trackback.php/20070320170902158

No trackback comments for this entry.

0 komentarjev.

SLIKE IZ GALERIJE

laetiporus cincinnatus
Browse Album

STAREJŠI ČLANKI

nedelja 08-Jun


četrtek 05-Jun


torek 03-Jun


torek 06-May


nedelja 04-May


torek 22-Apr


ponedeljek 21-Apr


nedelja 26-Jan


petek 04-Mar


nedelja 20-Feb

SVEŽE NOVOSTI

No New Items