Registriraj se
Prijava
Dobrodošli na EZOTERA
sreda, februar 19 2020 @ 08:20 PM UTC

Vroči

RADIONIKA

MARIJAN TURENŠEK IN RADIONIKA


ORGON POMEN IN RAZLAGA


Orgon pomeni energijo, čemur bi po naše rekli sveti duh

Svetlobna nihala in predstavitev uporabe

ORGONSKI TOPOVI V RAZLIČNIH IZVEDBAH


ORGON POMEN IN RAZLAGA

Orgon pomeni energijo, čemur bi po naše rekli sveti duh .

Svetlobna nihala

Časi, ko je Marjan Turnšek iz Kicarja pri Ptuju gojil, občudovaI in raziskoval življenje rastlin, predvsem kaktusov in orhidej, so že zdavnaj mimo. Sedaj ure in ure preživi pred računalniškim zaslonorn ob radioničnem infarmatorju. Ta informacije iz mrtvega stroja oživi v fotone, s katerimi Marjan informira nihala ter druge naprave in njihove dele, ki oddajaja vibracije oziroma kode, ki Ijudem koristijo, jih zdravijo ...

Ob rastlinah, ki so mu bile prvi kažipot v naravo - ta je zanj mnogo obsežnejša in bolj raznolika kot za druge, tudi tiste, ki se imajo za poznavalce, in ima zanj povsem druge in večini ljudi zastrte razsežnosti - ga je spremljala glasba: "Vedno me je zanimala geometrija, ter umirjena resna glasba, Mozart, Bach. Glasba, ki je bila primerna tudi za rast rastlin, katere sem gojil. Šele kasneje sem se spoznal z radiestezijo, v katem me je popeljala spoznanje, da se mi leskova šiba upagne tam, kjer so mačni vodni tokavi. Tako se je pričelo ...

Potem sern prišel do informacij o orgonski energiji, s katero se je ukvarjal Wilheim Reich, proučeval sem dela Nikale Tesle in kmalu začel izdelovati orgonska nihala . ..

" Mož, ki se ukvarja s subtilnimi energijami oziroma kodami, takole pojasnju je orgonsko energijo:

"Orgon pomeni energijo, ki prežema makro in mikro kozmos, čemur bi po naše rekli sveti duh."

Marjana Turnška tudi kristali niso pustili ravnodušnega: Začel sem delati tudi s kristali. S kristaloterapijo sem pomagal ljudem pri baleznih, ki so že na fizisu; to pomeni, da so bolezenske posledice že vidne. Vsak bioenergetik, ki govori o svoji moči, zavaja ljudi, saj imamo to moč usi, vendar v nas latentno počiva. odpreti moramo le kanal, preko katerega prevajamo tok kozmične energije od nas na drugo osebo, na kateri potem odpiramo blokade. Kmalu sem spoznal, da je potrebno odpravljati vzroke bolezni na višjih energetskih nivojih. Tako sem prišel do svetlobne puščice - svetlabnega nihala, pri katerern lahka ljudje sami vključijo zdravilno frekvenco, ki obstaja v vsakomur.

" Svet subtilnih energij in razmišljanje o naravi sta ga pripeljala do ugo- "'~ tovitve, da marajo ob bolezenskih frekvencah obstajati tudi nasprotne, torej zdravilne frekvence: Marjan Turnšek že vse življenje razvija nihala in se ukvarja s prenosom informacij. "Vsak bioenergetik, ki govori o svoji moči, zavaja ljudi, saj imamo to mač vsi, vendar v nas latentno počiva. Odpreti moramo le kanal, preko katerega prevajamo tok kozmične energije od nas na drugo osebo, na kateri potem odpirama blokade. Ker ljudje a tem niso osveščeni, nekatere to zanima, druge ne.

Vir: Iz revije Misterij št 21

Turnšek Marjan

GSM

041 296 940


RADIONIKA

ENERGIJA IN ORGONIKA IN NJENO DELOVANJE


Bioenergija, vitalna energija, kozmična, življenjska energija, OD, mesmerski magnetizem, prana - vse to so imena, s katerimi je poimenovana življenjska energija, brez katere preprosto ne bi bilo življenja.

Ali naše telo s približno 63 bilionov celic deluje kot famozni in gigantski bio računalnik. ?
Pravijo, da je vsaka celica sposobna obdelati cca 1 mio input/output operacij. Vse celice so med sabo tako povezane, da vsebujejo medsebojne informacije o obstoju in medebojnih funkcijah ter te informacije izmenjujejo.

V tem primeru samo slutimo lahko, da gre za ogromen biokibrentski sistem, ki ga celo ne moremo obravnavati ločeno od okolja v katerem deluje. Saj se naš sistem nastavlja točno na pogoje, v katerih biva.

Naše notranje celice delujejo v izjemnem bio informacijskem polju. Včasih, ko se spustimo v razmišljanje o razkroju hrane in danes vedno bolj odprtim temam, o prostih radikalih in tavajočih elektronih, ki vežejo na sebe druge elektrone, s tem pa rušijo normalne oksidacijske procese - prihajamo, do ideje, da gre hkrati tudi za ogromen atomski reaktor, ki v končni fazi razgradi hrano na molekule, atome in jih predela v neko obliko energije primerno za naše delovanje.

Takšna energijska struktura je vsebuje še nekaj kar se vključuje v naš sistem delovanja.

Tako se srečujemo s sposobnostjo različnih funkcij organizma in celo posameznih celic kakor tudi z izjemno organizacijo in informacijskim sistemom, ki omogoča medsebojno podpiranje, kakor tudi sprožanje in aktiviranje posebnih programov, ki spodbujajo naše delovanje in funkcijoniranje.
Vsiljuje se nekaj asocijacij na računalnik, saj imajo naše celice tudi spomin, ki se veže v sistem energijskih in vedenjskih vzorcev ?


Vsakdo je že kdaj bral o fantastičnih sposobnostih obrambnega sistema našega organizma, kot npr. o celicah ubijalkah, ki razpoznajo povzročitelja bolezni in ga uničijo.

Nikjer ni zadovoljive razlage (napotka), kako naš imunski sistem razlikuje med bakterijami, ki so nam škodljive in tistimi, ki so koristne. Rast organizma se odvija z delitvijo celic - a lahko celice vedo, kdaj naj se nehajo deliti? Kako vedo celice, kdaj je naš organizem odrasel oz. lahko vedo, da naj se razmnožujejo (delajo) le še do te mere, da se ohranja ravnotežje organizma? Zakaj npr. prsti ali roka ne rastejo v neskončnost? Domneva se, da si celice med seboj izmenjujejo informacije, torej da so med seboj povezane. To je bilo tudi potrjeno z biofotonskimi raziskavami, kar pa še ni v celoti prevzeto. Te raziskave pa potrjujejo zgolj to, da celice med seboj izmenjujejo informacije, ne pa kako obrambna celica prepozna bakterijo, ki povzroča obolenje ali kako se celica orientira, da bi vedela, kdaj naj konča z rastjo (delitvijo). Zakaj vendar ne moremo sprejeti predstave o energetskem telesu, ki obstaja kot oblikovano polje sil in da lahko s popravkom tega polja sil npr. ozdravimo rakaste celice.
Predstavljajmo si, da so celice izgubile svojo orientacijo in se zato brez konca razmnožujejo. Kako nam bi lahko pomagala vsa zdravila, če se istočasno ne popravi oblikovano polje sil. Zakaj končno ne sprejmemo raziskav "Lakhovskega ", ki je v 30 letih postavil sledečo teorijo: bakterije, virusi in drugi povzročitelji bolezni oddajajo vibracije (nihanja) in na osnovi teh vibracij ali sevanj jih obrambne celice prepoznajo kot organizmu koristen ali pa škodljiv dejavnik. Če gre za bolezenski pojav, bo ta informacija posredovana naprej preko obrambne celice in se bo aktiviral imunski sistem.
Sedaj se vprašamo: Kako posredujejo obrambne celice to informacijo naprej? Tako se vrnemo k biofotonom - majhne svetlobne iskre vsebujejo te informacije. Ampak ali ni svetloba tudi energija? Le od kod pride ta energija ?

Ali so to res kemični procesi, kot to trdi znanost ali ni to univerzalna (vsesplošna ) življenjska energija? Če preberemo dela dr.med. Abramsa Lakhovskega, Vlhelma Reicfia, in mnogih drugih, se opis te energije vleče kot rdeča nit skozi vse zapise (zgodbe - zgodovino).
Ker pa do sedaj še nimamo merilnih naprav, s katerimi bi naša materialistična znanost lahko izmerila to energijo, se pojav te energije preprosto zanika. V bistvu je to paradoks, saj ne bo noben znanstvenik zanikal obstoj vonja cvetlice, občutje človeka ali obstoj misli, čeprav vsega tega in še mnogo česa drugega ni mogoče izmeriti.
V Srbiji rojeni ameriški genialni izumitelj Nikola Tesla je pred smrtjo izjavil : "Tistega dne, ko bo znanost pričela proučevati nefizikalne pojave, bo naredila v enem letu desetkrat večji napredek, kot je v predhodnih stoletjih svojega razvoja ".


INFORMACIJE O RAZVOJU ORGONSKEGA SEVALNIKA

Pred leti sem se ob primeru bolezni v družini, prvič seznanil z metodo bioenergetskega prenosa informacij, ki se je takrat imenovala radionika. Ta metoda izhaja iz tega, da tvorijo vse bolezni svoja nihanja, ki so s posebnimi napravami merljiva. Z vnosom frekvence, ki jo naravnamo tako, da ugasne (zatre) bolezenski vzorec nihanja, se organizmu omogoči, da obvlada bolezen. Za mene je bila to sprva neverjetna zgodba. Še bolj neverjetno je bilo, da so kot mediji za prenos te energije lahko služile kapljice krvi, slike (fotografije), koder las ali karkoli drugega, ne glede na to, kje se je prizadeta oseba, ki je iskala pomoč , nahajala. Osebe, ki sem jih poznal, ki so preizkusile to metodo in so bile končno odrešene svoje bolezni ali tegob, so prisegale, da dejansko učinkuje. Ali bi res lahko rekli: " Vse skupaj je le domišljija" ali " bilo je le prepričanje v to". Znanci so leta hodili k zdravnikom, jedli tablete, vedno znova v prepričanju - to pot bo gotovo pomagalo. Zakaj v tem primeru ta vera ni učinkovala (delovala)? Ali si lahko razložimo učinke te metode pri otrocih ali celo pri živalih ? So ti tudi te verovali ? Ne, tako enostavno si tega nisem mogel razlagati.
Najprej sem si priskrbel literaturo o tej nenavadni zgodbi. Tako se je zgodilo, da sem nabavil mojo prvo radiončno napravo, s katero sem si pomagal v krogu družine. Tako so se pričele stvari odvijati po svoje. Ni trajalo dolgo, ko se je razvedelo, da imam tako napravo. Prišle so prve prošnje, da bi pomagal pri tej ali oni tegobi ali bolezni. Poizkusil sem in sem imeli presenetljivo mnogokrat uspehe. Tako ni bilo moč govoriti le o naključju. Pri mojem delu pa sem tudi odkrival nove možnosti za prenos energije. K temu je sodil tudi prenos zdravilnih informacij, vskladiščenih v vodi, ki je bila poslana pacientu ali pa jo je pacient popil.
V bistvu deluje orgonski sevalnik (orgonski top - OT-) preko zračnega električnega polja (kar je tudi zelo verjetno) na življenjsko energijo (orgonsko energijoj,saj bi drugače njegovo presenetljivo učinkovanje težko razumeli. Na hrbtnem delu OT je odprt nihajni krog, ki je obdan s programiranimi kristali kremena. Preko nihajnega kroga se kremenčevi kristali vzburijo v lastno nihanje. Na ta način se na vrhu OT zgradi cel spekter poenergetske energije, katere delovanje ni potrebno zgolj predstavljati, ampak jo je tudi možno meriti. Če vstavimo v posodo zdravilni predmet npr. drag kamen ali bioaktivno ampulo, se bo informacija, ki jo vsebuje zdravilni predmet ojačala na vfiu (konici) OT. Te informacije pa se lahko prenesejo v tekočino, globule...c"e jih postavimo pred OT. Za shranjevanje zdravilnih informacij uporabljamo ampule z fiziološko raztopino, to je sterilna voda, ki vsebuje 0,9% kuhinjske soli, lahko pa tudi v kvarčni pesek.

.SEVALNIK IN HUJŠANJE

Bolezni, ki lahko povzročijo prekomemo težo so zelo raznovrstne in jih lahko iščemoo tako v telesnem kot tudi v psihičnem področju. Pogosta psihično nastala prekomema teža pesti Ijudi, ki so nezadovoljni s svojim življenjem in iščejo zaradi svojega nezadovoljstva, nadomestno zadovoljitev v hrani.. Psihično pomeni prekomema teža tudi dobro oborožitev oz. obrambo pred okolico. Človek ima enostavno debel "telesni" kožuh in je s tem zavarovan pred duševnimi in psihičnimi vplivi, s katerimi ne pridemo tako hitro na konec. Pogosto je takšna psihična prekomerna teža kombinirana s fizično prekomerno težo, torej telesno motnjo, ki privede do pridobivanja teže. Želim vam prikazati in razjasniti pogoste vzroke prekomeme teže.
Zastrupitev s težkimi kovinami. Težke kovine imajo lastnost, da se vežejo z belimi krvnimi telesci, s čimer pridejo hitreje v žleze in se tam nalagajo. Predvsem žleza ščitnica in trebušna slinavka uravnavata v pretežni meri izgorevanje maščob in porabo kalorij. Če ti dve žlezi ne delujeta stoodstotno v redu, potem gredo naprej nepopolni ukazi, ki se nanašajo na izločanje toksinov . Če ne deluje v redu trehušna slinavka, potem se sladkor, ki se nahaja v živilih nepravilno razgradi in izloči. Tako dobi telo občutek, da ima premalo sladkorja, zato shrani ves sladkor, ki ga lahko dobi iz hrane, ga spremeni v mastno tkivo in ga tam ponovno nabira, ker misli, da mora neprestano dograjevati zalogo sladkorja.
Drugi problem, ki pogosto pripelje do prekomerne telesne teže je motena presnova. Pod presnovo razumemo vse poteke, ki so usmerjeni na to, da hranljive snovi, ki jih človek poje, presnavlja, torej razčleni in pretvori. Vsaka hrana je torej v želodcl črevesju razgrajena, izkoriščena in vskladiščena. Neprebavljeni in nepresnovljeni ostanki, se ponovno izločijo.
Če je biokemična presnova motena, so iz
hrane napačne snovi presnovljene, usktadiščene in potrebne snovi, kot na primer minerali ali vitamini, niso razčlenjene in tudi ne porabljene, temveč ponovno izločene. Takšna motnja presnove lahko izvira iz vnetega črevesja, lahko pa jo povzroči tudi zastrupitev s težkimi kovinami. Potem ima telo preveč določenega minerala, kar spremeni zmožnost vezanja drugih nujno potrebnih mineralnih snovi. Ta sprememba sposobnosti vezave sproži zopet spremembo v presnavljanju hranljivih snovi.
Nadalje je lahko vzrok kronične prekomerne teže v motnji v malih možgan. Impulzi, ki jih pošiljajo možgani, da bi uravnavali presnovo, so že na začetku napačni, ali pa se popačijo v živčevju, zaradi tega lahko pride do ohromitve občutka sitosti.
Drugi pogosti vzroki za prekomemo težo so alergije. To skoraj ni mogoče verjeti, vendar je res. Alergija na sladkor na primer lahko pripravi telo do tega, da razvije pravi pohlep po sladkorju. Alergija je tako imenovana bolezen lastnega imunskega sistema, pri katerem telo deluje proti sebi. Torej je tudi fogično, da snov, ki mu škodi in se bi ga moralo izogibati, ali ga odktoniti, zahteva in presnavlja se v večji meri. Če imate velik apetit po sladkem, lahko to kaže na alergijo na sladkor. To lahko zelo enostavno določimo. En teden redno testirajte vsako hrano in pijačo, ki jo zaužijete in jejte samo to, kar vam resonančni test pokaže za pozitivno. Pri tem pazite tudi na močne začimbe. Zččimbe so lahko zelo močni alergeni. V tem tednu tudi točno opazujte, kako se spreminja vaša teža.
Kot temeljno pravilo lahko rečemo, da je vsak problem s težo individualni problem in moramo kot takemu najti individualno rešitev.
Pri takoimenovani podedovani debelosti, če je torej eden od staršev imel močne probleme z debelostjo, morate dodatno uporabiti tudi vibracijske vzorce "tuberkulinum" in "sifilis". Te ampule si pripravite posamezno in jih visoko potencirajte. Potenciranje je izredno pomembno in pri vsakem človeku je potenčna stopnja različna. Obe vibraciji, ki posamično obstajata v vsakem človeku, sta pogost povzročitelj podedovane debelosti.

NADALJNJE INFORMACIJE

Več o samem področju kakor tudi o prijemih in sami demonstraciji uporabe radionike lahko zveste vsak torek od 11 do 15.00 uri.

TRGOVINI IN KNJIGARNI

ALTERNATIVA

V BTC - POD EMPORIJUMOM, KJER BO TUDI V REDNI PRODAJI

predavanje o radioniki bo

prvi torek v mesecu. Naldenje predavanja za vse zainteresirane 2. marec 2004, ob 17.00, kjer bost spoznali vse osnove za uporabo orgonskin naprav. Predavanje je brezplačno.

Vabljeni !

17.00 do 19.00

info na tel.:


Ezotera
9999
LJUBLJANA
TELEFON GSM 031 773 748
?

Ko nam posredujete mail, prosimo za čim več podatkov, po možnosti telefon in naslov, če želite prejemati naša pisna obvestila. .

Dizajn je oblikoval TAO.

Predstavitev dela in področja

Zdravljenje s svetlobnim nihalom

Samozdravljenje: sede

Med nožni čakri, to je med gležnje, položimo na tla črni turmalin. Na desno nogo za kolenom položimo "kameno strelo" s konico navzven. Levo roko z dlanjo navzgor položimo na levo koleno, v sredini dlani je mala čakra, ki je povezana s srčno čakro. Z desno roko zavrtimo svetlobno nihalo nad malo čakro v levi dlani. Nihalo samo ugotovi smer vrtenja in se tudi samo ustavi, ko je dovolj. Svetlobno nihalo pobrišemo s krpico in ga shranimo.

Zdravljenje druge osebe: leže
Med nožni čakri položimo črni turmalin, na plexus solaris (v žličko) položimo jantar in za temensko čakro ametist s konico proti glavi. S svetlobnim nihalom krožimo nad plexusom, tudi tukaj deluje nihalo samodejno.

Zdravljenje z "Boji kamni":

Moški Boji kamen položimo vedno na boleče mesto, oziroma na blokade. Ženski Boji kamen pa položimo vedno na nasprotno stran. Primer: če nas boli desno koleno položimo na desno koleno moški Boji kamen, ženski Boji kamen pa pod koleno.

Obilo zdravja, Naj i-raM

OPOZORILO:
Nihala ne držimo za kvarčno kroglico temveč za vrvico.Pod kroglico na vrvico položimo
Sredinec in palec zraven pa prislonimo kazalec.KROGLICA pa je prosta med prsti ! ! !

Svetlobno nihalo je skonstruiral Marjan Turnšek, radiestezist in radionik iz Ptuja. Tako je poimenoval nihalo, ki ga je sicer izdelal po orgonskih načelih,vendar jim je s sodobno radionično napravo v jedro, kjer ima nihalo optično
vlakno in organsko snov, vtisnil ustrezno informacijo, ki predstavlja programski okvir, v katerem deluje nihalo. Svetlobna nihala so programirana tako, da povsem
samodejno, energijsko izravnajo fizično in energijska telesa (polarizacija). Kadar torej želimo telo energijsko izravnati, vzamemo nihalo v desno roko in ga podržimo nad dlanjo levice (levičarji ravnajo obratno). Nihalo se začne spontano
vrteti, in sicer nekaj časa v levo, nekaj časa pa v desno. Ko se zaustavi, je telo
ustrezno polarizirano.

Za sprejem zunanjih vibracij je
najbolj dovzetna voda, temperature
okoli 37 oC. Ko hrani oziroma vodi
dodajamo energijo, se spreminjajo
koti povezav med kisikovimi in
vodikovimi atomi, hkrati pa se atomi
vežejo v molekule različnih geometrijskih oblik.

ORGONSKA ENERGIJA

Delovanje

Informacija številka 1.

Prva od doseženih originalnih informacij se nanaša na snovno izmenjavo. Snovna izmenjava je ena od osnovnih bioloških funkcij, ki jih mora opraviti telo, da je in ostane zdravo.Ta informacija vzpodbuja in harmonizira biološko snovno izmenjavo, izmenjavo beljakovin, mineralov in ostalih kemijskih snovi v snovni izmenjavi celic.

Informacija številka 2.

Irne te informacije je "Razstrupljanje starega".Te informacije povzročijo, da postane organizem sposoben že vsebovane snovi spet izločiti. Stara zastrupljenja, ki že izražajo svoje delovanje, se nevtralizirajo in odstranijo.

Informacija številka 3.

Se nanaša na" Razstrupljanje novega""v današnjem tako obremnjenem času je popolnoma običajno, da smo dnevno izpostavljeni novim in velikim količinam toksičnih snovi. Vase ji sprejemamo skozi hrano, skozi zrak, ki ga dihamo ali z oblekami, ki jih nosimo. Ta informacija preprečuje absorbiranje teh strupenih snovi v organizmu. Te toksične snovi se nevtralizirajo in takoj spet izloččijo.
Informacija števiika 4.
Informacija "Proti revmi". Njeno ime zveni kot posebna informacija proti bolezni, vendar to ni. Ker je revma bolezen, ki povzroči nedoločljiva vnetja v telesu, deluje ta ampula tudi proti vsem nedoločljivim žariščem vnetij v telesu. Z njo lahko torej delujemo ne samo proti revmatičnim obolenjem, ampak tudi proti obolenjem kosti, obolenjem imunskega sistema in proti ostalim vnetnim procesom v telesu.
Informacija številka 5
ima ime "Proti povzročiteljem bolezni - bakterijam" in ima protibakterielno dejstvo. Te informacije, se nanašajo na nevtralizacijo vseh znanih in večine še neznanih bakterialnih povzročiteljev bolezni. Če so take bakterije že v telesu, delujemo z to informacijo proti njim. Poleg tega pa nudi tudi veliko zaščito proti bakterijam, ki bi lahko ogrožale naše telo.
Informacija števitka 6.
"Proti povzročiteljem bolezni - virusom". Tako kot deluje informacija št. 5 proti bakterijam, deluje informacija št. 6 proti virusom. Učinkovito deluje proti vsem osnovnim slojem znanih virusov, nudi pa tudi zaščito proti napadom virusov.
Informacija števitka 7.
"Proti radiakvnosti". Je informacija, ki ščiti pred radioaktivnostjo. Radioaktivnost je ena od osnovnih problemov naše današnje civilizacije. Na zemlji že obstoječa naravna radioaktivnost, se je zaradi mnogih aktivnosti človeštva izredno povečala. Pomislimo samo na mnoge atomske centrale, ki naj bi bile "popolnoma neškodijive", na mnoge nepotrebne rentgenske preiskave in druge radioaktivne medicinske obdelave in ne nezadnje seveda tudi na atomske poskuse, ki jih izvajajo ponoreli politiki. Vse to vodi do tega, da postane radioaktivna obremenitev našega okolja izredno povečana. Posledice tega že kar dobro poznamo in zaradi tega je poslej pomembno, da sebe in svojo bližnjo okolico zaščitimo pred radioaktivnostjo.
Informacija številka 8.
"Proti dor energiji". Dor energija je negativna oblika orgonske energije. Ko naleti življenje dajajoča orgonska energija na radioaktivnost, se le ta orgonska energija spremeni (pretvori) v smrtonosno dor energijo. Ko pride živo bitje v dotik s tako dor energijo, povzroči le ta zaradi svoje programiranosti pretvorbene procese, ki uničujejo življenje. Informacija "Proti dor energiji" ima torej nalogo, da spet očisti okuženo orgonsko energijo.
Informacija števitka 10.
"Proti strupom okolja". Ta informacija je bila razvita zato, da očisti in zaščiti vodo in hrano od vsepovsod prisotnih strupov okolja. Seveda pa tudi organizmu nudi visoko stopnjo zaščite pred strupi okolice in toksičnimi snovmi.
Informacija številka 7.
"Orgonska energija". Ta informacija vsebuje orgonsko energijo, torej energijo življenja v njeni najčistejši obliki. Telesu jo dovajamo zato, da stabiliziramo energijsko vrednost telesa in mu omogočimo, da se skupaj z informacijami, ki jih dobi iz ostalih devetih informacij ščiti pred vsemi negativnimi vplivi.
Informacija, ki jo ne vsebuje nobena od 10 originalnih ampul je "Česen". Česen je čudovito sredstvo proti vnetjem in raku, vendar ga na žalost mnogi ljudje ne prenašajo. Zaradi tega se ta informacija ni dodala v 10 originalnih informacij. Čisto enostavno pa si jo lahko sestavite sami.
Priskrbite si nekaj strokov naravno pridelanega česna. Torej prosim, nobenih ogromnih praznih in brezokusnih strokov, temveč možnosti čimboljše biološke pridelave, v svojem lastnem vrtu ali iz trgovine z biološko zdravo prehrano. Olupite nekaj teh strokov in jih stisnite. Potem napolnite tako stisnjene stroke v ustrezno stekleno posodo. Najbolje je, če uporabite ustrezno 20 ml stekleničko iz lekame. Prelijte česen s čistim alkoholom (špiritom), ter pustite vsebino te stekleničke stati tri tedne.
Pri tem pazite, da jo dnevno pretresete. Po teh treh tednih lahko nato to stekleničko presevate v osnovno orgonsko celico. Tako pridobljena osnovna substanca česna je trajna približno štiri leta. Presneta kopija pa približno dve leti.
Ko se obsevate z osnovno orgonsko celico nastanejo v finosnovnem območju precejšnje spremembe, nastopijo tudi reakcije zdravljenja. Če pa se obsevate z orgonskim sevalcem brez orgonske celice v prejemniku, se samo napolnite s prosto v prostoru razpoložljivo orgonsko energijo brez zdravilnih nihanj. V tem primeru se enostavno napolnite in se po tem počutite bolj sposobni za delo.
Informacije št. 8, 9, in 10 so čudovito uporabne pri pripravi hrane in vode. Če tako energetsko obdelano vodo uporabljate za kuhanje, boste ugotovili, da hitreje zavre. Poleg tega pa seveda tudi oživite vodo, saj je naša prečiščena voda iz vodovoda mrtva voda. Svojo vodo pa lahko seveda obsevate tudi z vsemi informacijami.
Shranjevanje orgonskih celic
Vsak človek ima potrebo, da stvari, ki mu ležijo pri srcu ali ki jih je kupil za drag denar, po najboljših zmožnostih varno in skrbno shrani. To je povsem razumljivo. Zato vam tukaj podajam nekaj praktičnih napotkov za shranjevanje in zaščito vaših orgonski celic.
Nikoli jih ne smemo shranjevati v bližini močnih magnetnih polj ali celo v radioaktivnih območjih. Prav tako jih ni dobro shranjevati v električnih poljih, saj se v tem primeru shranjena informacija prepiše in zaradi tega lahko izgubijo svoje delovanje.
Ni pa tako dramatično, če pustiš svoje O. celice stati na soncu. Potem niso takoj neuporabne. Vendar pa se delovanje celic pod vplivom sončnega sevanja zmanjša, saj njihova energijska vrednost pada. Informacijska vrednost pa se poslabša. Take 0. celice lahko ponovno energetsko aktivirate s tem, da jih stresate v sinusnem vozlu, torej v ležeči osmici (kot kaže slika 2). Energetsko izpraznjeno celico lahko tudi enostavno obsevate z orgonskim sevalcem pri praznem prejemniku 10 minut ali pa eno sekundo s SVETLOBNO ročno puščico. V vseh mojih primerih imate na koncu spet energijsko obogateno ampulo in s tem zagotovfjeno 100 % delovanje.
Stresanje ampule v sinusnem vozlu
Nikdar pa ne shranite vaših 0. celic v kakršnihkoli kovinskih posodah ali jih skupaj nezaščitene zavijete v aluminijasto folijo. Potem se zgodi sledeče. Celice oddajajo svojo informacijo, sicer v oslabljeni obliki vendar stalno. Ko te informacije zadenejo ob neprehodno steno, torej kovino, se odbijejo nazaj. Pri tem pa se ne odbijejo nazaj v celico, ki jih je sevala, temveč zadanejo tudi ob vse ostale celice.
Če pa imate le malo celic in jih redko uporabljate, lahko seveda tudi vsako posamezno ampulo zavijete v aluminijasto folijo.
Pri katerih težavah lahko pomaga orgonski sevalec?
To vprašanje bi se bolje glasilo: "Pri katerih težavah ne moremo uporabiti orgonskega sevalca?" Na to vprašanje bi bil odgovor: "Pri nobenih." Orgonski sevalec lahko uporabimo za kakršnokoli obliko pozitivnega energijskega prenosa.
Orgonski sevalec kot medicinsko terapevtska naprava
Večina kupcev orgonskega sevalca ima praviloma problem z zdravjem. To je tudi največje območje uporabe orgonskega sevalca. Zaradi tega ker orgonski sevalec prenaša energijo, zdravilne vibracije in biolarnost je najboljša naprava za harmoniziranje pri boleznih. Uporabimo ga lahko pri vseh in to res pri vseh telesnih, duševnih in umskih težavah za uravnovešanje. Prav posebej dobre rezultate pa smo dosegli pri sledečih boleznih: alergije, rak, virusne bolezni, bakterijske bolezni, glivične bolezni, zastrupitve (zastrupitve zaradi okolja, amalgamske zastrupitve, organsko pogojene zastrupitve), bolezni očes, bolezni pljuč, bolezni bronhijev, bolezni srca, bolezni kosti in zglobov, boleznih zobovja in vse organske bolezni. Poleg tega so bili doseženi zelo ugodni rezultati tudi pri vseh psihičnih boleznih kot so depresija, shizofrenija in podobne. Tudi pri težkih bolezenskih slikah kot so mukoviscidoza, diabetes, bolezen Morbus Bechterew smo lahko dosegli presenetljivo dobro izboljšanje zdravstvenega stanja z uporabo orgonskega sevalca. Seveda pa garancijo za ozdravitev ne more dati nobena metoda zdravljenja. Osebno pa nisem še nikoli doživel, da orgonski sevalec ne bi dosegel vsaj izboljšanja zdravstvenega stanja, pri čemer pa je seveda občutenje tega izboljšanja zelo subjektivna stvar.
Ne pričakujte torej čudežev, čeprav pri uporabi orgonskega sevalca zmeraj znova nastopajo čudeži in se boste ob njegovi uporabi naučili čuditi.
Orgonski sevalec kot naprava za razstrupljanje
Široko obmoje uporabe orgonskega sevalca je tudi razstrupljanje in energiziranje snovi, ki jih uporabljamo ali uživamo. Na primer pri razstrupljanju naše hrane, naše pitne vode in seveda tudi razstrupljanje našega okolja. Orgonski sevalec opremljen z ustreznimi informacijami lahko razstrupi in energizira vodo in hrano. Pri tem nevtralizira morebiti vsebovane snovi kot so insekticidi, pesticidi, tenzidi, težke kovine, radioaktivno sevanje ali genetsko manipulacijo. Te vibracije se nato tako pripravijo, da ne morejo telesu prav nič več škodovati in jih lahko pravzaprav jemljemo kot tranzitni promet. Hkrati pa se ustrezna hrana tudi energizira, torej obogati z energijo in ponovno oživi, saj so mnoge od naših hranilnih snovi in seveda tudi naša voda mrtvi. Pred obsevanjem ne vsebujejo prav nobene življenje dajajoče orgonske energije več. Snovi, ki jih hrana vsebuje in so pozitivne narave, kot na primer vitamini in mikroelementi, se aktivirajo in jih zaradi tega telo laže sprejme in prebavi.
Poleg tega lahko orgonski sevalec uporabimo tudi za razstrupljanje škodljivih vibracij v prostoru. Pri lesenem stropu, ki je na primer zaščiten s formaldehidom, je možno z ustrezno informacijo v prejemniku orgonskega sevalca ta škodljiva nihanja nevtralizirati in jih s tem narediti za človeka neškodljive. Prav tako je možno nevtralizirati elektrosmog, radioaktivno sevanje in ostale strupe okolja v katerem prebivamo.
Orgonski sevalec kot naprava za odstranjevanje motenj
Nadaljnja možnost uporabe je odstranjevanje motenj na predmetih. Kot predmete z motnjo označujemo predmete, ki oddajajo čisto monopolamo energijo, torej samo levo ali samo desno sučno energijo.To je lahko tudi mesto z geopatskimi motnjami, to so mesta na zemlji, ki imajo vodne žile alikrižišče katere od mrež. Motnje pa lahko imajo tudi predmeti vsakodnevne uporabe, kot na primer steklenica ali okvirji očal. Očala z motnjami so lahko v nekaterih primerih povzročitetji stalnih glavobolov. Z orgonskim sevalcem lahko odstanimo motnje na čemerkoli. Če ste s testiranjem določili, ali pa če imate samo sum, da lahko imajo vaša očala motnjo, jih obsevate 10 minut z orgonsko celico. Po koncu te obdelave so očala spet bipolama. Tako obdelavo pa morate ponoviti vsak teden. Prav tako kot na očalih, pa lahko odstranite na vsem, kar nosite na sebi začenši s podplati čevljev, preko vašega nakita, pa vse tja do lasnice. To še ne pomeni, da lahko odstranite motnje samo na stvareh, ki jih nosite. Če se neugodno počutite ob svojem pohištvu, čeprav vam je bilo pri nakupu izredno všeč, odstranite motnje iz njega v zgoraj podani obliki in počakajte na spremembe. Motnje pa lahko odstranite tudi na motenih mestih zaradi vodnih žile ali katere od zemeljskih mrež.
Če hočete odstraniti motnjo zaradi vodne žile, morate najprej določiti potek te žile (to je možno z nihalom ali biotenzorjem). Nato postavite orgonski sevalec na vodno žilo. Sevalec mora kazati proti smeri toka vodne žile. Pred konico sevalca postavite steklenico vode. Oboje pustite stati in delovati okoli I 0 minut. Po tem lahko orgonski sevalec odstranite in vodo odlijete. Motnjo zaradi take vode ste nato odstranili na dolžini 6 metrov, torej po 3 metre na vsako stran. Na žalost pa samo za 24 ur. Enako postopate tudi pri kateri od zemeljski mrež. Tudi tukaj morate stestirati v katero smer morate obmiti orgonski sevalec. Drugače pa postopate enako kot pri odstranjevanju motenj zaradi vodne žile. Pri tem ste odstranili motnje na površini približno 10 m2 za 12 ur. Prav tako pa lahko odstranite motnje tudi na kovinskih predmetih, kot so na primer namizne svetilke, vrtljivi stoli in podobno, ki lahko delujejo kot antene za elektrosmog in podobna sevanja in le ta shranjujejo v sebi, ter jih nato spet oddajajo. Tudi tukaj odstranite motnje z obsevanjem z orgonsko celico.
Sigurno pa je enostavneje in bolj smiselno takšna mesta z motnjami popraviti z orgonskim generatorjem. Tukaj sem hotel samo prikazati, da to lahko naredite tudi z orgonskim sevalcem.
Nadaljnje možnosti uporabe orgonskega sevalca
Poleg prej navedenega lahko z orgonskim sevalcem podpiramo meditativno in duševno delo, prav tako pa lahko prenašamo zaščitne vibracije na vse energetske ravni. Orgonski sevalec pa lahko uporabimo tudi na domačem vrtu, v poljedelstvu in pri terapiji domačih živali ali pa proti škodljivcem.
Način delovanja orgonskega sevalca
Orgonski sevalec deluje na osnovi principa bioresonance. To pomeni, da nudi organizmu, ki ga obseva, energijo in zdravilne informacije. Če telo takšno energijo ali zdravilna nihanja potrebuje, nastopi pozitivna resonanca med orgonskim sevakcem in telesom in energija in nihanja se prenašajo. Prekomerno doziranje ali napačna obdelava v osnovnem pomenu je torej izkjučena. Če izvajamo prenos energije ali informacij premočno ali preveč dolgo nastopijo samo bolj pospešeni procesi zdravljenja in s tem prekomeme reakcije. Če telo določeno zdravilno vibracijo ali informacijo ne potrebuje ne nastane nikakršna resonanca in prenosa ni. Predpostavljajmo, da imate problem s srcem. Date si zdravilno informacijo (na primer vibracijski vzorec) v prejemnik orgonskega sevalnika in se obsevate. Orgonski sevalec podaja to zdravilno informacijo biopolarno in v energijski vrednosti približno 6500 energijskih enot na vas. Sedaj pa se zgodita dve stvari. Bipolama energija in informacija dosežeta vaše telo. Predpostavljajmo, da ima vaše telo v tem trenutku energijsko vrednost približno 3500 energijskih enot. Vaše srce pa ima moteno mesto z levo sučno energijo in moten energijski (vibracijski) vzorec. Ko ste bili zdravi, pa ste imeli energijsko vrednost 6300 enot in seveda bipolamo srce z zdravim vibracijskim vzorcem. Ko orgonski žarek s svojo energijsko vrednostjo 6500 enot zadane na vaše telo nastopi resonančni efekt. Vaše telo praktično signalizira: "Ko sem zdrav imam 6300 energijski enot, bipolamo srce s takšnim ali takšnim vibracijskim vzorcem." Ta resonančna vibracija se v sevalcu predela in energijski žarek se zmanjša na nivo 6300 energijskih enot. Ta proces poteče samo v delčkih sekunde. Teh 6300 energijskih enot se nato vpija v vaše telo.

Poleg tega orgonski sevalec tudi nežno deluje proti napačni sučnosti vašega srca. Vaša energijska vrednost se dviga. Od prejšnje energijske vrednosti 3500 se vaša telesna energijska vsebnost dvigne do vaše optimalne vrednosti 6300 enot. Ko dosežete svojo optimalno energijsko vrednost, ko je torej vaše telo dovolj nabito, nastopi resonanca v prejemniku za ampule vsezvanimi zdravilnimi informacijami. Ta zdravilna informacija se nato vgrajuje v vaše telo, v vaše središče za vibracijo srca. Potem se začne vibracija vašega srca spreminjati. Vaše srce začne spet zdravo vibrirati. Energijska vrednost, vibracija in polamost se začnejo gibati v zdravem območju. Vaše srce ozdravi.Če traja prenos energije in informacij predolgo, se vibracija in polamost prehitro spreminjata. To občutite kot negativno. Mogoče imate bolečine ali pa vam srce prehitro utcipa. Pri tem se seveda ne more nič zgoditi. Samo dobro se ne počutite. Zaradi tega naj poteka prenos energije in informacij vedno samo tako dolgo, kolikor dolgo se pri tem počutite dobro.
Prav tako poteka zgora opisan primer, če obsevamo druge ljudi ali organizme z drugačnimi energijskimi vrednostmi. če imaččlovek v zdravem stanju energijsko vrednost 7000 enot, se bo žarek orgonskega sevalca po resonančnem efektu uravnal tudi na tega in bo svojo energijsko vrednost oddaje zvišal na 7000. Zaradi bioresonančnega principa orgonski sevalec torej ni samo naprava za terapevte, temvečč mnogo več, je naprava, ki jo lahko vsak laik sam uporablja prav tako dobro. Zaradi pravkar opisanega procesa delovanja orgonskega sevalca so negativni vplivi na telo izključeni.
Prav tako je izključeno tudi prenašanje negativnih vibracij, informacij ati energij preko orgonskega sevalca. Ta je namreč zaradi posebnega programiranja primeren samo za prenos pozitivnih informacij. Če bi torej kak duševno moten čtovek prišel na idejo, da bi neljubega tekmeca obseval z negativno snovjo, bo prenos enak nič. Zaradi tega tudi ni možno kateremukoli živemu bitju škodovati z orgonskim sevalcem. Takoj ko pridejo negativne informacije ali nega6vne energijske oblike v prejemnik za ampule orgonskega sevalca le ta blokira. Ne oddaja nikakršnih informacij in nobene energije več. Sam pa se ob takšni zlorabi ne poškoduje. Je pa možno, če pridejo v prejemnik visokoškodljive substance na primer radioaktivne snovi ali E 605, da se kristali v konici orgonskega sevalca poškodujejo do te mere, da so nato neuporabni.
Odgovornemu človeku, ki se ukvarja z finosnovnimi zdravilnimi vibracijami pa se kaj takega ne more pripetiti.
Bolezen kot pot
Mnogi ezoterično navdahnjeni uporabniki orgonskega sevalca so hkrati tudi njegovi močni kritki in sicer zaradi tega, ker orgonski sevalec lahko pomaga vsakemu človeku tudi če ta človek ne verjame v njega. Glavni argument nekritikov leži v teoriji, da človek, ki ima dokločeno bolezen le to tudi potrebuje, da bi lahko hodil po poti razumevanja in s tem doumel kozmične zakone, ter našel svojo vero. Ampak k temu lahko pripomnimo, da se "da peljati tudi v vzvratni prestavi". Človek, ki bo pričel brez vere v orgonski sevalec, se bo v isti meri, kot bo postal bolj zdrav želel zanimati tudi za pot, ki ga je pripeljala do ozdravitve, torej k orgonskemu sevalcu. To mu bo odprlo nove dimenzije v razmišljanju in razumevanju stvari. Tudi za razumevanje poti, po kateri ga vodi njegava bolezen. Pa tudi če to ne nastopi, bo človeku, ki se ni pripravljen soočiti z novimi, v kasnejšem času še enkrat podana možnost, da bi dosegel kozmično razumevanje.
Nadaljna točka, ki je takšna kritika ne upošteva je vsemogočnost. Noben človek in nobena naprava na tem svetu ni vsemogočna. Ni vse v naši ali moči orgonskega sevalca. V redkih primerih orgonski sevalec ne more pomagati in ko nastopi takšen primer, moramo to seveda sprejeti, kajti tako pač mora biti.
Nadaljni argument, ki ga imajo takšni kritiki obstaja v tem, da verjamejo, da ima orgonski sevalec za

nekatere Ijudi funkcijo atibija. Orgonski sevalec naj bi torej v človeku vzpodbujal filozofijo, da orgonski sevalec pomaga pri vsem. Sam se torej ne rabi obnašati odgovomo do svojega zdravja. Če gledamo s tega vidika ne bi smelo biti nobenih zdravnikov, farmacevtov in alternativnih zdravnikov. Vendar ali ne bi ravno s tem izgovorili človeku lastno odgovomost? Moje izkušnje govorijo popolnoma proti tej tretji točki kritike. Pogosto sem namreč doživel, da se je človek šele po uporabi orgonskega sevalca začel ukvarjati s svojim okljem, z boleznijo in soljudmi. Za mnoge Ijudi predstavlja uporaba orgonskega sevalca odskočno desko v popolnoma nove svetove, v popolnoma nove občutke zavedanja odgovomosti.
Obdelava proti volji
Takoj ko boste imeli prve pozitivne izkušnje z orgonskim sevalcem, boste občuti!i nujno potrebo, da bi o teh svojih uspehih poročali tudi drugim Ijudem. To je popolnoma razumljiva potreba. Vendar pri tem ne izražajte prave misionarske gorečnosti in ne poskušajte Ijudi prisiliti k njihovi sreči. Zavedajte se, da ima vsak človek svobodno voljo. Priznajte drugim Ijudem to svobodno voljo prav tako, kot jo priznate sebi. Nikdar torej ne zdravite druge osebe brez njene jasne privolitve. Pomislite tudi na to, da oseba, ki ne ve, da jo zdravite ni v stanju določiti nekatere nastopajoče reakcije in lahko pride zaradi tega v hudo stisko. "Volja ččloveka je nedotakljiva." Ta izjava naj bo pri vašem delu z orgonsko energijo osnovna filozofija, katere se zmeraj in ob vsaki priložnosti držite. Če tako delujete tudi ne boste nikoli prišli v položaj, da bi se za nekaj ali nekoga počutili odgovomega. Če ne delujete tako, pa vas lahko doleti odgovornost, ki je ne boste mogli več obvladati. To imejte zmeraj v vidu. Potem bo odgovorno delo s finosnovnimi energijami za vas postalo nekaj samoumevnega.
Placebo efeki
Najpogosteje uporahljen argument proti orgonskemu sevalcu je Placebo efekt. "Samo verjeti moraš, potem vse pomaga!" Toda v kaj verjame današnji pacient bolj, kot v zdravnika v belem, drage aparature in kemijska zdravila? Torej bi moralo že samo to verovanje v visoko tehniziran sistem medicine skoraj ozdraviti pacienta. Da temu ni tako, vemo do sedaj že dovolj dobro. Zakaj naj bi razočaran pacient imel tako močno željo, da bi takoj verjel v nekaj drugega? To večinoma ni primer in pri orgonskem sevalcu tudi ni potreba. Orgonski sevalec lahko uporabljamo tudi brez vere v njega, pa bo prav tako pomagal. Najzanimiveje je videti, kako se močan skeptik spremeni v gorečega zagovomika orgonskega sevalca. Večinoma pa so ljudje, ki se zanimajo za orgonski sevalec odprti, čeprav še ne verjamejo in so rahlo nezaupljivi. To je zelo lahko razumeti, saj so nekatere zgodbe o orgonskem sevalcu že na meji pravljic.
Tukaj bi rad povedal kratko zgodbo. Nekega dne me je obiskala znana mlada ženska, mi prinesla koder las druge osebe in me prosila za energijsko analizo. Popolno analizo običajno zmeraj delam v miru. Toda storil sem ji željeno uslugo in kratko ponihal preko las. Povedal sem ji, da energijska vrednost pada in da obstaja močna energijska motnja v območju ledvic. Presenečeno me je pogledala in mi povedala, da je njen mož sicer nepokreten vendar drugače zdrav. Od mene je nato želela vibracijski vzorec proti tej motnji. Dva dni po tem me je poklicala druga ženska in mi povedala, da je pri gornjem primeru šlo za njenega moža. Ko ji je mlada ženska povedala o rezultatih moje preiskave je poklicala hišnega zdravnika, čeprav ni opazila nič posebnega. Hišni zdravnik je njenega moža takoj poslal na kliniko zaradi močnih motenj v delovanju ledvic. Eno od ledvic naj bi odstranili. Operacije pa zaradi slabega splošnega stanja ni bilo moč izvesti. Mož je ležal v intenzivni negi. Ženska mi je zagotovila, da verjame v delovanje orgonskega sevalca in da hoče kupiti svoj orgonski sevalec. Poleg tega naj bi izdelal vse potrebne vibracijske vzorce in ampule. Naslednji dan je pričela z zdravljenjem z organskim sevalcem. Po treh dneh jo je v bolnici sprejel zdravnik z besedami: "Meji na čudež. Vašega moža ne rabimo operirati. Ledvice začenjajo spet delovati." Na tem mestu se je pokazalo globoko verovanje te ženske. Takoj je prekinila z obiskom bolnice, se podala domov in takoj zaklenila orgonski sevalec z vsem priborom v omaro. Bila je kratkomalo zgrožena nad tem, da je aparat dejansko nekaj
naredil.
Šele po šestih tednih prigovarjanja je bila spet pripravljena vzeti orgonski sevalec iz omare in ga uporabiti.
Čeprav je ta zgodba ekstremna vendar kaže osnovne nagibe uporabnika orgonskega sevalca, ki nima predsodkov. Misli, da nekaj razume in verjame. Potem pa pride šok, ko ugotovi, da to ni njegova vera, temveč nekaj kar je izven zmožnosti njegovega dojemanja. Na tem mestu mora sprejeti, da gre za dejstva in ne za vero.
Z vero je stvar včasih zelo smešna. Verjamemo v to kar smatramo za možno. Kar pa gre preko horizonta našega dojemanja v to ne moremo verjela. Vse je torej odvisno od tega, kako daleč in kako trdni so horizonti našega dojemanja. Vendar kakor daleč ta horizont tudi je, zmeraj ga je moč še razširiti. Zato verujte v kar lahko verujete. Od ostalega pa se pustite prepričati.
Nadaljni argument, ki govori proti placebo efektu, so dobri uspehi pri zdravljenju živali in rastlin z orgonskim sevalcem. Živalim in rastlinam ne moremo podtakniti verovanja. Pri njih nekaj pri bolezni pomaga ali pa ne pomaga. In ker dokazljivo obstaja zelo mnogo živali in rastlin, ki jim je orgonski sevalec pomagal, tukaj pač ne moremo govoriti o Placebo efektu.
Orgonski akumulator
Večkrat primerjamo orgonski sevalec z orgonskim akumulatorjem. Vendar ta primerjava ni ustrezna. Sigumo je bil Wilhelm Reich, izumitelj orgonskega akumulatorja, pomemben raziskovalec na področju orgonske energije. Vendar se njegov izum, orgonski akumulator, ne da primerjati z orgonskim sevalcem. Če hočemo primerjati orgonski sevalec in orgonski akumulator, potem je to približno tako, kot če bi primerjali ameriško cestno križarko iz 60-tih let z modemim salonim avtomobilom.
Kot prvo je orgonski akumulator že zaradi svoje vetikosti, ki je približno v velikosti kabine za tuširanje, zelo nepripraven za rokovanje. Kdo si že lahko postavi takšno veliko in ne ravno dekorativno pripravo v svoje stanovanje in se občasno nahaja v njej. Vendar je prejšnja pomanjkljivost majhna. Mnogo bolj pomembno je, da orgonski akumulator v sebi ne zbira in shranjuje samo orgonsko energijo, temveč tudi v prostoru vsebovane škodljive energije, kot so na primer radioakitvnost in električno sevanje. Tudi te se ravno tako akumulirajo in nato prenašajo na oseho, ki .se nahaja v orgonskem akumulatorju.
Odvisno torej od koncentracije teh škodtjivih energij v prostoru. Lahko prenesena energija (orgonska ali druga energija) bolj škodi kot pa koristi. Izjema je, če bi zgradili orgonski akumulator na prostoru, ki je zagotovljeno brez negativnih energij. Toda kje boste našli takšen prostor'? To je bilo težko že v času Wilhelma Reicha, v času, ko še ni bilo atomskih central, atomskih poizkusov in podobnega.
Orgonski sevalec ne prenaša prav nobene negativne energije. V prostoru vsebovane negativne energije se pri prehodu skozi prejemnik za ampule orgonskega sevalca že takoj filtrirajo in v samem sevalcu nato še prepolarizirajo. Na konici orgonskega sevalca se torej oddaja samo čista orgonska energija. Prav tako orgonski sevalec ne oddaja nobenih lastnih nihanj. Snov iz katere je narejen, to je aluminij, se nikoli ne preneša, tudi ne v finosnovnem območju. Za to poskrbi tako imenovano impregniranje. Poseben delovni postopek pri izdelavi orgonskih sevalcev, se nanaša samo na to finosnovno molekulamo impregniranje, ki ga tudi mehansko ne morete več odstraniti.
Orgonski sevalec - nakup ali najem
Cena orgonskega sevalca je, glede na njegove zmogljivosti zelo nizka in tako naj tudi ostane. To pa zaradi tega, ker naj orgonski sevalec ne bi bil le naprava za privilegirance. Predvsem naj bi bila dana možnost čimvečim Ijudem, da si ga nabavijo. Kljub temu pa se pojavlja vprašanje najema. Pogosto z izgovorom, da bi orgonski sevalec najprej preizkusili.

Predvsem vašega orgonskega sevalnika naj ne bi izposojevali. Nič sicer ne govori proti temu, da bi sevalec posodili znancu, da ga preizkusi pri vas doma, ali si celo sam naredi kapljice. Vendar pa ga ne posojajte izven vašega doma, saj nimate nobene garancije, da bodo z njim previdno in strokovno ravnali.. Verjetno poznate pregovor: "Žene in avta se ne posoja, ker nikoli ne vemo, kako jih bomo dobili nazaj."
Ta prevod se lahko brez nadaljnega razširi tudi na orgonski sevalec. Če pa ga kljub temu posodite, preizkusite (testirajte) v vsakem primeru tudi izposojene ampule in jih v primeru dvoma obnovite.. Skoraj nemogoče je sicer manipulirati z orgonskim sevalnikom, vendar kljub temu pretehtajte korist in tveganje in si na vsak način nabavite vsaj nove originalne ampule.

Namestitev orgonskega sevalnika

Orgonski sevalec postavite tako, da ni v bližini magnetnih polj, elektrosmoga ali radioaktivnosti. To lahko vpliva na prenos informacij, ražen čče sprostite električne aparate z bioenergijskim generatorjem ali z bioaktivnimi ploščicami.

Trackback

Trackback URL for this entry: http://www.compat.org/trackback.php/2004050321031147

Here's what others have to say about 'Vroči':

hotels.com kortingscode from kortingscode hotels.com
Alle hotel boekingen van hotels.com met extra kortingscode! [read more]
Tracked on nedelja, februar 17 2013 @ 11:14 AM UTC

Safe Steroids Purchase
[...] Store Safe Steroids Store Safe Steroids Store Safe Steroids Store Safe Steroids Store Safe Steroids StoreSafe Steroids StoreSafe Steroids Store Safe Steroids Store Safe Steroids Store Safe Steroids Store Safe Steroids Store Safe Steroids [...] [read more]
Tracked on petek, april 20 2018 @ 08:45 AM UTC

0 komentarjev.

SLIKE IZ GALERIJE

STAREJŠI ČLANKI

nedelja 08-Jun


četrtek 05-Jun


torek 03-Jun


torek 06-May


nedelja 04-May


torek 22-Apr


ponedeljek 21-Apr


nedelja 26-Jan


petek 04-Mar


nedelja 20-Feb

SVEŽE NOVOSTI

No New Items